Tavsiye Garantili Cihaza 2 Milyar Onarım Ücreti İsteyen Teleses

Konu Sahibi
Garantili Cihaza 2 Milyar Onarım Ücreti İsteyen Teleses
Telefonun Garantisi Normalde 11 Ayda Doluyor Servise Verirkende Kadın Garantisi Doldu Dedi Fatura Yanımda Değil Dedim Önceki Verişimde Zaten Fotokopisini Çektiniz Dedim Sistemde Olması Lazım Dedim Bakti Ha Tamam Dedi Var Filan Şimdide Bana 2 Milyar Onarım Ücreti Çıkarıyorlar Ben 2 Milyara 4 Tane 808 Alırım Mübarek Yarın Arayıp Söyleyeceğim Napıyonuz Siz Garanti Olmadiği İçin Çıktı Bu Fiyat Varmı Böyle Bişey Garanti Dahilinde Olsa Değişeceği Bir Kamera 60 70 TL Bişey Benden Neredeyse 4 Tane 808 Parası Alacaklar Tekrar Teşekkürler Teleses

H0lligan

Üye
hocam fena gecirmisler gecmis olsun

Tepkiler: ___kaptan___ ve DarkredBlue61

Seglopsi

Üye
Dostum garantisi yok mu bu telefonun. Yerinde olsam sadece faturanın fotokopisini ister doğruca tüketici haklarına giderim.

Tepkiler: DarkredBlue61
Bence bu cok iyi bir fırsat
şikayet edip bunu lehine cevir bence

Türk-X

Üye
O telefona 2000 liralık faturayı çıkaran adamı bulup alnından öpmek lazım. Ulan öküz alınır o paraya öküz

Tepkiler: ghstr, vaterfa, ___kaptan___ ve 2 diğerleri
bence bi sıfırı fazladan koymuşlar

Tepkiler: DarkredBlue61 ve bozkirdangelen
Odeyecenmi parayi

minoo

Üye
Cihaz ne bu arada? Markası modeli ne ve neden servise gönderdin cihazda kullanıcı hatası var mı?

turancen

Üye
Galiba 4 tane garantinin parasını senden çıkarmaya uğraşıyorlar

Konu Sahibi
Bence bu cok iyi bir fırsat
şikayet edip bunu lehine cevir bence
Nasıl Olucak Ki? Mail attım Tekrar Geri Bize Kayıt Aç Dedi Yolla Dedi
Galiba 4 tane garantinin parasını senden çıkarmaya uğraşıyorlar
Sanırım Yada 4 Tane Sıfır Cihaz Koyarlar Kenara Parça Niyetine Koy Kullan
Cihaz ne bu arada? Markası modeli ne ve neden servise gönderdin cihazda kullanıcı hatası var mı?
Nokia 808 Telesese Verdim Fatura Fotokobisi Olmadiği İçin Garantisiz Sandı Sanırım Servise Elemanlari
Odeyecenmi parayi
Malım Ya Tabi Ödeyeceğim Memlekette Başka Enayi Kalmadi
Ne Demek İstiyor Fikriniz Varmi Tamire Alındı Diyor? Öte Yandanda Garantisiz Diyor?

bence bi sıfırı fazladan koymuşlar

Dostum garantisi yok mu bu telefonun. Yerinde olsam sadece faturanın fotokopisini ister doğruca tüketici haklarına giderim.
İşe yararmı Acaba? Ne Diyeceğim Ki Hem?
O telefona 2000 liralık faturayı çıkaran adamı bulup alnından öpmek lazım. Ulan öküz alınır o paraya öküz
7 Kişi Gireriz Kurbana

Muhtemelen Cihazı teslim alan ve işleme koyan kişi farklıdır ve birbirlerine haber vermeden iş yaptıklarından işleme koyan kişi cihazı garantisiz olarak girmişti o yüzden orada garantisiz yazıyordur bence

Konu Sahibi
Muhtemelen Cihazı teslim alan ve işleme koyan kişi farklıdır ve birbirlerine haber vermeden iş yaptıklarından işleme koyan kişi cihazı garantisiz olarak girmişti o yüzden orada garantisiz yazıyordur bence
Hayır İşleme Alan Kişi Dediki Cihazin Garantisi Bitti Dedi Bende Dedimki Cihazi Daha Önceden Vermiştim Size Fotokobisinide ALmiştiniz Fatura Yanımda Yok Dedi Biraz Uğraşti Sonra Tamma Dedi Varmiş Dedi Tüketici Haklarına Başvursam İşe Yararmı Acaba
Dediğin Gibide Onarımı İçin Bakan Eleman Faturayı Göremeyince Garanti Dişidır Demiştir Büyük İhtimalle 2 Milyar Ücret Çıkartmiştir

Tepkiler: ___kaptan___
Aldırma yaa kırık onların kafa bin tl ücret mi olur be Eğer onarım bitti ve cidden yanlışlık olmayıp senden 2 bin tl ücret talep ediyorlarsa Tüketici Haklarına başvur derim 2bin tl ye 4 tane 808 alınır harbiden

Konu Sahibi
Neyse Cihaz Onarım Yapılmayıp Geri Gelirse O Zaman Tüketici Haklarına Bir Gideyim Bu Nokiaya 5.Mahkeme Açısım Olacak

Konu Sahibi
Napim C5-03 Aldım Kutusunu Açtım Ekranda Bildiğin FSM Köprüsü Gibi Çıkıntı Vardı Geri Verdim Aynı Gün Değiştirdim Sonradan Aldığım C5-03 Değişmiş Olanıda Donuyo Diye Servise Verdim Parayi Geri Aldım 701 Aldım 701ide 5 6 Kez Servise Verdim Parasını Geri Aldım Siyah 808 Aldım Onuda Geri Verdim Kırmızı 808 ALdım Şimdide Geri Vericem Tekrar İnnşallah

hadi hayırlısı bakalım

alper60

Üye
telefonun garantisi var demeyelim de garantinin telefonu var diyelim biz ona.