DarkredBlue61
Üye
-
Konu Sahibi
-
Açık Sözlülüğüne Bayıldımhocam fena gecirmisler gecmis olsun
Galiba 808PWCihaz ne bu arada? Markası modeli ne ve neden servise gönderdin cihazda kullanıcı hatası var mı?
Nasıl Olucak Ki? Mail attım Tekrar Geri Bize Kayıt Aç Dedi Yolla DediBence bu cok iyi bir fırsat
şikayet edip bunu lehine cevir bence
SanırımGaliba 4 tane garantinin parasını senden çıkarmaya uğraşıyorlar
Nokia 808 Telesese Verdim Fatura Fotokobisi Olmadiği İçin Garantisiz Sandı Sanırım Servise ElemanlariCihaz ne bu arada? Markası modeli ne ve neden servise gönderdin cihazda kullanıcı hatası var mı?
Malım Ya Tabi Ödeyeceğim Memlekette Başka Enayi KalmadiOdeyecenmi parayi
bence bi sıfırı fazladan koymuşlar
İşe yararmı Acaba? Ne Diyeceğim Ki Hem?Dostum garantisi yok mu bu telefonun. Yerinde olsam sadece faturanın fotokopisini ister doğruca tüketici haklarına giderim.
7 Kişi Gireriz KurbanaO telefona 2000 liralık faturayı çıkaran adamı bulup alnından öpmek lazım. Ulan öküz alınır o paraya öküz
Hayır İşleme Alan Kişi Dediki Cihazin Garantisi Bitti Dedi Bende Dedimki Cihazi Daha Önceden Vermiştim Size Fotokobisinide ALmiştiniz Fatura Yanımda Yok Dedi Biraz Uğraşti Sonra Tamma Dedi Varmiş Dedi Tüketici Haklarına Başvursam İşe Yararmı AcabaMuhtemelen Cihazı teslim alan ve işleme koyan kişi farklıdır ve birbirlerine haber vermeden iş yaptıklarından işleme koyan kişi cihazı garantisiz olarak girmişti o yüzden orada garantisiz yazıyordur bence
Dediğin Gibide Onarımı İçin Bakan Eleman Faturayı Göremeyince Garanti Dişidır Demiştir Büyük İhtimalle 2 Milyar Ücret ÇıkartmiştirMuhtemelen Cihazı teslim alan ve işleme koyan kişi farklıdır ve birbirlerine haber vermeden iş yaptıklarından işleme koyan kişi cihazı garantisiz olarak girmişti o yüzden orada garantisiz yazıyordur bence
Aldırma yaa kırık onların kafaHayır İşleme Alan Kişi Dediki Cihazin Garantisi Bitti Dedi Bende Dedimki Cihazi Daha Önceden Vermiştim Size Fotokobisinide ALmiştiniz Fatura Yanımda Yok Dedi Biraz Uğraşti Sonra Tamma Dedi Varmiş Dedi Tüketici Haklarına Başvursam İşe Yararmı Acaba
Dediğin Gibide Onarımı İçin Bakan Eleman Faturayı Göremeyince Garanti Dişidır Demiştir Büyük İhtimalle 2 Milyar Ücret Çıkartmiştir
Neyse Cihaz Onarım Yapılmayıp Geri Gelirse O Zaman Tüketici Haklarına Bir GideyimAldırma yaa kırık onların kafabin tl ücret mi olur be Eğer onarım bitti ve cidden yanlışlık olmayıp senden 2 bin tl ücret talep ediyorlarsa Tüketici Haklarına başvur derim 2bin tl ye 4 tane 808 alınır harbiden
hey maaşallahNeyse Cihaz Onarım Yapılmayıp Geri Gelirse O Zaman Tüketici Haklarına Bir GideyimBu Nokiaya 5.Mahkeme Açısım Olacak
Napimhey maaşallah
hadi hayırlısı bakalımNapimC5-03 Aldım Kutusunu Açtım Ekranda Bildiğin FSM Köprüsü Gibi Çıkıntı Vardı Geri Verdim Aynı Gün Değiştirdim Sonradan Aldığım C5-03 Değişmiş Olanıda Donuyo Diye Servise Verdim Parayi Geri Aldım 701 Aldım 701ide 5 6 Kez Servise Verdim Parasını Geri Aldım Siyah 808 Aldım Onuda Geri Verdim Kırmızı 808 ALdım Şimdide Geri Vericem Tekrar İnnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?