Tavsiye Garantiye mağaza yolu ile değil de kullanıcı nasıl gönderebilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye mağaza yolu ile değil de kullanıcı nasıl gönderebilir ?
Lumia 1020 cihazımdaki fabrika çıkışı hatalar nedeni ile servise gittim
(Aldığım Yere - Vatan computer )
Servise göndermek istediğimi söyledim ve sonrasında bana denilenlere bakın ;

Teknik yetkili : Sorun nedir ?

Ben: Kamera olağanüstü ses çıkartıyor, Ahizeden çok az ses geliyor, Subway gibi oyunlarda bile kasıyor, Fabrika çıkışı sorun olduğunu düşünüyorum.( Eline aldı ve test etti. )

Teknik Yetkili : Bunlar tüm lumialarda olabilecek doğal sorunlar, bunlar için servise yollarsanız size gülerler ve bize de.

Ben : Siz bu işten anladığınıza emin misiniz ? Bir Nokia'dır gidiyor alıp veremediğiniz nedir? Şimdi ben bir Note 3 getirsem karşınızda değerim olacaktı değil mi ?

Teknik Yetkili : Bakın yanlış anladınız bunlar tüm lumialar da... ( Sözünü kestim ve Diğer telefonum Lumia 925'i çıkardım Aynı oyunu iki telefonumda da açtım. [ Gta San Andreas ] )

Ben : Bakın 1020 nasıl kasıyor diğer telefonumda kasma yok! şimdi ne diyeceksiniz ? Ahizeye gelince mükemmel bir ses kalitesi sağlıyor lumia 925.

Teknik servis : Lütfen sakın olun ve bir kaç gün daha test edin.

Ben : Beyefendi anlatamıyorum galiba sorun var diyorum anlamıyor musunuz ? Şu cihazı garantiye gönderin lütfen.

Teknik yetkili : Bakın delikanlı eğer bir sorun var ise biz burada belirli bir ücret karşılığı çözebiliriz. Servis bunlara bakmaz.

Ben : Anlaşıldı. Buradaki son gününüz tadını çıkarın.

Müdüre gidip şikayet falan ettim işte gerisi bilindik şeyler.

Bir teknik servis nasıl bu kadar agresif ve düşüncesiz bir o kadarda cahil olabiliyor. Sanırım lise mezunu :D o kadar sinirlendim ki inanamıyorum. İlk defa bir telefonumu garantiye gönderiyorum başıma gelene bak :blink:
Yaşımdan dolayı mı anlamadım 17 yaşındayım ama yaşıma göre çok olgun konuşuyorum

Kısaca onlarla uğraşmak istemiyorum kendim nasıl göndereceğim ? İletişim benimle Nokia arasında olacak şekilde.

Not : Bulunduğum yerde herhangi bir Nokia Shop veya Nokia Servis bulunmuyor.

• Beğen
Tepkiler: man20

csH

csH

Üye
Kargoyla göderiliyordu sanırım
Soru: Cihazım Arızalandı Ne yapabilirim?
Cevap:Açılmıyor, kapanıyor, ekran donuyor, servis almıyor gibi telefon kullanımını engelleyen durumlarda, size en yakın servisimize getirebilir veya kargo ile servisimize ulaştırabilirsiniz. En yakın servisimizin bilgilerine en yakın KVK linkinden ulaşabilirsiniz.
[TBODY] [/TBODY]

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O Arkadaşa ne oldu merak ettim bak :D

beats

beats

Üye
Profilinde Adana yazdığı için;

Teleservice Ankara'yı ara söyle;

