Galaxy S2 için Lion Rom I9100 Çok iyi :)

Sponsorlu Bağlantılar

crysisci

Üye
Arkadaşlar sizinle gerçekten güzel yapılmış bu ROM u paylaşmak istedim bu Rom kısaca Şuan Galaxy Note 2 de olan sistemin %95 aynısı diyebilirim birkaç kısa özelliklerle anlatayım :) :

-Jelly Bean 4.1.2
-Multi-Window (Çift Pencere)
-Batarya süresi çok iyi sürekli arkaplanda 4 uygulamayı sık kullanıyorum ve 5 saatte %25 şarjım gitti
-Bildiğiniz S3 Sisteminin geliştirilmiş hali
-Açılır pencere ( Hani bildiğiniz gibi video izlerken küçültüp başka işlerde yapabiliyorsunuz Açılır pencerede bildiğiniz internet browser yani hem video izleyip hem internette dolaşıp hem mesajlaşabilirsiniz ya da başka bişey yapabilirsiniz :) )
-Jelly Bean uygulamalarını destekliyor
-WhatsApp normalde farklı ROM da çalışmaz ama bunda çalışıyor
-Ekran kilidi su ve mürekkep efektiyle açılıyor
-ROM Türkçe destekliyor ve daha birçok şeyy.... Ben burda tek tek anlatmaya kalksam bitiremem :D ama diyebileceğim tek şey Galaxy Note 2 telefonun sistemini sökmüşsün S2 ye yapmışsın ve daha iyi Yüklemeyi anlatıp Rom u paylaşayım :)

Yüklemeyi anlatıyorum :

Öncelikle Telefonun kendi hafızasına Aşağıda verdiğim linkteki dosyayı olduğu gibi atıyorsunuz ondan sonra telefonu CWM ye alıyorsunuz biliyorsunuz bu işlem yapılırken telefon root edilmiş olmalı :) Açtıktan sonra Wipe Data factory ve Chache Reset atın telefona ondan sonra Zip from sd card seçeneğine gidin eğer sd card girmiyosa Internal sd card seçeneği var mı ona bakın ordan attığınız dosyayı bulun ve ona girin sonra yes deyin bu arada Wipe factory ve chache reset atarkende yes deyin :D bırakın ROM unuz yüklensin sonra güle güle kullanın linki vermeden önce bi kaç uyarı yapayım :)

-Telefon hafızanızdaki önemli saydığınız şeylerin yedeğini alın İster Hafıza Kartına İster Bilgisayara
-BU işlemleri yaparken kesinlikle Hafıza Kartınızı ve Sim kartınızı Çıkarın öyle yapın bütün işlemleri ne olur ne olmaz
-Bu işlem için telefonunuz root edilmiş olmalıdır forumda root etmenin yolunu bulabilirsiniz
-Bir de telefon hafızasına kaydettiğiniz telefon numaralarını unutmayın :)

Link:

ROM un tanıtımı:

Rom hızlı ve şarjınızı yemiyor :) Şuan kullandığım ROM dur bu arada sistemle ilgili bi arıza olduğunu düşünürseniz bilinki o an olmuyordur çünkü bütün sistem fonksiyonlarını e postaya kadar denedim çalışıyor ...

Bi beğeniyi teşekkürü fazla görmeyin arkadaşlar ben beğendiğim ROM ları sizinle paylaşmaya devam edeceğim :)

Romun videosunda çok fonksiyonunu kullanmamış bu arada size tavsiyem Sarı çiçekli gallery i kullanın öbürü çok dandik sevmedim :D

Ben bunu kurmaya karar verdim bir kaç sorum olacak ArchAngelll galaxy s2 sürümüm 2.3.6 bunu kurmaya karar verdim.Telefonum rootlu ve rootlu uygulamalara ihtiyacım var.Bu romu atarsam root kalkarmı yada kalksa bile sende bu verdiğin romun root dosyası var mı?

