Galaxy w-roomlu batarya ömrü

Sponsorlu Bağlantılar

alattinctn

alattinctn

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w-roomlu batarya ömrü
Arkadaşlar malüm elinde galaxy w olan herkes romlar uğraşıyor her defasında yeni bi rom deniyor ama her romda asıl sorun batarya ömrü hani bu forumda sonuçta galaxy w dan anlayan baya bi arakadışımız var.şöyle batarya ömrü güzel olan bi rom bilen veya rom attıktan sonra bazı önlemler alıp batarya ömrünü uzatan bi BİLİGİLİ aradışımız var mı acaba biize yardım etsin :):)

cemaksoy

cemaksoy

Üye
ben onca rom denedim ama bence en iyi pil ömürlü sürüm orj. 2.3.6 sürüm bence :ehe performansı iyi değil ama oyunla falan işin yoksa orijinal sürümü kur odinden derim ben:oke:

gggfffbbb

Üye
yaklaşık 3 aydır cm9 sürümünü kullanıyorum 2.3.6 ya göre bataryası biraz daha az fazla fark etmiyor ama cm9 un hızı stabilitesi 2.3.6 ya göre çok daha iyi cm9u tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: ahmet06201
alattinctn

alattinctn

Üye
    Konu Sahibi
ben onca rom denedim ama bence en iyi pil ömürlü sürüm orj. 2.3.6 sürüm bence :ehe performansı iyi değil ama oyunla falan işin yoksa orijinal sürümü kur odinden derim ben:oke:
ben bulgaristan romunu ykledim şarjı geçişleri falan güzel ama romlar beni hep cezbediyor işte o yüzden güzel bi rom arıyorum:)

- - - Eklendi - - -

yaklaşık 3 aydır cm9 sürümünü kullanıyorum 2.3.6 ya göre bataryası biraz daha az fazla fark etmiyor ama cm9 un hızı stabilitesi 2.3.6 ya göre çok daha iyi cm9u tavsiye ederim
ben baya uzun bi süredir cm 9 takip ediyorum bugünde cm 10 merak sardım biraz ama cm 9 daha iyi gibi geldi pil yönünde xda da ki yorumları falan takip ettim baya bugün bir iki rom buldum öle onları test ediyorum şu anda :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt