Galaxy W NEOSTOCKV3 GELİYOR GERÇEK GÜÇ+GERÇEK PERFORMANNS

Sponsorlu Bağlantılar

KELGER

KELGER

Üye
kardeş ne zamandır seni bekliyordum.
Eline sağlık ilk fırsatta indirip kurmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan

lavasoft

Üye
Kardeşim indirdim format wipe islemlerini yaptim restore yaparken system dosyalarini yuklemiyor problem ne ?

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Anlattiklarimi dikkatlice oku.cwm de sikinti varsa sinanilyas.comdan yukle. duzelir buyuk bi ihtimal

KELGER

KELGER

Üye
kardeş romda arama kaydı unutmuşsun
google play giriş yapmışsın.
birde hiç birşey yüklemeden ram 250 mb dolup geçiyor.
gereksizleri kaldırmışsın ama bir sürü gereksiz yine var örnek yazılım güncelleme, subway, facebook, ben buna 10 program kursam donarkalır.
çalışan servislerde 10 dan fazla program çalışıyor.birde benim yüklediklerim eklenince hapı yutar burom.
Daha çok çalışman lazım çoooook :D

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş romda arama kaydı unutmuşsun
google play giriş yapmışsın.
birde hiç birşey yüklemeden ram 250 mb dolup geçiyor.
gereksizleri kaldırmışsın ama bir sürü gereksiz yine var örnek yazılım güncelleme, subway, facebook, ben buna 10 program kursam donarkalır.
çalışan servislerde 10 dan fazla program çalışıyor.birde benim yüklediklerim eklenince hapı yutar burom.
Daha çok çalışman lazım çoooook :D
Romun 2.Versiyonunu eklicem.dediklerini göz önüne alıyorum kardeşim.
Fakat arama kaydı var.2 arkadaşımada yükledim onlarda da var.

Son düzenleme:

tekiner57

Üye
romu kurdum teşekkürler fakat interneti çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
romu kurdum teşekkürler fakat interneti çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz
Normal internet açılıyor ise sorun yok demektir.Şebeke üzerinden girmek istiyorsan ayarları yaptım girmesi gerekir. fakat turkcellde denedim başka bir hattın var ise tekrar yapman gerekir.
Çözüm
1) Hattın ne ise örneğin avea .: aveayı ara ve internet bilgilerini iste
2) Google Play'den APN Turkey'i indir.Program aracılığı ile yapabilirisin.
3) Turkcellde INTERNET Yazıp 2222'ye gönderince ayarlar geliyor.Örnek veriyorum Aveanın kodu ne ise Ona INTERNET Yaz Gönder. Örneğin INTERNET > 5757 :)

Son düzenleme:

tekiner57

Üye
teşekkürler

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Rom iyi ama sanki sebeke sorunu var ogle arasi yukledim sebeke surekli 1 yada 2 arasi gidip geliyor ama rom super :-)

lavasoft95

Üye
Cwm 6.0.1.2 yüklü senin sürüm ne onu kurayim

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Cwm 6.0.1.2 yüklü senin sürüm ne onu kurayim
Kardeşim ben yüklerden buradan yükledim.
Rom iyi ama sanki sebeke sorunu var ogle arasi yukledim sebeke surekli 1 yada 2 arasi gidip geliyor ama rom super :-)
Herşeyi kendine göre ayarladıktan sonra.(Uygulamlar Vs) Telefonu kapatıp açın rom daha iyi çalışır.Bu Arada Rom v2'ye yükseltildi.

Mücteba

Mücteba

Üye
buyrun buda v1in linki

enterneoll

enterneoll

Üye
şarz özelliği yeni bişey heralde :D

lavasoft95

Üye
V2 farkı ne ?

olcay98

olcay98

Üye
selam rom için teşekkürler yalnız gmail hesabımı telefona bağlayamıyorum. sebebi ne olabilir.sunucu ile sağlam bir veri bağlantısı kurulamıyor. Bu, geçici bir sorun olabilir veya telefonunuza veri hizmeti tahsisedilmemiş olabilir. Sorun devam Ederse Müşteri Hizmetleri'ni arayın yazıyor.

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
selam rom için teşekkürler yalnız gmail hesabımı telefona bağlayamıyorum. sebebi ne olabilir.
1.Çözüm :Arkaplan verisinin açık olduğundan emin ol
2.Çözüm : Eğer hattınız ile girmeye çalışıyorsanız.Ve Hattınız Turkcell Değilse internete bağlanmıyodur.
Çözümü
* Hattın ne ise örneğin avea .: aveayı ara ve internet bilgilerini iste
* Google Play'den APN Turkey'i indir.Program aracılığı ile yapabilirisin.
* Turkcellde INTERNET Yazıp 2222'ye gönderince ayarlar geliyor.Örnek veriyorum Aveanın kodu ne ise Ona INTERNET Yaz Gönder. Örneğin INTERNET > 5757 :)

Üst Alt