Garanti ve ùrun degisimi.

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Garanti ve ùrun degisimi.
arkadaşlar benim c6-01 telefonum var daha önce iki kere dokunmatik ten servise gitti iki kez dokunmatik değişti sonra da telefon da şunu farkettim batarya dolduktan sonra piriz den çıkarıyorum aradan on dk on beş dk sonra enerji tasarrufu için şarj dan çekin diye uyarı veriyor telefon un şarj da olmadığı halde bu sorun la karşılaşan arkadaş lar var mi ? Bir de bugün titreşim in çalışmadığını fark ettim kapattım açtım düzelmedi bende Elime Telefonu sert Bi şekilde vurdum sonra titreşim geldi benim bu konu hakkın da Ne yapmam gerekiyor tavsiye ve önerileriniz benim için önemli garanti si var telin

hizan

hizan

Üye
servise ver garantisi var ise değişim yada para iadesi iste.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
bugun mng kargo ile ankara kvk ya yolladm cihaz degisimi istyrm die yazdim.kvk we nokia ya email attim acik acik urun degisimi istyrm dedm c6 ile n8 ve 701 ile degsm yaptklarni duydum insallah n8 yollarlar

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

MaxipmaN

Üye
701 verirler bence değişim istmek doğru karar başın ağrırdı

achambo

achambo

Üye
701 versinler:)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
uretim durdu birinci nesil ve ikiyi nokia bitirdi. Tahminim degism yaparlar ama tekrar geri gelirse yazilm atarken kabloyu yarida cikarip acilmyo die yolluyacagm

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
ayin 17 snde mng kargo ya verdm bu gun oldu servis te kayit gozukmuyor.nden?

- - - Eklendi - - -

ayin 17 snde mng kargo ya verdm bu gun oldu servis te kayit gozukmuyor.nden?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
ariza tespiti yapiliyo diyo degsm olmayacak sanrsam

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
pazartesiden belli ariza tespit diyo ne is anlamadm ya =/

MaxipmaN

Üye
telefon degişikliği iyi olurdu daha da batırabiliyolar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
telefon degişikliği iyi olurdu daha da batırabiliyolar
wala şu sekıl yazıyo;
Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemlerine başlanabilmesi için arıza tespiti testi yapılmaktadır. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
ben özellıkle email attım nokıa ve kvk ya böyle yazıyor sogudum telefondan ya 4 ay kaldı kalmadı garantı elımde patlamsa bari :/

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
pazar a kadar üsteki yazıyor du şimdi ise Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmış olup , teslime hazır hale getirilmiştir. Cihazınızı kayıt sırasında verilmiş olan form ile teknik servisimizden teslim alabilirsiniz. Cihazınızı ortalama 3 iş günü içinde bayi aracılığıyla gönderdiyseniz bayinize, kargo ile gönderdiyseniz kargo aracılığıyla teslim edilecektir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş. na zaman gelirse artık

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
kvk diyor ki cihaz degsmi istiyorsanz nokia yi arayin diyo yetkili teknik sevis kvk deglmi hadi ben talep ettim cihaz degsmine kim karar werecek tlfn nerden gelecek ben bu burokrasiyi anlamadm email attim urun degsmi istiyorum die adamlar email atmis inceleme falan yapilacak diyo ???? Ne is anlamadm tecrubesi olan arkadaslar yardim edebilir mi

- - - Eklendi - - -

telefnun yannda yazdgm kaggtta urun degisimi istiyorum ddm o zaman bu kvk telefnu niye tamir etti nokia benim icin btmstir su saatten snrada para werp almam gawur parasi ile 5 kurus etmez

- - - Eklendi - - -

yazilim atarken kablo yu cikarip gndersem anlama olyi olur mu? Servisnzn gnderdgi telfn acilmiyo die gnderp yeni telfn istesem

isamey

Üye
benim c6 vardı. 4 kez istanbula gitti. 4. De 701 geldi. 4. yüde gönderirsin. Sabırlı ol. Gelir inşallah seninki de.