Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

atakan114

Üye
İyi aksamlar beyler 1 haftadır arastiriyorum ve bu noktaya geldim rom konusuna, biraz bilgi sahibiyim, sizden sizden istedigim s3 gorutusunde olup android surumunun 4 un uzerinde olmasi ve orjinale cok yakin olmasi (sorunsuz) lazim 4-5 ay sonra note 3 alicam en azindan ozamana kadar sorunsuz bicimde beni dare etmesi onerilerinizi bekliyorum. bu romu begendim yorumlardada tastiklemisler hafta sonu deniyecem insallah sorunsuz sekilde yukler ve calistiririm

lavasoft95

Üye
verirseniz memnun olurum cunku wifi kapalı bir şekilde 5 dakika oyun oynadım şarj 86dan 73e indi.acaba bendemi sorun var yoksa cmlerin hepsi böylemi?
Greenify kullanmani onerim arka planda calisan uygulamalari sadece sen girdiginde calistiriyor boylece uygulamalar arka planda gereksiz calismiyor ayrica task manager varsa sil hicbir ise yaramiyorlar performans icin smartassv2+sio kombinasyonu birde swap alan olusturmani tavsiye ederim
İyi aksamlar beyler 1 haftadır arastiriyorum ve bu noktaya geldim rom konusuna, biraz bilgi sahibiyim, sizden sizden istedigim s3 gorutusunde olup android surumunun 4 un uzerinde olmasi ve orjinale cok yakin olmasi (sorunsuz) lazim 4-5 ay sonra note 3 alicam en azindan ozamana kadar sorunsuz bicimde beni dare etmesi onerilerinizi bekliyorum. bu romu begendim yorumlardada tastiklemisler hafta sonu deniyecem insallah sorunsuz sekilde yukler ve calistiririm
Gercekten guzel rom problem cikarmayacagini dsunuyorum

cadde19

cadde19

Üye
arkadaşlar şarj için daha başka neler yapabiliriz greenify haricinde çünkü internete giriyorum çıkıyorum 100olan şarj 85 80 oluyor yada batarya ölü ise nasıl anlayabiliriz.

fiyodor255

Üye
çok güzel eline sağlık ama antutu puanı düşük değil mi

cadde19

cadde19

Üye
biri yardımcı olabilir mi üstteki yoruma benim

dostumgeorge

Üye
arkadaşlar bi kaç sorum olacaktı??

birincisi bu yukarıdaki resimlerdeki kullanılan ram ve aktif uygulamaları gösteren widget hangi uygulamaya ait?

ikincisi bende 3g açık olmasına rağmen yukarıdaki resimde olduğu gibi 3g işareti görünmüyor sadece ok işaretleri çıkıyor sebebi nedendir??

son olarak da wallpaper wizard hakkında bilgi verir misiniz? link, kullanım falan..

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
sanırım rom yükleye yükleye benim batarya kafayı yedi.oyun oynarken 5 dakika sonra felan "pat!" sesi eşliğinde telefon kapanıyor ve actıgımda %70 olan şarjımın %1 e indiğini görüyorum.5-6 saat sonra telefonu tekrar açtığımda ise şarjı %62.bu nasıl birşey anlamadım.1 aydır one of a kind rom'u kullanıyordum.ondada sonlara doğru böyle şeyler oluyordu.bu yüzden bu roma geçtim ama olay gene aynı.benim batarya ölmüş sanırsam.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Clean master widgeti o ram kullanımı ikisi bendede her zaman 3g açık olmuyor çekmeye bağlı heralde

cadde19

cadde19

Üye
biri batarya hakkında tavsiyede bulunacaktı ne oldu o arkadaş

lavasoft95

Üye
biri batarya hakkında tavsiyede bulunacaktı ne oldu o arkadaş
bataryaya yapilabilecek cok bisey yok smartassv2+sio en yuksek performans ve batarya omru veren kombinasyon task manager varsa silin cunku sadece sistemi yorar bide arkaplan islem sinirini en cok 1 islem yapin
sanırım rom yükleye yükleye benim batarya kafayı yedi.oyun oynarken 5 dakika sonra felan "pat!" sesi eşliğinde telefon kapanıyor ve actıgımda %70 olan şarjımın %1 e indiğini görüyorum.5-6 saat sonra telefonu tekrar açtığımda ise şarjı %62.bu nasıl birşey anlamadım.1 aydır one of a kind rom'u kullanıyordum.ondada sonlara doğru böyle şeyler oluyordu.bu yüzden bu roma geçtim ama olay gene aynı.benim batarya ölmüş sanırsam.
Sen yeni batarya al o rom telefonun icine ediyor stabil degil
aynen.bende 6200 küsür cıktı.one of a kind 6800 küsürdü
Bende swapper var 7250 cikti en son olcumde

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Swap Alanı Yapmak SD Card'a Zarar Verir . Bende Sonradan Farkettim O Yüzden Konuya Eklemedim . Sorumluluğu Alıp Yapmak İstiyorsanız One Of A Kind Romunun Konusunda Var . Ayrıca en iyi performans Performance+vr 'de diye biliyorum . smartassv2+sio şarz kullanımını azaltarak performans veriyo . Günlük Kullanımda smartassv2+sio uygulama denerken kasmıyorsa yine smartassv2+sio eğer kasarsa performance+vr ;)

