Galaxy Wonder Sarj Sorunu. Bi bakar misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder Sarj Sorunu. Bi bakar misiniz
Batarya durumu gayet iyi durumda daha yeni ama sarji 30-40 arasina gelince kapaniyor. Gun icinde iyi dayaniyor fakat bazen 20de bazen 30 40 kusurde şak kapaniyor hicbir ''batarya zayif sarja takin'' uyarisi vermeden. Sanki bataryayi her doldurduktan sonra en fazla %60-70 kullanabiliyorum. Telefonun en azindan sarj %0a geldiginde kapandigini nasil gorebilirim?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kardeşim önce bi bataryanı çıkar iyice kontrol et şişme var mı eger şişme yoksa batary calibration var onu dene

Frksylyc

Üye
Bataryaniz yeni ama orjinalmi degilmi o onemli.benim iki bataryam var biri 0% kadar iniyor( orjinal ustundeki batarya) digeri 30-40% arasina geldiginde trlefonu kurcaliyorsam yani cihaz elimdeyse şak diye kapaniyor daha da sarja takanakadar acilmiyor.ama elimde degilse 40% tan sanra cok hizli batarya iniyor asagilara hemde dokunmadigim kullanmadigim halde.eger cozumu varsa veya bulunursa haberleselim lutfen.

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Bende 2 tane yedek batarya var ikisi de yeni sisme falan hic birsey yok. ama birinin orijinal digerinin de olmadigini biliyorum. Bu sorun bende iki bataryada da var ikisine de ayri ayri kalibrasyon yaptim hala duzelmedi. Daha baska bu sorunu nasil halledebilirim?

-Emre

-Emre

Üye
İki bataryanin da kapasitesi aynı değilse orjinal yüzde 0 olunca diğerini takip sarj edin tamamen doldurun

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bende şişme olmuştu romu baştan kurdum unroot ve hard Format attım garantiye geri yolladım. Yeni bi batarya verdiler

alier411

Üye
Batarya durumu gayet iyi durumda daha yeni ama sarji 30-40 arasina gelince kapaniyor. Gun icinde iyi dayaniyor fakat bazen 20de bazen 30 40 kusurde şak kapaniyor hicbir ''batarya zayif sarja takin'' uyarisi vermeden. Sanki bataryayi her doldurduktan sonra en fazla %60-70 kullanabiliyorum. Telefonun en azindan sarj %0a geldiginde kapandigini nasil gorebilirim?

Battery repair uygulamasini dene gercekten cok ise yariyor bu arada tel rootlu mu rootluysa cwm menuden battary status delete yap duzelir

karayel90

karayel90

Üye
Kullandığın sarj cihazı orjinal mi