Galaxy W NEOSTOCKV3 GELİYOR GERÇEK GÜÇ+GERÇEK PERFORMANNS

Sponsorlu Bağlantılar

Efendi52

Efendi52

Üye
orjinal romdan pek bir farklı yok.
iki gün kullandım tüm ayarları yapmış olmama rağman 3g yada edge ile internete bağlanmadım.

gereksiz uygulamaları kaldırdım yazmışsınız, hangi uygulamaları kaldırdınız listesini yazar mısınız?

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Adreno Booster V0.7
V3Supremacy gibi scriptler için kernel de init.d desteklemesi lazım
wonder stock kernelde init.d yok bunun içinde scriptler var

bu tweaklar çalışıyor mu?
adreno boster için data/local/temp klasöründe adreno_config.txt dosyası varda kernelde init.d desteği vardır ve tweaklar çalışıyordur demektir
data/local/temp klasöründe adreno_config.txt yoksa boşuna tweak eklemeyin
tweakler gingerbread içindi ki hepsini yükledikten sonra gözle görülebilir bir fark oluşuyor. türkiye romundan
peki 3g açıkken nasıl gidiyor.
3G Açıkken Hiç denemedim kardeşim. yalana gerek yok
orjinal romdan pek bir farklı yok.
iki gün kullandım tüm ayarları yapmış olmama rağman 3g yada edge ile internete bağlanmadım.

gereksiz uygulamaları kaldırdım yazmışsınız, hangi uygulamaları kaldırdınız listesini yazar mısınız?
Hattın Turkcell Değil ise konunun en altında çözümü belirttim hattın turkcell ise arkaplan verisini aç yine olmaz ise veri etkin yap.
Kaldırılan uygulamar sistemdeki gereksiz uygulamalardı .Örn. Kies air , yazılım güncelleme vs vs.

lavasoft95

Üye
Tarayici performansi menu gecisleri vb. guzel fakat oyun performansi cok iyi degil subway surfersda ve agent dashde rahatsiz edici laglar mevcut ellerine saglik gunluk kullanim icin guzel bir rom fakat benlik degil

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
. Dostum romun ram kullanim bakimindan iyi.. hic uygulama kaldirmama ragmen bosta ram 190 asagi inmedi ama nfs vs. Oyunlarda kasma var.

• Beğen
Tepkiler: KELGER
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
. Dostum romun ram kullanim bakimindan iyi.. hic uygulama kaldirmama ragmen bosta ram 190 asagi inmedi ama nfs vs. Oyunlarda kasma var.
kardeşim sendeki galiba v1 . v2deki rom biraz daha stabil.....v3 için çalışıyorum bu aralar ..fakat okul nedeniyle haftasonuna kalabilir.

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

zemcom

Üye
Dostum bu romu flaslanabilir hale getiremezmisin öyle bir imkan varmı yada.

KELGER

KELGER

Üye
temayı değiştirsen iyi olur çünkü GB görünüm biraz gıcıküstteki resime bakarsak okadar uygulama olduğu halde ram süper ama burada 222 mb boş yazıyor görev yöneticide 250 mb dolu görünüyor ben bunu bir türlü anlayamadım.kardeş eğer biraz daha çalışırsan bu rom süper olur.(Ama temayı es geçme)

ismailnayir

Kapalı Hesap
temayı değiştirsen iyi olur çünkü GB görünüm biraz gıcıküstteki resime bakarsak okadar uygulama olduğu halde ram süper ama burada 222 mb boş yazıyor görev yöneticide 250 mb dolu görünüyor ben bunu bir türlü anlayamadım.kardeş eğer biraz daha çalışırsan bu rom süper olur.(Ama temayı es geçme)

mem034

Üye
Gps de sorun var hocam yer bulmuyor.

ufkraider

ufkraider

Üye
Deniyelim bakalım teşekkürler emeğin için

melankolik ali

melankolik ali

Üye
3. sürümde seeder kullanırsan lag ve donmalari dahada azaltabilirsin.

bursam16

Üye
arkadaşlar ben simdi cm9 kullanıyorum orda clash of clans oynuyom fakat android 2.3 te bu oyun yook ben bu oyunu nasıl yükleyebilirm 2.3 ee??

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

Üst Alt