• Beğen
Tepkiler: cadde19
cadde19

cadde19

Üye
arkadaşlar o zaman benim şarj çabuk bitiyor ya batarya da fiziksel bir görüntü de şişme ne yok ama çabuk bitiyor ya şarjı tam almıyor yada batarya öldü bunun anlamanın bir yolu varmı yada şarjı tam almıyorsa nasıl anlarız.

lavasoft95

Üye
Beyler Swap Alanı Yapmak SD Card'a Zarar Verir . Bende Sonradan Farkettim O Yüzden Konuya Eklemedim . Sorumluluğu Alıp Yapmak İstiyorsanız One Of A Kind Romunun Konusunda Var . Ayrıca en iyi performans Performance+vr 'de diye biliyorum . smartassv2+sio şarz kullanımını azaltarak performans veriyo . Günlük Kullanımda smartassv2+sio uygulama denerken kasmıyorsa yine smartassv2+sio eğer kasarsa performance+vr ;)[/quB?n
Beyler Swap Alanı Yapmak SD Card'a Zarar Verir . Bende Sonradan Farkettim O Yüzden Konuya Eklemedim . Sorumluluğu Alıp Yapmak İstiyorsanız One Of A Kind Romunun Konusunda Var . Ayrıca en iyi performans Performance+vr 'de diye biliyorum . smartassv2+sio şarz kullanımını azaltarak performans veriyo . Günlük Kullanımda smartassv2+sio uygulama denerken kasmıyorsa yine smartassv2+sio eğer kasarsa performance+vr ;)
Benim kullandigim swapper sadece ramin yetersiz oldugu durumlarda devreye giriyor ayrica hafiza kartina swap uygularsaniz problem olur teleon kendi hafzasina surekli erisimde oldugu icin kendi hafizasina yapilan swap problem teskil etmez en iyi performans derken ben gunluk kullanim+batarya icin demistim
arkadaşlar o zaman benim şarj çabuk bitiyor ya batarya da fiziksel bir görüntü de şişme ne yok ama çabuk bitiyor ya şarjı tam almıyor yada batarya öldü bunun anlamanın bir yolu varmı yada şarjı tam almıyorsa nasıl anlarız.
Telefonun sarji %1-2 kalana kadr kullan sonra kapat sarja tak 12 saat dursun sonra ac bi 4-5 saat daha dursun

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Daha Fazla Birşeyler Vardı . Bulup Konuya Ekliyim . Batarya Süresi Arttırma Diye .Yada Yeni Açtığım Konuda Yaparım . Yarın Veya Pazar Günü Farklı Bir Rom Konusu Açıcam . Ne Üzerine Olmasını İstiyorsanız Mesaj Olarak Atın . Ona Göre Rom Ararım . İyi Forumlar .

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
cadde19

cadde19

Üye
çok iyi olur

basatoguz

basatoguz

Üye
merhaba arkadaslar bu romu yüklediğimde telefon konuşmasında karşı tarafa sesim az ve boğuk gidiyor ve bu sadece cm9 tabanlı romda oluyor cm10 yada cm10,1de bu sorun olmuyor bunun bir çözümü var mıdır bilen biri yardım etsin lütfen.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
çok güzel eline sağlık ama antutu puanı düşük değil mi
antut_ 6117 puan aldim
ama perfonmas iyi cm10 da ise antutu puanim 7436 verdi onunda perfonmasi dusuk:)
one of a kind romu berbat bisey yukledigime pisman olmustum neredeyse batarya patliyordu hic kullanmadigima ragmen batarya asiri isinmisti
Daha Fazla Birşeyler Vardı . Bulup Konuya Ekliyim . Batarya Süresi Arttırma Diye .Yada Yeni Açtığım Konuda Yaparım . Yarın Veya Pazar Günü Farklı Bir Rom Konusu Açıcam . Ne Üzerine Olmasını İstiyorsanız Mesaj Olarak Atın . Ona Göre Rom Ararım . İyi Forumlar .
jelly bean ustune calissan Kardesim ics den sıkıldm dogrusu:)

Southpaw

Southpaw

Üye
romu kurdum her şey tamam ama wi-fi'ye bağlanmıyor nasıl düzeltebilirim

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Rom da Bir Sıkıntı Yok Yeniden Başlat . Ayarlardan Gir Hiçbir Ağı Görmüyorsa Tekrar Sistem At . Atarken Bir Sıkıntı Olmuş Olabilir .Şimdi Marketten Asphalt 8 Görünüyormu Diye Bakın . Şuan Bende Görünüyor . Build.prop Editledim . Eğer Yoksa Diğer Romda Yapmayıda Göstericem .Eğer Düzelmiyorsa Bugün İdare Et Bugün Olmazsa Yarın Kesin Rom Paylaşıyorum

Üst Alt