Galaxy W NEOStockV3.1 Final Edition Gerçek Güç + Gerçek Performans.(XXLMI)

Sponsorlu Bağlantılar

basatoguz

basatoguz

Üye
seeder vazgeçilmezim rom yükledikten sonra direk onu yükledim gayet başarılı

en-sel

en-sel

Üye
seeder vazgeçilmezim rom yükledikten sonra direk onu yükledim gayet başarılı
Kardeşim romu kullanıyomusun şuan nasıl ben birtürlü lmkan bulup deneyemedim :-)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

basatoguz

basatoguz

Üye
Aynen kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Cm rom.larından bile alamadığım performansı yaşıyorum. Oyun kasma yok ram sürekli 160.170 lerde ve süper akıcı kesinlikle tavsiye ediyorum

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

en-sel

en-sel

Üye
Aynen kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Cm rom.larından bile alamadığım performansı yaşıyorum. Oyun kasma yok ram sürekli 160.170 lerde ve süper akıcı kesinlikle tavsiye ediyorum

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
En kısa zamanda denicem çok merak ediyorum tahmin ediyorum performansını zaten :-)

onwake

onwake

Üye
Ben bu romu kurunca işlemci ısınması sıfıra iniyor.

casedde

Üye
Gerçekten çok mükemmel bir rom sarjıda çok iyi mutlaka yükleyin tavsiye ederim tekrardan teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan
onwake

onwake

Üye
Nasıl yani cihazda ısınma olmuyor mu

Hayır, yani hiç ısınmıyor demek istedim :) gayet güzel bir rom herkese tavsiye ederim. Şarj'ı cm9dan bile iyi geldi bana.(kullanana göre değişir).
Performansıda iyi. CM9'da bi oyun oynuyorum bi face'e bakıyorum alev alev yanıyor cihaz :) kışın iyi oluyor ;)

en-sel

en-sel

Üye
Hayır, yani hiç ısınmıyor demek istedim :) gayet güzel bir rom herkese tavsiye ederim. Şarj'ı cm9dan bile iyi geldi bana.(kullanana göre değişir).
Performansıda iyi. CM9'da bi oyun oynuyorum bi face'e bakıyorum alev alev yanıyor cihaz :) kışın iyi oluyor ;)
Haha ;) evet doğrudur bende şu dolmuş driver i birtek bu romda oynaya bildim çok rahat diğerleri (cm romlar) oyuna girince ana ekrana atıyordu hele traffic racer i hiç bukadar akıcı oynamamıştım tabi v3 ü denemistim daha 3.1 i deneme fırsatım olmadı

4seboist

Üye
facebook iççin bile bu cihazla uyumlu değil diyor off

casedde

Üye
Facebook için cihazla uyumlu değil diyorsa .apk şeklinde telefona atıp yükleyin:
Tekrardan ellerine sağlık kardeşim çok mükemmel rom olmuş saatlerden beri ne pili hemen bitirdi nede saatlerce çalışmadan sonra şişme yapıp kasma yaptı gerçekten çok çok mükemmel olmuş aylardan beri romdan roma atlayan biri olarak bu romu yükleyin birdaha rom arayışına girmeyeceksiniz. Real racing 3 oynadım akıcı seviyede oynattı. seeder uygulamasınıda yükleyin performans dahada artıyor.

aryscat

aryscat

Üye
Tebrik ediyorum Reis. xda daki hıyarların yapamadığı ideal rom u yapmışsın. Buna bir Türk damgası vurup xda ya koy. Eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan
sir mordred

sir mordred

Üye
Tebrik ediyorum Reis. xda daki hıyarların yapamadığı ideal rom u yapmışsın. Buna bir Türk damgası vurup xda ya koy. Eline sağlık

Bunu xda'da paylaşıp xda tarihinde ilk defa backup(yedek) rom yayınlayan insanlar olarak(türkler) kendimizi tüm dünyaya ve xda'ya rezilmi edelim bunumu istiyorsun. yapma :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bunu xda'da paylaşıp xda tarihinde ilk defa backup(yedek) rom yayınlayan insanlar olarak(türkler) kendimizi tüm dünyaya ve xda'ya rezilmi edelim bunumu istiyorsun. yapma :D
@sir mordred usta :). ;) allahda seni guldursunCok iyi yaaaa

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
aryscat

aryscat

Üye
Bunu yapan arkadaş flashlanabilir hale getirir herhalde. O kısmını düşünmemiştim. Rom gerçekten sağlam olmuş. Bu arada sabah 3 alarm kurmuştum 2 si çalmadı.

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız icin hepinize tesekkur ederim.
Normalde teli degistirecegi icin romu birakiyodum fakat sizi zorda birakmak istemedim bu nedenle son surumde yayinladim .V3.1 in ustune malesef yapamayacagim cunki okul sebebi ile ne siteye girmeye ne de baska bir seye bakmaya vaktim oluyor.
Tesekkurler

aryscat

aryscat

Üye
Eline sağlık. Okulda başarılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tsklr eline saglik

gti8150

gti8150

Üye
arkadaslar bu roma ics tema ekleyemez miyiz yav bilen varsa soyleyebilirmi rom harika ama kendi temasi hic iyi degil

tayren

tayren

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sir mordred

Üst Alt