Galerideki resim ve videolari gizleyin N73 ve n serisi

Sponsorlu Bağlantılar

orukm

orukm

Üye
Ben blog dosyasına atıyordum :ehe derken kardeş

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşlar ben daha güzel bir yöntem biliyorum.
X-plore programını bilmeyen yoktur, zaten symbian telefonlarda olmazsa olmaz bi programdır ;)

Xplore yi yükleyi. Hem ordan resim video ve dosyalarınıza dosya yöneticisine göre çok daha hızlı ulaşabilirsiniz, hem de
aynı bilgisayardaki gibi dosyaların özelliklerini (gizli, salt okunur, sistem) değiştirebilirsiniz.
Görünmesini istemediğiniz özel dosyalarınızı gizlersiniz.isterseniz programın girişine de şifre koyarsınız,kimse giremez

ben Xplore kullanıyorum çok memnunum :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben daha güzel bir yöntem biliyorum.
X-plore programını bilmeyen yoktur, zaten symbian telefonlarda olmazsa olmaz bi programdır ;)
Xplore yi yükleyi. Hem ordan resim video ve dosyalarınıza dosya yöneticisine göre çok daha hızlı ulaşabilirsiniz, hem de
aynı bilgisayardaki gibi dosyaların özelliklerini (gizli, salt okunur, sistem) değiştirebilirsiniz.
Görünmesini istemediğiniz özel dosyalarınızı gizlersiniz.isterseniz programın girişine de şifre koyarsınız,kimse giremez
ben Xplore kullanıyorum çok memnunum :)
Onu bilmeyen yok zaten bu sadece programsız bir alternatif

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeşim 5320 ve N96 da olmuyor hafıza kartında my videos adlı klasör oluşturuyorum videoları görüntüleri bu klasör içine atıyorum galeride yinede görünüyor sorun nedir acaba?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim 5320 ve N96 da olmuyor hafıza kartında my videos adlı klasör oluşturuyorum videoları görüntüleri bu klasör içine atıyorum galeride yinede görünüyor sorun nedir acaba?

aynen bu şekil yaptın mı

ronaldomehmet

Üye
allah senden razı olsun

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olmayan arkadaşlar versiyonla alakalı olabilir

Εthnic

Εthnic

Üye
mehmetce30 suz bir n73 bir ise yaramaz. ellerine saglik...

serkantitxxx

serkantitxxx

Üye
süpersin baba

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar

murdererkingdom

Üye
yalan yaa benim telde olmuyo

ex142

Üye
my videos yapmak benim n73 de işe yaramadı ama ladrex84 kardeş çok teşekkürler _PAlbTN işe yaradı :) bi de resimleri ekranda tam ekran yapsam tatm olacak ama bakalım biraz gezelim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
my videos yapmak benim n73 de işe yaramadı ama ladrex84 kardeş çok teşekkürler _PAlbTN işe yaradı :) bi de resimleri ekranda tam ekran yapsam tatm olacak ama bakalım biraz gezelim
ana bekleme ekranda mı tam ekran yapmak istiyosun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın kardeş walla çok işime yaradı :oke:

ozer81

Üye
arkadaslar link nerde

muammer43

muammer43

Üye
eyvallah cok saol:oke: