Galaxy Wonder CM10 BlackCat Versiyon Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

knight97

knight97

Üye
hocam eğer siz yapıyorsanız fikir verebilirim güzel olması açısından :)
s3 teması çok güzel olmuş.şarj konusunda sıkıntı yaratmazsa kullanırım
Ancak yalvarıyorum size gingerbreaddeki ses seviyesi aynı kalsın gingerbread dışında patlama yapıyor şarkılar berbat oluyor oraya dikkat edin lütfen :) iyi çalışmalar

aynen kardesim ses seviyesinin aynı kalması konusunda katılıyorum. sonra cızırtı yapıyor butun hevesim kacıyor.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Güzel Bir rom olması için elimden geleni yapıcam alpha2 sürümünü bekleyin :)

Buildprop Güncelleme :
Orjinal Jellybean Bildirim Ve Zil Sesleri :

hakan572123

Üye
s2dende goruntulu konusma portlarsaniz guzel olur

- - - Eklendi - - -

bu roma gb,ics veya jb nin orjinal muzikcalarini , allshare birde gingerbreadin orjinal dosya yoneticisi vs.koyarsaniz daha iyi olur

- - - Eklendi - - -

gamehub socialhub musichub vs uygulamalarda olursa yani orjinal gibi yaparsaniz gercekten bu romun indirme orani artar cm 9 a gore

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
gamehub çalışmıyor socialhub apk lazım bana musichub portladım ama oda çalışmıyor fm radio gb romdan aldım menüde gözüktü :D ama çalışmadı

Kerim.

Kerim.

Üye
Hocam gereksiz seylerle ugrasmayin bence.yok gamehub yok socialhub falan:D

alattinctn

alattinctn

Üye
hocam yapabilirseniz adam akıllı bi dosya yöneticisi ki orjinalin ki gayet iş görüyor ayrıca bi de adam akıllı bi müzik player lazım apollo falanmış o kadar güzel değil yani ayrıca sarj ayrı bi dert zaten :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sarj stok romdada ayni bu romdada ayni hatta stok romda hic is yapmasam bilebnm sarjim gidiyordu ama bu romda oyle bise yok sarjim %85 hem mesajlasiym hm sarki dinliyom birbuçuk saat boyunca su an sarjim %66 :D

loley00

Üye
Bence de muzik calar olarak google play muziki kullanin

scandall20

Üye
Hocam yuz tanima ozelligi calismiyo 2 kere tekrar kurdum romu ama yine calismadi

BeatsBox

BeatsBox

Üye
sizce yükleyimi benim ikinci telefon w ne diosunu z help

sadikbircan

Üye
Arkadaşlar herkes görüntülü görüşme diye tutturmuş gidiyor.Bu öyle iki dosya eklemekle olacak iş değil.Romun kodlamasında değişiklik yapmak gerekiyor.Benim anladığım kadarıyla arkadaş kodlamayla değil ekleme çıkarmalarla hazırlıyor romu.Hiçbir samsung uygulaması cm romlarında yada diğer kaynaktan derlenen romlarda çalışmayacağı için görüntülü görüşme social hub samsungapps gibi şeylerde mümkün değil.Bunun için ancak galaxy s2 yada s3 için olan siyah kernel gibi hem orjinal samsung romu hemde diğer romlarla çalışabilen bir dual-boot kernel gerekli.Galaxy w için bir dual boot kernel yazılabilirse cm romları üzerinde samsung uygulamaları ve görüntülü görüşme mümkün olur belki.

BeatsBox

BeatsBox

Üye
Arkadaşlar herkes görüntülü görüşme diye tutturmuş gidiyor.Bu öyle iki dosya eklemekle olacak iş değil.Romun kodlamasında değişiklik yapmak gerekiyor.Benim anladığım kadarıyla arkadaş kodlamayla değil ekleme çıkarmalarla hazırlıyor romu.Hiçbir samsung uygulaması cm romlarında yada diğer kaynaktan derlenen romlarda çalışmayacağı için görüntülü görüşme social hub samsungapps gibi şeylerde mümkün değil.Bunun için ancak galaxy s2 yada s3 için olan siyah kernel gibi hem orjinal samsung romu hemde diğer romlarla çalışabilen bir dual-boot kernel gerekli.Galaxy w için bir dual boot kernel yazılabilirse cm romları üzerinde samsung uygulamaları ve görüntülü görüşme mümkün olur belki.

katiliom abi ben de buromu yüklicem siz görüntülü konusma dionuz peki kulanıyozmu kulanıyozanız rom yükle miceksiniz sadık abi arkandayım takip çinim

Colonya

Üye
Arkadaslar ben cm9 rc4 kullanıyorum ve goruntulu gorusme yapiyorum hayette guzel internet uzerinden telefon rehberimde bulunan ve ayni programi kullanan kisiler ile gorusebiliyorum.kim cm romda olmuyo diyorsa denesin programin ismi fring

ismailnayir

Kapalı Hesap
Arkadaslar ben cm9 rc4 kullanıyorum ve goruntulu gorusme yapiyorum hayette guzel internet uzerinden telefon rehberimde bulunan ve ayni programi kullanan kisiler ile gorusebiliyorum.kim cm romda olmuyo diyorsa denesin programin ismi fring

internet üzerinden ücretisiz görüntülü konuşma, konuşma, mesajlaşma için

line
tango

sadikbircan

Üye
Arkadaşların bahsettiği fring, skype gibi şeyler değil.UMTS Call yada 3g araması şeklinde adlandırılan hat üzerinden kendi konuşma tarifenizle ücrendirilen aramadan bahsediyorlar.

slvestre-99

Üye
dogukan hocam.pm attimda bakarsiniz bu rom alpha 6 3x kernel tabanli olsa cok iyi olur yine ayni touchwiz 5.0 s3 unki

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
performans nasil kardes

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Samsung programlarının yarısını portladım beklemede kalın :D

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye