Kardeşim romu kullanıyomusun şuan nasıl ben birtürlü lmkan bulup deneyemedim :-)seeder vazgeçilmezim rom yükledikten sonra direk onu yükledim gayet başarılı
En kısa zamanda denicem çok merak ediyorum tahmin ediyorum performansını zaten :-)Aynen kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Cm rom.larından bile alamadığım performansı yaşıyorum. Oyun kasma yok ram sürekli 160.170 lerde ve süper akıcı kesinlikle tavsiye ediyorum
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nasıl yani cihazda ısınma olmuyor muBen bu romu kurunca işlemci ısınması sıfıra iniyor.
Hayır, yani hiç ısınmıyor demek istedimNasıl yani cihazda ısınma olmuyor mu
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gayet güzel bir rom herkese tavsiye ederim. Şarj'ı cm9dan bile iyi geldi bana.(kullanana göre değişir).
kışın iyi oluyor HahaHayır, yani hiç ısınmıyor demek istedimgayet güzel bir rom herkese tavsiye ederim. Şarj'ı cm9dan bile iyi geldi bana.(kullanana göre değişir).
Performansıda iyi. CM9'da bi oyun oynuyorum bi face'e bakıyorum alev alev yanıyor cihazkışın iyi oluyor
![]()
Tebrik ediyorum Reis. xda daki hıyarların yapamadığı ideal rom u yapmışsın. Buna bir Türk damgası vurup xda ya koy. Eline sağlık

@sir mordred ustaBunu xda'da paylaşıp xda tarihinde ilk defa backup(yedek) rom yayınlayan insanlar olarak(türkler) kendimizi tüm dünyaya ve xda'ya rezilmi edelim bunumu istiyorsun. yapma![]()
. Bunu xda'da paylaşıp xda tarihinde ilk defa backup(yedek) rom yayınlayan insanlar olarak(türkler) kendimizi tüm dünyaya ve xda'ya rezilmi edelim bunumu istiyorsun. yapma![]()