Galaxy S2 için Lion Rom I9100 Çok iyi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 için Lion Rom I9100 Çok iyi :)
Arkadaşlar sizinle gerçekten güzel yapılmış bu ROM u paylaşmak istedim bu Rom kısaca Şuan Galaxy Note 2 de olan sistemin %95 aynısı diyebilirim birkaç kısa özelliklerle anlatayım :) :

-Jelly Bean 4.1.2
-Multi-Window (Çift Pencere)
-Batarya süresi çok iyi sürekli arkaplanda 4 uygulamayı sık kullanıyorum ve 5 saatte %25 şarjım gitti
-Bildiğiniz S3 Sisteminin geliştirilmiş hali
-Açılır pencere ( Hani bildiğiniz gibi video izlerken küçültüp başka işlerde yapabiliyorsunuz Açılır pencerede bildiğiniz internet browser yani hem video izleyip hem internette dolaşıp hem mesajlaşabilirsiniz ya da başka bişey yapabilirsiniz :) )
-Jelly Bean uygulamalarını destekliyor
-WhatsApp normalde farklı ROM da çalışmaz ama bunda çalışıyor
-Ekran kilidi su ve mürekkep efektiyle açılıyor
-ROM Türkçe destekliyor ve daha birçok şeyy.... Ben burda tek tek anlatmaya kalksam bitiremem :D ama diyebileceğim tek şey Galaxy Note 2 telefonun sistemini sökmüşsün S2 ye yapmışsın ve daha iyi Yüklemeyi anlatıp Rom u paylaşayım :)

Yüklemeyi anlatıyorum :

Öncelikle Telefonun kendi hafızasına Aşağıda verdiğim linkteki dosyayı olduğu gibi atıyorsunuz ondan sonra telefonu CWM ye alıyorsunuz biliyorsunuz bu işlem yapılırken telefon root edilmiş olmalı :) Açtıktan sonra Wipe Data factory ve Chache Reset atın telefona ondan sonra Zip from sd card seçeneğine gidin eğer sd card girmiyosa Internal sd card seçeneği var mı ona bakın ordan attığınız dosyayı bulun ve ona girin sonra yes deyin bu arada Wipe factory ve chache reset atarkende yes deyin :D bırakın ROM unuz yüklensin sonra güle güle kullanın linki vermeden önce bi kaç uyarı yapayım :)

-Telefon hafızanızdaki önemli saydığınız şeylerin yedeğini alın İster Hafıza Kartına İster Bilgisayara
-BU işlemleri yaparken kesinlikle Hafıza Kartınızı ve Sim kartınızı Çıkarın öyle yapın bütün işlemleri ne olur ne olmaz
-Bu işlem için telefonunuz root edilmiş olmalıdır forumda root etmenin yolunu bulabilirsiniz
-Bir de telefon hafızasına kaydettiğiniz telefon numaralarını unutmayın :)

Link:

ROM un tanıtımı:

Rom hızlı ve şarjınızı yemiyor :) Şuan kullandığım ROM dur bu arada sistemle ilgili bi arıza olduğunu düşünürseniz bilinki o an olmuyordur çünkü bütün sistem fonksiyonlarını e postaya kadar denedim çalışıyor ...

Bi beğeniyi teşekkürü fazla görmeyin arkadaşlar ben beğendiğim ROM ları sizinle paylaşmaya devam edeceğim :)

Romun videosunda çok fonksiyonunu kullanmamış bu arada size tavsiyem Sarı çiçekli gallery i kullanın öbürü çok dandik sevmedim :D

• Beğen
Tepkiler: yaverim, Dede, custave ve 4 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek :) Bilgisayarimda rom arsivim var

ka_za

ka_za

Üye
Cok iyi duruyo kıskandım :rolleyes:

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Haha :) ben daha guzel ROM lari paylasacagim

Kerim.

Kerim.

Üye
Hocam i9100 icin nasil cwm yukleyecez?

- - - Eklendi - - -

Bu arada 4.0.4 orjinal guncel surumu yuklu.

custave

custave

Üye
odin le yuklemenin bi yolu varmıdır bu romu

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Hocam i9100 icin nasil cwm yukleyecez?

- - - Eklendi - - -

Bu arada 4.0.4 orjinal guncel surumu yuklu.

Usta telefonun rootlu olmasi gerekmektedir bence root atmayi cwm yuklemeyi site icinde arastir once :)

custave

custave

Üye
peki bende test 4.1.2 yuklu nasil root yaparım

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
peki bende test 4.1.2 yuklu nasil root yaparım

Usta bana ozel mesaj at suan sinemadayim sana root dosyasini ya bu aksam ya da yarin sabah verecegim olur mu ve eger sorunlari olan arkadaslar olursa yarin sabah herkese yardim edecegim uygunsa tabi

custave

custave

Üye
Usta bana ozel mesaj at suan sinemadayim sana root dosyasini ya bu aksam ya da yarin sabah verecegim olur mu ve eger sorunlari olan arkadaslar olursa yarin sabah herkese yardim edecegim uygunsa tabi

musait oldugunda gonder

custave

custave

Üye
yukledim eksik uygulamalar var sarj iyi giderse kullanirim biraz tesekurler

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Sarji iyi gidiyor eksik uygulamalar telafi edilebilir sorun yok ama ROM kaliteli kullandikca farkedersin sevindim :)

paşa06.40

paşa06.40

Üye
odinlemi atiyoz yoksa telefondan factorylemi atiyoz. Biraz bilgi verirseniz iyi olur androidin cahiliyim biraz. Bide benim telfon imei atilmis efs yedegi var bi sorun olurmu

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Efs yedegini geri yukleyin odinle degil hayir telefondan yapiyorsunuz odinle root atarsiniz root atmak icin forumdan bilgi alabilirsiniz

yilan53

Üye
Bende 4.0.3 var buna nasıl root yapabilirim ve yükleyebilirim yükleyen varmı nasıl güzel mi

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Uzgunum ama root anlatimi yapmiyorum cunku ROM u bilenler icin koydum root atmayi arastirin lutfen orda nasil yukleyeceginizi anlattim zaten ayrica suan baska bir Rom deniykrum eger memnun kalirsam paylasacagim yine suan cok iyi gidiyir buglara bakiyirum

custave

custave

Üye
Bende 4.0.3 var buna nasıl root yapabilirim ve yükleyebilirim yükleyen varmı nasıl güzel mi

ilk sayfaya bak yardimci olabilir http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/samsung-galaxy-s-ii-icin-resmi-ics-romu-nasil-yuklenir-rootsuzdur-garantiyi-bozmaz-kiesi-bekleme-616020.html

yilan53

Üye
Yükledim bayagi hoşuma gitti bu sistem :)

Üst Alt