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Rootun kalkmaz bu konuda rahat ol fakat Lion Rom un gelismis bir versionunu paylastim forumda BestS2Rom adi ben suan onu kullaniyorum Lion Romdan daha hizli sarjida iyi gidiyor haberin olsun ha yok bunu istiyorum diyorsan bnu yukle root a birsey olmaz olursa bana yaz bende var dosyasi ama olmaz rahat ol :)

crysisci

Üye
Best S2'yi kuruyim öyle diyorsan ondada gitmez root?

- - - Eklendi - - -

Birde bir program sorucam sana böyle oyunlarımı ve uygulamaları data dosyalarıyla birlikte yedekliyecek bir program biliyor musun apk yedekleyince tekrardan indiriyor wifi ile ve çoğu oyunlarım 1 gb datalı

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Best S2'yi kuruyim öyle diyorsan ondada gitmez root?

- - - Eklendi - - -

Birde bir program sorucam sana böyle oyunlarımı ve uygulamaları data dosyalarıyla birlikte yedekliyecek bir program biliyor musun apk yedekleyince tekrardan indiriyor wifi ile ve çoğu oyunlarım 1 gb datalı

Titanium backup kullanin ve hayir root gitmez eger giderse ozel mesaj atin ama gitmez :) b

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
başka servere yükleyecek yokmu inmiyor 20-30 kb/sn iniyor

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bilgilendirme için :tşk:

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
benim telefon rootlu değil root dosyasını upload etsene kardeş sürüm 4.1.2

- - - Eklendi - - -

E : signature verification failed

hatası alıyorum neden acaba

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon rootlu değil root dosyasını upload etsene kardeş sürüm 4.1.2

- - - Eklendi - - -

E : signature verification failed

hatası alıyorum neden acaba

Yalan olmasın ama ilk defa karşılaşıyorum ve bilmiyorum ROM u internal SD Kart yani telefon hafızasına at sonra Wipe Data Chache Reset yap usta sonra ROM u yükle sonra Birdaha Wipe ları yap öyle dene olmazsa bi fikrim yok üzgünüm aman hafıza kartını ve sim kartını çıkararak yap :)

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim bu multiwindow u program yapabilirmisin

seyidli94

Üye
tesekkurler :)

vegatablo

vegatablo

Üye
kardeşim dediklerini yaptım fakat samsung yazısında takılıp kalıyo nasıl yapıcaz bi yardım etsen şu anda tel elimde samsung da kalıyor biraz acele etsen

alinino25

Üye
mesaj bölümünü test sürümündeki gibi yapma ihtimalimiz yokmudur :s bu pek iç açıcı gelmedi de bana ama genel anlamda bunu çözersem harika bi rom teşekkürler

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
mesaj bölümünü test sürümündeki gibi yapma ihtimalimiz yokmudur :s bu pek iç açıcı gelmedi de bana ama genel anlamda bunu çözersem harika bi rom teşekkürler

Dostum ben sana paylaştığım Omega 19.2 yi öneriyorum :) Forumda Bulabilirsin ya da benim profilimden

gysddn34

Üye
bende s2 almayı düşünüyorum bu romu yada türkbey jb kurarım diye düşünüyorum ama telefon spot olacak bu yüzden imei /efs dosyasının yedeğini almak gerekli midir yada sizce almalı mıyım :) :)

paşa06.40

paşa06.40

Üye
bende s2 almayı düşünüyorum bu romu yada türkbey jb kurarım diye düşünüyorum ama telefon spot olacak bu yüzden imei /efs dosyasının yedeğini almak gerekli midir yada sizce almalı mıyım :) :)

ben efs yedegi aldım ama gerek kalmadı efs ye bı sorun yok gônül rahatlığıyla kurabilirsin

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
note 2 mini rom daha güzel

- - - Eklendi - - -

bu romu yükleyin arkadaşlar

m_uzun6

m_uzun6

Üye
yükledim fakat telefon açılınca android.process.acore islemi durduruldu vee sistem UI durduruldu hataları geliyor

Üst Alt