Galaxy w oyunlarda kasması hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coldheart

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w oyunlarda kasması hakkında
merhaba arkadaşlar benim sorunum telefonun oyunlarda kasması diğer wonder kullanıcılarında kasmıyomuş bende biraz araştırdım cyonogane mod 9 kurdum sonra performans ayarlarını yaptım telefon harika oldu 0 kasma ile mc3 gta 3 asphalt 7 vs oynuyordum
daha sonra bazı nedenlerden dolayı cm9 kaldırdım orjinal rom döndüm orjinal rom cm9 dan daha az ram harcıyor fakat orjinal rom da kasmalar devam ediyor yani oyunlardaki kasma sorunu ramden dolayı değil diye düşünüyorum şimdi telefonum root lu cwm yüklü bundan sonra ne yapmamı tavsiye edersiniz 0 kasma için ?

Kerim.

Kerim.

Üye
s3 gorunumlu romu yuklemen.gta vc bile kasmiyor o romda

- - - Eklendi - - -

yada cm9+oc destekli bi kernel

coldheart

Üye
    Konu Sahibi
s3 gorunumlu romu yuklemen.gta vc bile kasmiyor o romda

- - - Eklendi - - -

yada cm9+oc destekli bi kernel
s3 görünümlü olan hangisi hocam bide cm9+kernel kurdum harika oldu ama rehbere sim karta kayıt yapamıyodum bide menüyü düzenleyemiyodum

burakkeklik2010

Üye
arkadaşlar cm 9 kurdum ama durmadan oyunlarda durduruldu hatası veriyor sebebi ne sizce

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

panpalar

panpalar

Üye
fix permision yap bi bakalım olcak mı

- - - Eklendi - - -

cwmden

sadikbircan

Üye
s3 görünümlü olan hangisi hocam bide cm9+kernel kurdum harika oldu ama rehbere sim karta kayıt yapamıyodum bide menüyü düzenleyemiyodum

Cm romlarında menü düzenlenemez.Alfabetik sıraya göre otomatik olarak yerleşir.Ayrıca android 4.0 ve üzerinde simkart rehberine kayıt yapamaz, görüntüleyemez yada silemezsiniz.Sadece simdeki numaraları telefona aktarabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt