Önemli değil kardeşim.1.Çözüm :Arkaplan verisinin açık olduğundan emin ol
Bu Cevap Sıkıntıyı Çözdü Kardeşim İlgin İçin Teşekkürler![]()
Kardeşim V2'de görsel açıdan bişey yapmadım.kardeş ben yüklemdim v2 yi ama emin olamadım duvar kağıdı bile aynı sanki v1 i yüklemiş gibi oldum v2 olduğunu nasıl anlarız
Önemli değil de abi , abi diye hitap etmene gerek yok burda hepimiz aynıyız.Abi ben romu v2'ye yükseltdim . ram 266 mbdı temple run 2'ye girdim hiç kasmadı.V2 sanki daha hızlı çalışıyor gibi.cm 10.1 kullanıyodum kurtardın beni abi çok sağol.
)Yok yanlıs anlamam kisisel gorusun kardesim.diğerinde olup bunda olmayan ne var mesala yanlış anlama sanki v1 yüklemiş gibi oldum da o yüzden soruyorum
V2'De facebook , subway surf , yazılım guncelleme , kies air , talk , mobo gibi uygulamalar yok.cunki bunlar yeni rom gecisinde hatalı calısır . v2de hatalı calısan birsey yok.ve telefon daha rahat calısyoronu anladım hocam yani herşeyiyle aynı sanki duvar kağıdıyla bile san ki v1 tekrar yükledim diye düşünüyorum hani dersenki v1 de şu uygulama vardı v2 de yok dersen ben anlarım hangisini yüklediğimi
Sevindim inanki.hah tamam hocam şimdi kontrol ettim subway surfers facebok falan yok şimdi anladım v2 yi yüklemişim
Ben V2 tavsiye ediyorum cunku V1 ,V2nin yaninda biraz beta gibi.Tabi bu kendi gorusum.istersen taşıma sorumluluk kabul etmem.arkadaş dosyadaki "blobs" klasörü nedir benim bildiğim "2014-01-11.16.45.58" isimli dosyayı clockworld'e taşırsın olay tamamdır ?
demek istediğim şu benim önceki yedek dosyamın yanına sadece belirttiğim dosyayı koyabilirim " blob" dosyasını nereye koyacağım ? Bu arada bende hiç bir zaman blobs dosyası oluşmaz.istersen taşıma sorumluluk kabul etmem.
yinede öneri vereyim sendeki clockworkun içindeki blobs kaç mb ona bak indirdiğinin içindeki kaç mb ona bak eğer eşitse.dediğin gibi yap.ama ben karışamam çünki ne zaman backup yapsam blobs dosyasını her zaman oluşturur cwm.
kardeşim senin yapacagın bellı kendi telefonunda bulunan clockworkmodun adını değiştir örn.''qwert'' sonra indirdiğin clockworkmodu tele taşı ve yükle tamamdır.demek istediğim şu benim önceki yedek dosyamın yanına sadece belirttiğim dosyayı koyabilirim " blob" dosyasını nereye koyacağım ?
Romun 2.Versiyonunu eklicem.dediklerini göz önüne alıyorum kardeşim.
Fakat arama kaydı var.2 arkadaşımada yükledim onlarda da var.
romu kurdum teşekkürler fakat interneti çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz