Galaxy w root

Sponsorlu Bağlantılar

heath

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w root
Merhaba wondera xxlm8 slovakya romunu yukledim.Ardindan hafiza kartinin bir bolumunu ram gibi gostertmek icin cwm yuklenmesi gerektiginden onuda yukledim ardindan bir program kullanilmasi gerekiyormus o programda root lu tellerde calisiyor.isin kisacasi cwm den root atamadim.Cwm kaldirilabilir mi bir daha rom atip basa donmek istemiyorum.Ve root odin tarzi bir programla atilabilir mi ?usenmeden okuyup cevap vereceklere tesekkur ederim

ali219

Üye
kardeşim sana unluckroot programını öneriyorum bildiğim kadarıyla nerdeyse her androidli cihazları root edebiliyor.yapman gereken programı yüklemek burdan yükleyebilirsiniz indirdikten sonra kur ve pcni tekrardan başlat daha sonra programı aç ve cihazını usb ile pcye bağla eğer programın sol altında ready yazısını görürsen işlem tamam demektir daha sonra root menüsüne tıklayım root işlemine başlayalım biraz bekledikten sonra program senin telefonun ismini ve mevcut sürümünü göstericek o yazıya tıkladıktan sonra 5 sn sonra eğer bir sorun olmazsa karşına mesaj gelicek ona hayır de ve ardından reboot your phone mesajı elicek ona evet de telefonun oto olarak tekrardan başlayacak teli açtıktan sonra menüde supersu diye bir uygulama gelmişse root başarıldı demektir KOLAY GELSİN(cihazın samsung olduğundan pcne samsung usb driver indir yoksa program cihazını görmeyebilir)

Takipçi Satın Al

Üst Alt