Galaxy W NEOSTOCKV3 GELİYOR GERÇEK GÜÇ+GERÇEK PERFORMANNS

Sponsorlu Bağlantılar

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W NEOSTOCKV3 GELİYOR GERÇEK GÜÇ+GERÇEK PERFORMANNS
ARKADAŞLAR BAZI NEDENLERDEN DOLAYI KONU KAPATILMIŞTIR.FAKAT İYİ BİR YANI VAR BAYAĞIDIR UĞRAŞTIĞIM NEOSTOCKV3 BANA GÖRE MÜKEMMEL HALE GELMİŞTİR.1 HAFTA İÇERİSİNDE PAYLAŞACAĞIM..NEOStockV2 YÜKLEMEK İSTEYENLER İÇİNDE V2 'YİDE PAYLAŞACAĞIM.SABIRLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bahaddin53, olcay98, genco15 ve 3 diğerleri

nicked

nicked

Üye
Kardesim hayirli olsun.
Bende tam bu dertten müzdariptim costum romlar gercekten can sıkıcı olmaya basladi hatta biktm hergun her hafta rom degistirmekten.
insallah senin yaptigin rom derdime derman olur.
Yarin mutlaka indirip deneyecegim.
Simdiden eline emeğine sağlık.
Kardesim hayirli olsun.
Bende tam bu dertten müzdariptim costum romlar gercekten can sıkıcı olmaya basladi hatta biktm hergun her hafta rom degistirmekten.
birde bildirim cubugunu özellistirebiliyormuyuz?

• Beğen
Tepkiler: le_ve_nt ve ReisUqurcan
manizoni

manizoni

Üye
Oyun performansı nasıl Subway surf vs. kasma varmı Bu arada hayırlı olsun kardesim :)

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Subway surf beijing yüklü kasma sadece oyuna ilk baslarjmkeb 1sn bile degil ardindan rahat oynanabiliyor...yorumlarınız icin hepinize tesekkur ederim
Kardesim hayirli olsun.
birde bildirim cubugunu özellistirebiliyormuyuz?
Normal stockde ne yapabiliyosan yapabilirsin kardesim...bu arada ben romu gunluk degistiriodum :D en iyisi stock.. ilerde ekleme yapıcam roma okul nedeniyle fazla bakamyorum elimden geldince

• Beğen
Tepkiler: le_ve_nt
ismailozcn

ismailozcn

Üye
Şarj nasıl

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
nicked

nicked

Üye
Subway surf beijing yüklü kasma sadece oyuna ilk baslarjmkeb 1sn bile degil ardindan rahat oynanabiliyor...yorumlarınız icin hepinize tesekkur ederim
Normal stockde ne yapabiliyosan yapabilirsin kardesim...bu arada ben romu gunluk degistiriodum :D en iyisi stock.. ilerde ekleme yapıcam roma okul nedeniyle fazla bakamyorum elimden geldince
anladm kardesim :)
ilerde ekleme yapman iyi olur...yavas yavas olur gider hersey,malum okul herkesin derdi :D
Tekrardan emegine saglik kardesim yarin deneyip görüşlerimi paylasirim...

• Beğen
Tepkiler: le_ve_nt ve ReisUqurcan

scope_123

Üye
normal modlanmamış stock roma göre nasıl ? uygulamalar özellikle facebook hantal mı çalışıyor?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam swap yapabilir miyiz

doganhu

doganhu

Üye
Oncelikle eline sağlık. Birkac sorum olacak romda overclock varmı, Antutu puanı nasıl. Stock romdaki takılmalar donmalar yoktur insallah. Bende su an custom rom kullanıyorum ozellikle sarj konusundan muzdalibim ama performansı cok iyi.

mem034

Üye
Yes/fix/root/system/xbin/su ' yu seçin yoksa root hatalı çalışabilir.Bu kısmı anlamadım hocam açıklar mısın biraz daha ?

• Beğen
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Yes/fix/root/system/xbin/su ' yu seçin yoksa root hatalı çalışabilir.Bu kısmı anlamadım hocam açıklar mısın biraz daha ?
Hocam reboot system now deyince gelirse eger seciniz.eger gelmezse sıkıntı yok demektir .tel direk aclirKilit ekranı d.kagıdını yanls koymusum.kilit ekranı duvar kagidini kendiniz degistirin.romda sıkıntı yok d.kagidi sd karttaydı. Bu yuzden isteyen olursa wonder icin duvar kagitlarinida upload ederim. :)
Oncelikle eline sağlık. Birkac sorum olacak romda overclock varmı, Antutu puanı nasıl. Stock romdaki takılmalar donmalar yoktur insallah. Bende su an custom rom kullanıyorum ozellikle sarj konusundan muzdalibim ama performansı cok iyi.
Romda oc yok 1.4ghz yeterli
menude vs takilma olmamasi icin builddropa bir kac duzenleme yaptim.

• Beğen
nicked

nicked

Üye
kardesim hersey cok guzel eline emegine saglik herhangi bir sorunla karsilasmadim su ana kadar gayet akici stabil.
ama bazi programlari yukleyemiyorum ornegin Nova Launcher bu program olmazsa olmazimdir sanirim surumden kaynaklaniyor build.propdan surumu degistirdim ama duzelmedi.
bu konuda yardimci olursan sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan ve le_ve_nt

ismailnayir

Kapalı Hesap
kardesim hersey cok guzel eline emegine saglik herhangi bir sorunla karsilasmadim su ana kadar gayet akici stabil.
ama bazi programlari yukleyemiyorum ornegin Nova Launcher bu program olmazsa olmazimdir sanirim surumden kaynaklaniyor build.propdan surumu degistirdim ama duzelmedi.
nova launcher android 4+

• Beğen
Tepkiler: le_ve_nt ve nicked
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Nova Android 4+ İçin kardeşim.fakat araştırırım bu konuyu sana dönüş yaparım eğer bulabilirsem :)

• Beğen
Tepkiler: nicked ve le_ve_nt

le_ve_nt

Üye
Abi mesaj atmak için üye oldum.rom çok güzel , akıcı ben dead trigger ve temple run 2 yi açamıyodum kasıyodu .artık rahat oynayabiliyorum.çok sağol

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Abi mesaj atmak için üye oldum.rom çok güzel , akıcı ben dead trigger ve temple run 2 yi açamıyodum kasıyodu .artık rahat oynayabiliyorum.çok sağol
Önemli değil kardeşim faydam olduysa ne mutlu .güle güle kullan.

• Beğen

Üst Alt