Tavsiye Garantiye mağaza yolu ile değil de kullanıcı nasıl gönderebilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Sende Telefon Var Yine Bende Telefonda Yok Daha Yenide 30 Liraya Paket Yapmıştım Ya Bu Arada Teleserviceye Kargoyla Yollucam Ama Yanında Kutu Fatura Veyatta Başka Neler Gerekli
ben arayıp soracağımda hem ayrılmak istemiyorum hem de üşeniyorum :) evet var iyi ki (: 925 kuş gibi hafif geliyor 1020 ile kıyasladığımda

turbocore

turbocore

Üye
ben arayıp soracağımda hem ayrılmak istemiyorum hem de üşeniyorum :) evet var iyi ki (: 925 kuş gibi hafif geliyor 1020 ile kıyasladığımda
Bende yarın göndermeden arayıp sorayım ozaman sağlıcakla kal ama benimkini hemen yaparlar heralde küçük bişey ama 1020yi açmak çok zor :D

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Yok canim odadarda degil azami 20< gun zaten ben birazdan ALLAH İZİN VERİRSE Gidicem vericem insallah yazilim atip yollamazlar. :-)
inş. :) bende bugün arayıp bilgi alıcam sonra kargoyla postalicam

blackcemre

Üye
Kardeş teleservice'ye yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak gönder ve sorunlarını ismini,adresini kağıda yaz ve gönder.Direk İstanbul'a gönder.

turbocore

turbocore

Üye
Kardeş teleservice'ye yurtiçi kargo ile karşı ödemeli olarak gönder ve sorunlarını ismini,adresini kağıda yaz ve gönder.Direk İstanbul'a gönder.
neden istanbul ? izmirde yasiyorum ben :-)

turbocore

turbocore

Üye
insallah oyle degildir ya kucucuk sorun bile denmez :-)

blackcemre

Üye
Genellikle böyle şeyler yazıyp gönderin kesin değiştiriyorlar sorunu olan yerleri
Telefonumun Sorunları:
Ekranda pixel hatası var.
İç ekranda siyah nokta gibi bir leke var.
Ekran titremesi var.(Bu sorunla ilgili olarak cd’ye video koydum.Bu videonun dikkate alınmasını rica ediyorum.)
Tuş kilidi yerinden oynuyor.
Telefonun arka kasasında beyaz beyaz lekeler var.(Telefon swap değişiminden geldiği günden beri var.)
Telefonum swap olmadan önceki rengi parlak siyah idi şimdi mat siyah takılmış eski renk kasamın takılmasını istiyorum.
Sağ alt ekranın köşesinde ışık sızması var.
Telefonu sallayınca ses geliyor.
İç ekranda toz var.Ön ve arka kamera ve kasanın her tarafındaki tozlar temizlensin.
Sim tepsisi yerine oturmuyor.
Şarj Cihazımın Sorunları:
Telefonu uzun sürede şarj ediyor.
Telefon şarj olurken hem şarj aleti hemde telefon aşrı derecede çok ısınıyor.
Şarj aleti telefonu tam şarj edemiyor.Telefonun şarjı hızlı bitiyor.

turbocore

turbocore

Üye
Ben tek bir sorundan yolladım şarj olmuyor diye ama inşallah sorun olmaz kutu götürmemiştim o paylatılan jelatine sardı 3-4 kat ama korkmadım da değil sarı kağıt imzalattı filan birde cihaz takip diyorum iş emri diyo ama bende iş emri yokki ? :D

blackcemre

Üye
Ben tek bir sorundan yolladım şarj olmuyor diye ama inşallah sorun olmaz kutu götürmemiştim o paylatılan jelatine sardı 3-4 kat ama korkmadım da değil sarı kağıt imzalattı filan birde cihaz takip diyorum iş emri diyo ama bende iş emri yokki ? :D
ts 2000 sitesine gir orada şifremi unuttuma tıkla bak numarana sıfır ekleme bulunur.

Üst Alt