Galerideki resim ve videolari gizleyin N73 ve n serisi

Sponsorlu Bağlantılar

bycengiz

bycengiz

Üye
Mehmetce38™;1106487' Alıntı:
Arkadaşlar dosya yöneticisinden hafiza kartına girin yeni bi klasör açın klasörün ismini My videos yapin bu çok önemli gizlemek istediginiz resim ve videolari bu klasörün icine atın artık galeride bunlar ortaya cikmaz özel resim ve videolari artık gönül rahatlıgla saklayın bu klasörün icinde oldugu müddetçe asla galeride çıkmaz isterseniz My videos klasörünün icinde de klasör açıp gizli seylerinizi bu klasörlerin icine koyabilirsiniz

N86 v21.006 da denendi (hacksiz) ÇALIŞMIYOR

bekir72

Üye
teşkür ederim

endosato

endosato

Üye
allah senden razi olsun kardes yha denedim denedim bussurub sey denedim olmadi bu oldu Allah razi olsun :d:oke: cok tesekkurler

kemalkoksalgs

Üye
Teşekkürler çok işime yaradı

wasd35

Üye
bende 5800 var bende olmadı video hala galeride görünüyor :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar dosya yöneticisinden hafiza kartına girin yeni bi klasör açın klasörün ismini My videos yapin bu çok önemli gizlemek istediginiz resim ve videolari bu klasörün icine atın artık galeride bunlar ortaya cikmaz özel resim ve videolari artık gönül rahatlıgla saklayın bu klasörün icinde oldugu müddetçe asla galeride çıkmaz isterseniz My videos klasörünün icinde de klasör açıp gizli seylerinizi bu klasörlerin icine koyabilirsiniz
:ehe Güzel yöntem, bilmiyordum, sağolasın.

Da...
Hayırdır?..

Gizlemek istediğin şeyler mi vardı abi? :ehe
Hanımlar Duymasın falan... :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şişşt açık verme:islik:

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
çoook çok teşekkürler arkadaşım ...

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş gizlemek istediğimiz şeyler namüsait şeyler değil özel aile resimleri veya nişanlımızın fotoları yada sevgilimizin...:nono:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çoook çok teşekkürler arkadaşım ...

Kardeş gizlemek istediğimiz şeyler namüsait şeyler değil özel aile resimleri veya nişanlımızın fotoları yada sevgilimizin...:nono:

bizde şaka yapıyoruz zaten:ah

RIZGARsiirtbeyt

RIZGARsiirtbeyt

Üye
allah senden razı olsun

ikg20

Üye
n 70 de olmuyo denendi. by ikg

orukm

orukm

Üye
kardeş ben yaptım olmuyo

by_eczacı

by_eczacı

Üye
mükemmel yaa smart guard aramaktan iflahım kesilmişti artık rahatım emeği geçenlere çok tşk ederim

fazlı52

Üye
arkadaşım, n73 de hiç bir işe yaramıyor.

harback

Üye
Nasıl Oraya Atıcam Videoları ve resimleri ? Resimli Anlatırsan Sevinirim :)

Bu Arada Telefonum n73

leventgaat

Üye
ben klasör adını (dikkat tırnak işaretleri hariç) "_PAlbTN" yazarak yapıyorum istediğim resim ve videoları bu klasöre atıyorum. bu klasörün içindekiler galeride gözükmüyor...

arkadaşımızın klasöre verdği bu isimle bende 5800 kaydettim sonuç olumlu.PAlbTN isimini veerdiğim klasörün içine video resim attım ve hiçbiri galeride gözükmüyor teşeküürler arkadaşım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl Oraya Atıcam Videoları ve resimleri ? Resimli Anlatırsan Sevinirim :)

Bu Arada Telefonum n73
taşıyacağın şeyleri işaretle o klasöre taşı arkadaşım çok basit

Üst Alt