Merhaba,
Bu ve bunun gibi sorun yaşayan arkadaşlar için tavsiyemiz bulunduğunuz bölgedeki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
servis noktalarına başvurmanızdır. Satın aldığınız mağaza da size yardımcı olabilecek birini bulmak çok zor. Onlar satışını yapar ve işleri biter.
Nokia Türkiye web sayfasında teknik servis adresleri yazıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresimizde Canlı Yardım uygulaması vardır. Müşteri temsilcilerimiz ve günün belli saatlerinde teknisyenlerimiz ile direk konuşabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları telefona bile gerek kalmadan sorabilirsiniz.
Saygılarımızla.
Lumia 1020 cihazımdaki fabrika çıkışı hatalar nedeni ile servise gittim
(Aldığım Yere - Vatan computer )
Servise göndermek istediğimi söyledim ve sonrasında bana denilenlere bakın ;
Teknik yetkili : Sorun nedir ?
Ben: Kamera olağanüstü ses çıkartıyor, Ahizeden çok az ses geliyor, Subway gibi oyunlarda bile kasıyor, Fabrika çıkışı sorun olduğunu düşünüyorum.( Eline aldı ve test etti. )
Teknik Yetkili : Bunlar tüm lumialarda olabilecek doğal sorunlar, bunlar için servise yollarsanız size gülerler ve bize de.
Ben : Siz bu işten anladığınıza emin misiniz ? Bir Nokia'dır gidiyor alıp veremediğiniz nedir? Şimdi ben bir Note 3 getirsem karşınızda değerim olacaktı değil mi ?
Teknik Yetkili : Bakın yanlış anladınız bunlar tüm lumialar da... ( Sözünü kestim ve Diğer telefonum Lumia 925'i çıkardım Aynı oyunu iki telefonumda da açtım. [ Gta San Andreas ] )
Ben : Bakın 1020 nasıl kasıyor diğer telefonumda kasma yok! şimdi ne diyeceksiniz ? Ahizeye gelince mükemmel bir ses kalitesi sağlıyor lumia 925.
Teknik servis : Lütfen sakın olun ve bir kaç gün daha test edin.
Ben : Beyefendi anlatamıyorum galiba sorun var diyorum anlamıyor musunuz ? Şu cihazı garantiye gönderin lütfen.
Teknik yetkili : Bakın delikanlı eğer bir sorun var ise biz burada belirli bir ücret karşılığı çözebiliriz. Servis bunlara bakmaz.
Ben : Anlaşıldı. Buradaki son gününüz tadını çıkarın.
Müdüre gidip şikayet falan ettim işte gerisi bilindik şeyler.
Bir teknik servis nasıl bu kadar agresif ve düşüncesiz bir o kadarda cahil olabiliyor. Sanırım lise mezunu
o kadar sinirlendim ki inanamıyorum. İlk defa bir telefonumu garantiye gönderiyorum başıma gelene bak 
Yaşımdan dolayı mı anlamadım 17 yaşındayım ama yaşıma göre çok olgun konuşuyorum
Kısaca onlarla uğraşmak istemiyorum kendim nasıl göndereceğim ? İletişim benimle Nokia arasında olacak şekilde.
Not : Bulunduğum yerde herhangi bir Nokia Shop veya Nokia Servis bulunmuyor.