Şu an 14 saat oldu %70 fazla kullanmadım cihazi.fakat 1 günü çok rahat çıkarır
Yanlis yazmisim %80
tweakler gingerbread içindi ki hepsini yükledikten sonra gözle görülebilir bir fark oluşuyor. türkiye romundanAdreno Booster V0.7
V3Supremacy gibi scriptler için kernel de init.d desteklemesi lazım
wonder stock kernelde init.d yok bunun içinde scriptler var
bu tweaklar çalışıyor mu?
adreno boster için data/local/temp klasöründe adreno_config.txt dosyası varda kernelde init.d desteği vardır ve tweaklar çalışıyordur demektir
data/local/temp klasöründe adreno_config.txt yoksa boşuna tweak eklemeyin
3G Açıkken Hiç denemedim kardeşim. yalana gerek yokpeki 3g açıkken nasıl gidiyor.
Hattın Turkcell Değil ise konunun en altında çözümü belirttim hattın turkcell ise arkaplan verisini aç yine olmaz ise veri etkin yap.orjinal romdan pek bir farklı yok.
iki gün kullandım tüm ayarları yapmış olmama rağman 3g yada edge ile internete bağlanmadım.
gereksiz uygulamaları kaldırdım yazmışsınız, hangi uygulamaları kaldırdınız listesini yazar mısınız?
kardeşim sendeki galiba v1 . v2deki rom biraz daha stabil.....v3 için çalışıyorum bu aralar ..fakat okul nedeniyle haftasonuna kalabilir.. Dostum romun ram kullanim bakimindan iyi.. hic uygulama kaldirmama ragmen bosta ram 190 asagi inmedi ama nfs vs. Oyunlarda kasma var.
temayı değiştirsen iyi olur çünkü GB görünüm biraz gıcıküstteki resime bakarsak okadar uygulama olduğu halde ram süper ama burada 222 mb boş yazıyor görev yöneticide 250 mb dolu görünüyor ben bunu bir türlü anlayamadım.kardeş eğer biraz daha çalışırsan bu rom süper olur.(Ama temayı es geçme)
bu tema xxlm6 ve xxlm8 ile uyumlu.Bu rom xxmlı tabanlıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu tema xxlm6 ve xxlm8 ile uyumlu.Bu rom xxmlı tabanlı
Evet hatta gecen aylarda yuklemistim hata vermisti.
GPS normal romda yer bulabiliyormu kiGps de sorun var hocam yer bulmuyor.
bunda bulsunKardeşim temayı es geçmem istemem fakat xxlmı için yok. senin verdiğinde xxlm8 xxlm6 içinBu arada v3'e başladım.oyun olarak şimdiye kadar denediğin real racing 3 ve gta vice city 'di .Kasma sıfır.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu tema mı yokra rom?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rom tabiki debu tema mı yokra rom?
ok teşekkur ederim kardeşim :-)rom tabiki de