Galaxy W NEOSTOCKV3 GELİYOR GERÇEK GÜÇ+GERÇEK PERFORMANNS

Sponsorlu Bağlantılar

olcay98

olcay98

Üye
1.Çözüm :Arkaplan verisinin açık olduğundan emin ol
Bu Cevap Sıkıntıyı Çözdü Kardeşim İlgin İçin Teşekkürler :D

cadde19

cadde19

Üye
kardeş ben yüklemdim v2 yi ama emin olamadım duvar kağıdı bile aynı sanki v1 i yüklemiş gibi oldum v2 olduğunu nasıl anlarız

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan

le_ve_nt

Üye
Abi ben romu v2'ye yükseltdim . ram 266 mbdı temple run 2'ye girdim hiç kasmadı.V2 sanki daha hızlı çalışıyor gibi.cm 10.1 kullanıyodum kurtardın beni abi çok sağol.

• Beğen
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben yüklemdim v2 yi ama emin olamadım duvar kağıdı bile aynı sanki v1 i yüklemiş gibi oldum v2 olduğunu nasıl anlarız
Kardeşim V2'de görsel açıdan bişey yapmadım.
Sadece hata vardı onları düzelttim
ayriyetten gereksiz uygulamalar vardı onları kaldırdım.
diğer farkları belirttim zaten.
birde oyun performansı arttı
Abi ben romu v2'ye yükseltdim . ram 266 mbdı temple run 2'ye girdim hiç kasmadı.V2 sanki daha hızlı çalışıyor gibi.cm 10.1 kullanıyodum kurtardın beni abi çok sağol.
Önemli değil de abi , abi diye hitap etmene gerek yok burda hepimiz aynıyız. :))

Son düzenleme:
cadde19

cadde19

Üye
diğerinde olup bunda olmayan ne var mesala yanlış anlama sanki v1 yüklemiş gibi oldum da o yüzden soruyorum

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
diğerinde olup bunda olmayan ne var mesala yanlış anlama sanki v1 yüklemiş gibi oldum da o yüzden soruyorum
Yok yanlıs anlamam kisisel gorusun kardesim.
fakat sayfa 1e gidip NEOStockV2 yazan yerde v2nin ekstrasi yaziyor.Ben V2 tavsiye ederim yinede senin kararın .

cadde19

cadde19

Üye
onu anladım hocam yani herşeyiyle aynı sanki duvar kağıdıyla bile san ki v1 tekrar yükledim diye düşünüyorum hani dersenki v1 de şu uygulama vardı v2 de yok dersen ben anlarım hangisini yüklediğimi

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
onu anladım hocam yani herşeyiyle aynı sanki duvar kağıdıyla bile san ki v1 tekrar yükledim diye düşünüyorum hani dersenki v1 de şu uygulama vardı v2 de yok dersen ben anlarım hangisini yüklediğimi
V2'De facebook , subway surf , yazılım guncelleme , kies air , talk , mobo gibi uygulamalar yok.cunki bunlar yeni rom gecisinde hatalı calısır . v2de hatalı calısan birsey yok.ve telefon daha rahat calısyor

cadde19

cadde19

Üye
hah tamam hocam şimdi kontrol ettim subway surfers facebok falan yok şimdi anladım v2 yi yüklemişim

• Beğen
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
hah tamam hocam şimdi kontrol ettim subway surfers facebok falan yok şimdi anladım v2 yi yüklemişim
Sevindim inanki. :) Ben V2 tavsiye ediyorum cunku V1 ,V2nin yaninda biraz beta gibi.Tabi bu kendi gorusum

• Beğen
Tepkiler: cadde19
cadde19

cadde19

Üye
eyvallah işin rast gelsin

• Beğen

asilasil

Üye
arkadaş dosyadaki "blobs" klasörü nedir benim bildiğim "2014-01-11.16.45.58" isimli dosyayı clockworld'e taşırsın olay tamamdır ?

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş dosyadaki "blobs" klasörü nedir benim bildiğim "2014-01-11.16.45.58" isimli dosyayı clockworld'e taşırsın olay tamamdır ?
.istersen taşıma sorumluluk kabul etmem.
yinede öneri vereyim sendeki clockworkun içindeki blobs kaç mb ona bak indirdiğinin içindeki kaç mb ona bak eğer eşitse.dediğin gibi yap.ama ben karışamam çünki ne zaman backup yapsam blobs dosyasını her zaman oluşturur cwm.

asilasil

Üye
.istersen taşıma sorumluluk kabul etmem.
yinede öneri vereyim sendeki clockworkun içindeki blobs kaç mb ona bak indirdiğinin içindeki kaç mb ona bak eğer eşitse.dediğin gibi yap.ama ben karışamam çünki ne zaman backup yapsam blobs dosyasını her zaman oluşturur cwm.
demek istediğim şu benim önceki yedek dosyamın yanına sadece belirttiğim dosyayı koyabilirim " blob" dosyasını nereye koyacağım ? Bu arada bende hiç bir zaman blobs dosyası oluşmaz ;)

Son düzenleme:
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
demek istediğim şu benim önceki yedek dosyamın yanına sadece belirttiğim dosyayı koyabilirim " blob" dosyasını nereye koyacağım ?
kardeşim senin yapacagın bellı kendi telefonunda bulunan clockworkmodun adını değiştir örn.''qwert'' sonra indirdiğin clockworkmodu tele taşı ve yükle tamamdır.

azizerkan07

Üye
Yükledim. Güzel gibi. Samsung Apps'i vs. de sildim ram 200 civarında. Güzel bir rom olmuş subway kasmıyor. Teşekkürler.

lavasoft95

Üye
Kardesim cwm yukselttim 6.0.3.8 mi ne yaptim problem cozuldu v2 yukledim simdilik sorun yok gibi tesekkurlerSeeder yuklesem problem olur mu ? romda seeder benzeri tweak filan var mi ?

KELGER

KELGER

Üye
Romun 2.Versiyonunu eklicem.dediklerini göz önüne alıyorum kardeşim.
Fakat arama kaydı var.2 arkadaşımada yükledim onlarda da var.

Arama kaydı unutmuşsun derken senin aradığın birkaç numara kalmış arama kaydında.
Birde rom yapabiliyorsan yeni rom da görünüm le de oynarmısın.
2,3,6 nın arama ekranına gıcık oluyorum da.
Birde bana e-posta apk lazım paylaşabilirmisin.
romu kurdum teşekkürler fakat interneti çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz

Evet internet ayarları boş ondan internete girmiyor.
Ya apn turkeyi kur ayarla yada apn ayarlarında yeni apn aç ilk iki seçeneğe sallama şeyler yaz kaydet ve o apn yi seç.

ismailnayir

Kapalı Hesap
Adreno Booster V0.7
V3Supremacy gibi scriptler için kernel de init.d desteklemesi lazım
wonder stock kernelde init.d yok bunun içinde scriptler var

bu tweaklar çalışıyor mu?
adreno boster için data/local/temp klasöründe adreno_config.txt dosyası varda kernelde init.d desteği vardır ve tweaklar çalışıyordur demektir
data/local/temp klasöründe adreno_config.txt yoksa boşuna tweak eklemeyin

Üst Alt