Galaxy Y vs Galaxy Gio vs Galaxy Mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Y vs Galaxy Gio vs Galaxy Mini
Arkadaşlar şu an kullandığım tele alıcı çıktı bu yüzden bunu satıp kendime düşük segmentte bir tel almak istiyorum. :tl:280 limitim olduğu için alacağım tel spot veya ikinci el olacak mecburen :)
sizce arkadaşlar özellikle şarj konusunda,internette çok takılan ve müzik dinleyen biri için hangisi daha iyi bir alternatif?
kamera benim için arka planda kalıyor, özellikle şarjı iyi gitsin ve kasma sorunu olmasın :)
başka modelleri de değerlendirebilirim :oke:

Sarangni

Sarangni

Üye
Özellikler bakımından Gio diğer iki telefondan çok çok iyi. Eğer bu üç cihazdan birisi olacaksa kesinlikle Gio.

cyber

cyber

Üye
evet gio

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Peki Gio şarj konusunda nasıl arkadaşlar? internette araştırdım iyi yorumlar görmedim pek.
acaba telimi satsam bunu alırsam telime (samsung jet)yazık olmaz mı yani çarşıdaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım mı?

- - - Eklendi - - -

Telimi geçen sene nisan ayında spot olarak :tl:300 aldım şimdi :tl:180 satıyorum. sizce nasıl bir fiyat?

- - - Eklendi - - -

Ya da galaxy fit olmadı biraz para eklenip ikinci el bir 603 nasıl olur?

backwater

backwater

Üye
hiç biri bi işe yaramaz bu telefonların....

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Galaxy Gio aralarında en iyisi gibi galaxy y dışında ikisini inceleme fırsatım oldu

61semih

61semih

Üye
gio nun şarjı 1-1,5 saat internet 1-2 saat telefon görüşmesi ve orta düzeyde ekran parlaklığında 2 günü çıkarıyor.
bu 3 telefon arasında gio en iyisi

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
1 yıl oldu gio kullanmaktayım sarj konusu bana göre iyi ama sana göre nasıl olur bilemem. bunu kendin karar vereceksin ben buraya 2 gün yazarım çünkü 2 gün gidiyor benim kullanımımda... ama senin için bu süre kısalabilir de uzaya bilirde ...örnek olarak 61semih'in begendigim yorumu olabilir...

StunnerDead

StunnerDead

Üye
aynen bu telefonların hiç birisi iyi değil. samsung alma git ne alıyorsan al (kişisel fikrim)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
gio nun şarjı 1-1,5 saat internet 1-2 saat telefon görüşmesi ve orta düzeyde ekran parlaklığında 2 günü çıkarıyor.
bu 3 telefon arasında gio en iyisi

Yorumun için :tşk: arkadaşım

- - - Eklendi - - -

aynen bu telefonların hiç birisi iyi değil. samsung alma git ne alıyorsan al (kişisel fikrim)

Tamam arkadaşım bana o fiyata başka tel önerebilir misin?

- - - Eklendi - - -

Tamam arkadaşım bana o fiyata başka tel önerebilir misin?

futbol123

futbol123

Üye
Sıfır vodafone 945 almak daha mantıklı bir seçim

lgkg300

lgkg300

Üye
Eğer maliyetin düşükse ve android telefon alacaksan gio çok iyi bir telefon yanılmıyorsam 1350 mAH PIL gücü var yani 5800 ile eş deger pil gücü var. ayrica çözünürlüğü çok iyi galaxy mini ve y yi kesinlikle alma pişman olursun. ben ilk mini almıştım iki hafta sonra elden çıkardım çözünürlük berbat.

eğer android telefon şart değilse sana nokia 6120 yi tavsiye ederim hem 3g li hem de son derece hızlı bir telefon, limitini yükseltirsen 5800 da çok güzel bir telefon

limit zorlayıp 400:tl: çıkarsan c6 01 alın

şunu belirtmek istiyorum android işletim sistemi kullanmayacaksan Nokia dan kesinlikle şaşma

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Eğer maliyetin düşükse ve android telefon alacaksan gio çok iyi bir telefon yanılmıyorsam 1350 mAH PIL gücü var yani 5800 ile eş deger pil gücü var. ayrica çözünürlüğü çok iyi galaxy mini ve y yi kesinlikle alma pişman olursun. ben ilk mini almıştım iki hafta sonra elden çıkardım çözünürlük berbat.

eğer android telefon şart değilse sana nokia 6120 yi tavsiye ederim hem 3g li hem de son derece hızlı bir telefon, limitini yükseltirsen 5800 da çok güzel bir telefon

limit zorlayıp 400:tl: çıkarsan c6 01 alın

şunu belirtmek istiyorum android işletim sistemi kullanmayacaksan Nokia dan kesinlikle şaşma

Hocam öncelikle bilgiler için çok :tşk:
benim :tl:400 çıkacak limitim maalesef yok bu yüzden son tavsiyeye uyamıyorum. 6120 dediniz ama galiba o dokunmatik değil benim için dokunmatik olacak, müzik ve internet deneyimi iyi olacak ve şarj konusunda beni yarı yolda bırakmasın istiyorum.

- - - Eklendi - - -

Forumda hep böyle bir söz var :tl:1000 altında android tel alınmaz çünkü sana o tadı vermez. şimdi ikilemde kaldım gerçekten Gio alırsam android deneyimim olmaz mı? hakkını vermez mi boşa mı almış olurum?

lgkg300

lgkg300

Üye
Tabi forumdakilerin haklı olduğu taraflar var. şöyle ki 1000:tl: üstü telefonların artısı ekran çözünürlüğü kamera kalitesi android 4 olması ve ram & işlemcinin güçlü olması

anladığım kadarıyla android işletim sistemli bir mobil cihaz alacaksınız o zaman nokia yi eliyorum,.,

Galaxy ace galaxy fit, y , vs gibi telefonlar malum orta sınıf tabakaya hitap ediyor ( maddi açıdan)

Zamanında çok inceledim Galaxy gio almanı öneririm.
250:tl: fiyatı var ikinci el. sıfırı 400 :tl: kusur

Sony ericsson walkman a da bakmanı tavsiye ederim. lg optimus one ona da bak

Turkcell T bilmem ne almayın yorumların çoğu olumsuz

eğer Neo V almasaydım gio alacaktım.

burdan gio ile ilgili herşeye ulaşabilirsin: samsungio.com

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu üçü arasından Galaxy Gio alırsan asla pişman olmazsın alınası bir model kendi segmentinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...