Güle güle kullan kalp krizi geçirmemeni temenni ederim. :D :kop: Telefonu kırmasın da 2 ayda:ehe
Symbianizer Üye teknolojibaronu' Alıntı: Güle güle kullan kalp krizi geçirmemeni temenni ederim. Genişletmek için tıkla ... Telefonu kırmasın da 2 ayda
teknolojibaronu' Alıntı: Güle güle kullan kalp krizi geçirmemeni temenni ederim. Genişletmek için tıkla ... Telefonu kırmasın da 2 ayda
by-pegasus Üye Konu Sahibi symbian_lover' Alıntı: Telefonu kırmasın da 2 ayda Genişletmek için tıkla ... ama ben androide yeni gectim su anda telefon oldukca iyi görünüyo
symbian_lover' Alıntı: Telefonu kırmasın da 2 ayda Genişletmek için tıkla ... ama ben androide yeni gectim su anda telefon oldukca iyi görünüyo
teknolojibaronu Üye zxdelemi' Alıntı: ama ben androide yeni gectim su anda telefon oldukca iyi görünüyo Genişletmek için tıkla ... ilk gün normaldir biraz zaman geçsin yamuk yapar. bende ace'ı aldığımda öyle hissettim.
zxdelemi' Alıntı: ama ben androide yeni gectim su anda telefon oldukca iyi görünüyo Genişletmek için tıkla ... ilk gün normaldir biraz zaman geçsin yamuk yapar. bende ace'ı aldığımda öyle hissettim.
by-pegasus Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: ilk gün normaldir biraz zaman geçsin yamuk yapar. bende ace'ı aldığımda öyle hissettim. Genişletmek için tıkla ... bak sevincim kursağımda kalıyor
teknolojibaronu' Alıntı: ilk gün normaldir biraz zaman geçsin yamuk yapar. bende ace'ı aldığımda öyle hissettim. Genişletmek için tıkla ... bak sevincim kursağımda kalıyor
theeternal Üye zxdelemi' Alıntı: evet beyler ben young aldım yalnız cok zor buldum 150 tl y Genişletmek için tıkla ... ho
zxdelemi' Alıntı: evet beyler ben young aldım yalnız cok zor buldum 150 tl y Genişletmek için tıkla ... ho
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: evet beyler ben young aldım yalnız cok zor buldum 150 tl y Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Son düzenleme: 24 Mar 2014
zxdelemi' Alıntı: evet beyler ben young aldım yalnız cok zor buldum 150 tl y Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun