just_lifem
Üye
teşekkür ederim tolga bey..peki avrupaya girildiği takdirde rotalama yapacakmı kendisi cihaz..? sorunsuz almanyaya götürecek mi acaba..?
--------------- Ekleme ---------------
evet bahsettiğiniz şekilde yaptım.. rota çizdi..fakat bir sorun daha var sanırım...almanyadan tr ye rota çiz dediğimde yeterli bellek yok rota hesaplanmıyor uyarısı veriyor.. normalmidir..? fakat almanyadan andorayı seçtiğimde rotayı verdi..
arkadaşlar merhaba
bende Garmin City Navigator® NT 2010.10 - Alps (IMG) ı indirdim.
fakat rar dosyasını açamıyorum şifre konusunda yardım bekliyorum.
yukariodaki haritalar pasword istiyo.. Nedir bilen varmi ?
EDIT: Bu kadar büyük bir bölümü alıntı yapmanıza gerek yoktur. Zira sayfa gereksiz yere uzamaktadır.
Hocam Allah razı olsun üşenmeyip anlatıosun ama ben şu alp haritasını ekleyip kullanmayı bi türlü beceremedim birde korkuyorum bişi yapıcam türkiyede gidicek diye hafyata ailece avusturya isviçreye gidicez bu harita çok lazım ama olmuo bi türlü şuna hiç bilmeyen anlatır gibi anlatırmısın birdaha? yada rica etsem sana benim telin seri num yollsam sen bana yollasan inan çok ihtiyacım var.
birde bu garminin çok şarj yememesi için bi doysa silioduk o hangisiydi?
nasıl halledebildiniz mi?
dosya GarminmobilextPA.sis bu uygulama yöneticisi yüklü uygulamalarda varsa kaldırıyorsunuz yoksa yapmanız gereken birsey yok.
kardeşim seni tanımıyorum ama keşke tanıyıp elini sıksaydım, burada hiçbir mecburiyetin yokken bana yardım ettin bilgi verdin Allah senden bin kere razı olsun sayende alpi yükledim ve çalışıyor sana ne desem ne kadar teşekkür etsem az gerçekten Allah ne muradın varsa versin
EDIT: İlk mesajı alıntı yapmayınız. Zira mesajınız bir sayfa oluyor.
HaritalarıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesinden satın alabilirsiniz.
Sevgili kardşeim elleirne sağlık. Bu haritalardan TÜrkiye ve AVrupa (14 dosyalı) olanlarını acabildim. Ancak RAR passları diğer dosyalara uymuyor. tom1807,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızve p!xeldealer kodlari açmadı. Dosya bazında tekrar verrisen cok faydalı olacak gibi.. Sevgiler, saygılar..
Ek : Yeni aldığım Samsung i8910HD telefona (biliyorsunuz S60 işletim sistemi) anlatılanlar doğrultusunda kurulumu yaptım. Pek meşakkatli işmiş. Neyse, gayet güzel calısıyor. GPS'e bağlanma derdi haricine. BAğlanmıyor. Aynı anda Google Maps veya içindeki diğer GPS alakalı programları calısıtıyroum. Tamamı uydulrı yakalıyor, ama Garmin XT ile başaramadım.. (Ayarlardan "tümleşik GPS" seçili)
garmin mobile xt ile g.earth uydu haritası kullanabilirmiyiz? Daha doğrusu arazide kullanmak için neler yapmak lazım.
Paylaşım için çok teşekkürler..
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?