Galerideki resim ve videolari gizleyin N73 ve n serisi

Sponsorlu Bağlantılar

Teoratick

Üye
Arkadaşlar dosya yöneticisinden hafiza kartına girin yeni bi klasör açın klasörün ismini My videos yapin bu çok önemli gizlemek istediginiz resim ve videolari bu klasörün icine atın artık galeride bunlar ortaya cikmaz özel resim ve videolari artık gönül rahatlıgla saklayın bu klasörün icinde oldugu müddetçe asla galeride çıkmaz isterseniz My videos klasörünün icinde de klasör açıp gizli seylerinizi bu klasörlerin icine koyabilirsiniz

Saolasın Süper Yöntem Artık Kimse Öezlimi Göremez :ehe

erman 2

Üye
iyi de nasıl indirecez

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bişey indirmicen anlatılanları uygula

MetHew

MetHew

Üye
Arkadalar 5800 da oluyor mu yöntem

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dene bakalım belki olur

samQtt159

Üye
bunlar bnm telde niye olmuyo

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N73 ve n95 te oluyor diğerlerinde olmayabilir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bilmeyenler için iyi bişey

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet öyle

mancell43

Üye
Arkadaşlar dosya yöneticisinden hafiza kartına girin yeni bi klasör açın klasörün ismini My videos yapin bu çok önemli gizlemek istediginiz resim ve videolari bu klasörün icine atın artık galeride bunlar ortaya cikmaz özel resim ve videolari artık gönül rahatlıgla saklayın bu klasörün icinde oldugu müddetçe asla galeride çıkmaz isterseniz My videos klasörünün icinde de klasör açıp gizli seylerinizi bu klasörlerin icine koyabilirsiniz

kardeşim çok sağol verdiğin bilgi için bende n73 var best cyrpto yükledim onunla gizliyodum sonuçta program yani boşuna hafıza dolduruyo :evet: peki bu dosyanın ismine başka bişey koyamazmıyız benim tel başkalarının elinede geçiyo malum my videos yazınca merak eder girerler içine ondan yani :evet: bu arada dediğini yaptım oldu teşekkür ederim best cyrptoyu kaldırırım artık

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
ben klasör adını (dikkat tırnak işaretleri hariç) "_PAlbTN" yazarak yapıyorum istediğim resim ve videoları bu klasöre atıyorum. bu klasörün içindekiler galeride gözükmüyor...

bu yöntemi kullan buda işe yarıyor. benim telefonum 5530 my videos klasoru işe yaramıyor bende "_PAlbTN" isimli klasor açıp videoları içine atıyorum:oke: hem merak edip içine bakmazlar ;)

yagizbogac

yagizbogac

Üye
eğer xploreniz varsa her türü yüzlerce yöntemle saklayabilirsiniz. gizlersiniz uzantı değiştirirsiniz arşiv yaparsınız vs vs

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Eskiden 6600, 7610 vs tellerde uzantıyı .sis olarak değiştirince görünmüyodu. yeni nesil telefonlarda işe yaramıyo :D

ekoemre

Üye
n73 de denedim ama bişiii olmadıı​

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Versiyonunuzdan dolayı olabilir

ekc-103

ekc-103

Üye
hmm cok sağol gercekten işime yaradı doğrusu...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Akıllısın:)) Çok saol

punqermojo

Üye
sevgilimden sakladıqım çok önmLi resmler vardı kardeş .d .d çok saolasın :)

Üst Alt