galaxy wonder kullanıp da root-cwm anlayanlar !!!

Sponsorlu Bağlantılar

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonder kullanıp da root-cwm anlayanlar !!!
baştan konu açmak istemedim o yüzden bunu düzenliyorum arkadaşlar.

cm 9 denedim beğenmedim. cm 10.1 kurdum fena değildi şimdi farklı bi rom istiyorum oyun performansı görselliği falan iyi olan.

cm 11 mi yoksa dark falan bir romlar varmış çok da bulamadım onlar ama :D

kısacası rom önerisi istiyorum. Bi de bu cm'lerde mesaj sorunu var. daha doğrusu klavye sorunu. ben eskiden beri klavye değil de normal rakamlı ve türkçe t9 desteli kullanıyordum. bunlarda sadece qwerty klavye var. stock romdaki gibi olan rakamlı ve türkçe t9 destekli yazı türü sonradan eklenir mi.

öneriler için teşekkürler.
 
Son düzenleme:


turkishield

turkishield

Üye
  1. Sony Centerda yaptığın işlem Samsunglarda Odin adında programla yapılır.Ama bunun için önce Sammobile sitesinden telefonun son sürüm firmwaresini indirmen lazım.yani işler ne kadar ters giderse gitsin telefon download moduna alıp odinle sıfırlayabilirsin
  2. CM11 üst düzey telefonlar için bile henüz stabil değil senin telefon için hiç stabil olacağını düşünmüyorum..Liquid smooth öneriyorum bende kullanmıştım Wonderim varken.
  3. Ödürücü geri tuş kurduğun romla alakalı..romu kurup 'Geliştirici Seçenekleri'ne gir en altta olur öldürücü button yada kill button herneyse..sen sonradan ekleyemezsin bu özelliği.
  4. açıklayıcı oldu umarım kolay gelsin :maxicep:
 

avrilem

Üye
Hukukcu ya katilmakla beraber ekleyim galaxy wonder a manyaga cevirmis biri olarak. Telefona stok norvec romu indir ve odinden flasla sonra root la ve gereksiz sistem uygulama llarini unistaller ile kaldiir.ardindan root explore r kur ve ayarlara basla.once gps i hizlandirmak icin gps.confg dosyasina usa yeri tr olarak ayarla.
 

avrilem

Üye
Daha sonra da yine rot explorer den build dosyasini yedekle ve buradaki leri duzenle.google da ya da yine forumda bulabilirsin.telefon canavar olur.en ii custom 2 gun sonra çöküyor. Ve son olarak telefon da akil almaz cokertmerime karsilik odin ve stok rom sizi basa döndürür. Kolay gele
 
yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel ...
 
mürteza16

mürteza16

Üye
G-Wonder rom tavsiyemdir. :oke:

@-Emre
 
  • Beğen
Tepkiler: -Emre
yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim mürteza listeye aldım deneyeceğim
 


Üst Alt