Galaxy Wonder CM10 BlackCat Versiyon Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

slvestre-99

Üye
hocam biraz goruntu koyun ona gore yukleyelim :D sistem hakkinda performans goruntu kalitesi felan biraz bilgi verirmisiniz birde rom 290 mb siz kendiniz uygulama ekledinizmi eklediyseniz hangilerini eklediniz

- - - Eklendi - - -

hocam muzik calarin lib ve apk dosyasini verirmisiniz

Kerim.

Kerim.

Üye
Ustad bence ayri konu ac rom icin.burasi karisti(rom tamamlaninca)

ismailnayir

Kapalı Hesap
kardeş cm10 romunu almışsın uygulamaları doldurmuşsun.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

buildprop güncellemesini ekledim ilk sayfaya bakın

scandall20

Üye
hocam -USB Depolama demissin bu otg kablosu ile flash disk falan gorme mi

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
evet

-Emre

-Emre

Üye
Nasil otg destegi mi var bu romun?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ne otg mi :O

mnyak94

Üye
hocam eğer siz yapıyorsanız fikir verebilirim güzel olması açısından :)
s3 teması çok güzel olmuş.şarj konusunda sıkıntı yaratmazsa kullanırım
Ancak yalvarıyorum size gingerbreaddeki ses seviyesi aynı kalsın gingerbread dışında patlama yapıyor şarkılar berbat oluyor oraya dikkat edin lütfen :) iyi çalışmalar

scandall20

Üye
otg desteği varsa klavye mouse flash disk takarsak calıscak yani hocam bunu diyosun dimi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeim bravie engine kullan apolloyu bulursan ekle yoksa google play müziği ekle gelince lazerdroid 2.5ide ekle

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
apollo ekli

scandall20

Üye
yalnız şöyle büyük bi sorun var mobil data yani mobil internet çalısmıyooooo wifide sorun yok

scandall20

Üye
hyr hocam hattan deil romdan.bu romdan önce baska bi rom kullanyodum teli ucak moduna alıp snra kapatınca tekrar düzelyodu yani sorun romda

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
hyr hocam hattan deil romdan.bu romdan önce baska bi rom kullanyodum teli ucak moduna alıp snra kapatınca tekrar düzelyodu yani sorun romda
avea da kullandim turkcellde kullandim hic birinde ucak moduna almadim internetede girebiliyorum

byloji

Üye
apn turkey yükle kardes bendede bi ara stock romda olmusdu apnturkeyden yeniden yap düzelir

Üst Alt