Son düzenleme:
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Kargoyla göderiliyordu sanırım
Soru: Cihazım Arızalandı Ne yapabilirim?
Cevap:Açılmıyor, kapanıyor, ekran donuyor, servis almıyor gibi telefon kullanımını engelleyen durumlarda, size en yakın servisimize getirebilir veya kargo ile servisimize ulaştırabilirsiniz. En yakın servisimizin bilgilerine en yakın KVK linkinden ulaşabilirsiniz.
[TBODY] [/TBODY]
KVK Nokia' yı bıraktı. DORA etiketi var kutunun üzerinde
Profilinde Adana yazdığı için;
evet, benim hatam :) şuanda Osmaniye deyim :) aslında adana yakın kargo ile gönderilebilir.
Kusura bakmayım bu işlerle yeni tanışıyorum, daha önce garantiye telefon yollamadım

maxirabit

maxirabit

Üye
Anlasmali oldugu kargolar var faturasiyla beraber gonderiyorsunuz ucretsiz olarak gonderiliyor tamir edilince geri gonderiliyor kvk'nin yurt ici kargoyla anlasmasi var ama nokia-kvk ortakligi bitmisti son hatirlagima gore

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve maxirabit
beats

beats

Üye
KVK Nokia' yı bıraktı. DORA etiketi var kutunun üzerinde
evet, benim hatam :) şuanda Osmaniye deyim :) aslında adana yakın kargo ile gönderilebilir.
Kusura bakmayım bu işlerle yeni tanışıyorum, daha önce garantiye telefon yollamadım
Bu firmaları öncesinde aramanda fayda var bilgiler güncel olmayabilir. Ya da 444 3 665 arayıp direkt Nokia'ya sorabilirsin.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Bu firmaları öncesinde aramanda fayda var bilgiler güncel olmayabilir. Ya da 444 3 665 arayıp direkt Nokia'ya sorabilirsin.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim en iyisi aramak sanırım :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Satıcıyla bu kadar diyaloğa girmek anlamsız neden dersen orada çalışan şahısın teknik bilgisi zaten belirli bir seviyededir belki yoktur bile o yüzden bu adama ne anlatırsan anlat telefonu 2 parmaklar ya yukarıdaki gibi bunda sorun yok der yada alır uğraşmadan servise gönderir ki bunu yapması lazımdı neden uğraştırmış anlamadım ben olsam bana böyle sorunlarla biri gelse peki derim alır servise gönderirim sormam bile nesi var diye

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Satıcıyla bu kadar diyaloğa girmek anlamsız neden dersen orada çalışan şahısın teknik bilgisi zaten belirli bir seviyededir belki yoktur bile o yüzden bu adama ne anlatırsan anlat telefonu 2 parmaklar ya yukarıdaki gibi bunda sorun yok der yada alır uğraşmadan servise gönderir ki bunu yapması lazımdı neden uğraştırmış anlamadım ben olsam bana böyle sorunlarla biri gelse peki derim alır servise gönderirim sormam bile nesi var diye
bende öyle yapardım. Çok anlamsız gerçekten, insanları anlayamıyorum bazen. Nokia olduğu için gibi şeyler geliyor aklıma :hmmm

erhanercan

erhanercan

Üye
ENT SERVİSE GÖNDER KARGOYLA UCRETSİZ GONDERIM YAPILIYOR

luckysleven

luckysleven

Üye
bende öyle yapardım. Çok anlamsız gerçekten, insanları anlayamıyorum bazen. Nokia olduğu için gibi şeyler geliyor aklıma :hmmm

emin ol onlar nokiasına samsunguna bakmıyorlar verdiğin paraya bakıyorlar ve elindeki telefonların değeri hatırı sayılır bir değer : )

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
ENT SERVİSE GÖNDER KARGOYLA UCRETSİZ GONDERIM YAPILIYOR
sanırım onu yapıcam :)
emin ol onlar nokiasına samsunguna bakmıyorlar verdiğin paraya bakıyorlar ve elindeki telefonların değeri hatırı sayılır bir değer : )
hangi sosyal ortama girsem " Nokia Mı ? :blink: " oluyor. Sonra kendi telefonuyla karşılaştırıyorum yeniyorum. yok her şey hız değil yok her şey kamera değil diyerek aşağılıyorlar. oyun açalım dediğimde gerek yok falan diyerek geçiştiriyorlar. Ah Nokia Ah reklamlarda Gta san andreas'ı falan göstersen insanlar oynatıyor diyecekte, ancak kamerayı gösteriyor

luckysleven

luckysleven

Üye
sanırım onu yapıcam :)

hangi sosyal ortama girsem " Nokia Mı ? :blink: " oluyor. Sonra kendi telefonuyla karşılaştırıyorum yeniyorum. yok her şey hız değil yok her şey kamera değil diyerek aşağılıyorlar. oyun açalım dediğimde gerek yok falan diyerek geçiştiriyorlar. Ah Nokia Ah reklamlarda Gta san andreas'ı falan göstersen insanlar oynatıyor diyecekte, ancak kamerayı gösteriyor

Bak ben sana şöyle söyleyeyim , şimdi sen ben bu tip forumlara girerek bilgi sahibi oluyoruz neyin nasıl çalıştığını hangi telefonda ne özellik olduğunu kaç para olduğunu ne tip güncellemeler aldığını görüyoruz öğreniyoruz yani telefonlar hakkında bilgimiz oluyor ama akıllı telefon kullanıpta daha ne kullandığını ne gibi özelliklerini olduğunu bilmeyen sağdan soldan duyduklarıyla hareket eden gazete ilanından etkilenip satın alan o kadar çok insan var ki işte sen bu insanlara laf anlatamazsın yada bu insanlara kırk takla atsanda lumianın ne olduğunu nasıl çalıştığını anlatamazsın zaten uğraşmada .. Benim etrafımda da bir dünya insan var zamanında android çok iyimiş dediğimde o ne ya deyip şimdi note kullanan yada bunun benzerleri : ) Mesela sen ip5s kullanan bir insana lumianın tarihçesini anlatsan yada 512 mb ile performanslı çalışma prensibini anlatsan seni dinler dinler peki sizde tek tuşla yanan fener özelliği var mı der çünkü bu adam para vermiş ama neye vermiş yada para vermiş de ne almış bilmez ..

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
turbocore

turbocore

Üye
nokia cihazlara hangi servisler bakıyor aldığım yer narlıdere turkcell ama oraya gidemem maalesef

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Bak ben sana şöyle söyleyeyim , şimdi sen ben bu tip forumlara girerek bilgi sahibi oluyoruz neyin nasıl çalıştığını hangi telefonda ne özellik olduğunu kaç para olduğunu ne tip güncellemeler aldığını görüyoruz öğreniyoruz yani telefonlar hakkında bilgimiz oluyor ama akıllı telefon kullanıpta daha ne kullandığını ne gibi özelliklerini olduğunu bilmeyen sağdan soldan duyduklarıyla hareket eden gazete ilanından etkilenip satın alan o kadar çok insan var ki işte sen bu insanlara laf anlatamazsın yada bu insanlara kırk takla atsanda lumianın ne olduğunu nasıl çalıştığını anlatamazsın zaten uğraşmada .. Benim etrafımda da bir dünya insan var zamanında android çok iyimiş dediğimde o ne ya deyip şimdi note kullanan yada bunun benzerleri : ) Mesela sen ip5s kullanan bir insana lumianın tarihçesini anlatsan yada 512 mb ile performanslı çalışma prensibini anlatsan seni dinler dinler peki sizde tek tuşla yanan fener özelliği var mı der çünkü bu adam para vermiş ama neye vermiş yada para vermiş de ne almış bilmez ..
:alkis:alkis:alkis 10 numara 5 yıldız özetledin . Bir gün gelecek 1-2 yıl sonra muhtemelen ve Nokia dediğinde " Telefonları çok hızlı , kameraları rakipsiz , donmayan telefonlar " diyecekler . :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
turbocore

turbocore

Üye
:alkis:alkis:alkis 10 numara 5 yıldız özetledin . Bir gün gelecek 1-2 yıl sonra muhtemelen ve Nokia dediğinde " Telefonları çok hızlı , kameraları rakipsiz , donmayan telefonlar " diyecekler . :)
Yolladınmı Servise ?

turbocore

turbocore

Üye
1-2 güne yolluyorum :) şimdi 1020 lazımda
Sende Telefon Var Yine Bende Telefonda Yok Daha Yenide 30 Liraya Paket Yapmıştım Ya Bu Arada Teleserviceye Kargoyla Yollucam Ama Yanında Kutu Fatura Veyatta Başka Neler Gerekli

Üst Alt