Eyw kardeşim.kardeş ne zamandır seni bekliyordum.
Eline sağlık ilk fırsatta indirip kurmayı düşünüyorum.

Romun 2.Versiyonunu eklicem.dediklerini göz önüne alıyorum kardeşim.kardeş romda arama kaydı unutmuşsun
google play giriş yapmışsın.
birde hiç birşey yüklemeden ram 250 mb dolup geçiyor.
gereksizleri kaldırmışsın ama bir sürü gereksiz yine var örnek yazılım güncelleme, subway, facebook, ben buna 10 program kursam donarkalır.
çalışan servislerde 10 dan fazla program çalışıyor.birde benim yüklediklerim eklenince hapı yutar burom.
Daha çok çalışman lazım çoooook![]()
Normal internet açılıyor ise sorun yok demektir.Şebeke üzerinden girmek istiyorsan ayarları yaptım girmesi gerekir. fakat turkcellde denedim başka bir hattın var ise tekrar yapman gerekir.romu kurdum teşekkürler fakat interneti çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz

Önemli değil kardeşim.teşekkürler
Kardeşim ben yüklerden buradan yükledim.Cwm 6.0.1.2 yüklü senin sürüm ne onu kurayim
Herşeyi kendine göre ayarladıktan sonra.(Uygulamlar Vs) Telefonu kapatıp açın rom daha iyi çalışır.Bu Arada Rom v2'ye yükseltildi.Rom iyi ama sanki sebeke sorunu var ogle arasi yukledim sebeke surekli 1 yada 2 arasi gidip geliyor ama rom super :-)
Romun V1 Linki Zaten Var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun buda v1in linki

Birazdan Onlarıda yazıcam kardeşimV2 farkı ne ?
1.Çözüm :Arkaplan verisinin açık olduğundan emin olselam rom için teşekkürler yalnız gmail hesabımı telefona bağlayamıyorum. sebebi ne olabilir.