Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
:alkisUSta iyi calisma olsum yine hemn indirip denicm :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Şuan romu kullanıyorum hem performans hem sarj hemde arayüz olrak mükkemel ;)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap

Genel ram kulllanımı;)

cadde19

cadde19

Üye
O zaman stock Roma devam daha sonra deneyelim

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Oyuna Girerken Rami Temizliyor . Oyundan çıkınca terminal emulatorle bakın

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
iyiymis...:thumbup::thumbup:

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Bravia Engine 2 ' yi Konuya Ekleyeceğim . Grafik ve Performansı İyileştiriyor . Takipte Kalın :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve hasaneness
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Yarın Bravia Engine 2 ' yi Konuya Ekleyeceğim . Grafik ve Performansı İyileştiriyor . Takipte Kalın :)
ben bir kac kere bravia engine 2 denedim telefon gec aciliyor.acaba benmi yanlis yapiyom

hasaneness

hasaneness

Üye
bu roma önerdiğiniz bi performans varmı?

ayrıca harika gözüküyor emeği geçenlerin ellerine sağlık

ali.clay

ali.clay

Üye
Romu dun aksam kurdum. memnun sayilirim ufak tefek skintilar disinda guzel. telefon acilista ondemand secili geliyor ama interactive ile ayni performansi veriyor. cok akici daha kasma yapmadi. Sarj gercekten denildgi kadar var. Guzel. Kucuk hatalara gelirsek. 2g ve 3g arasi geciste bi problem var sanirim hizli gecmiyor. birde duvar kagidi ayarlarken sabitleyemiyosun duvar kagidini. baslatici ayarlarini bulamadim. buyuk ihtinalde yok. onun disinda gayet iyi. tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Romu dun aksam kurdum. memnun sayilirim ufak tefek skintilar disinda guzel. telefon acilista ondemand secili geliyor ama interactive ile ayni performansi veriyor. cok akici daha kasma yapmadi. Sarj gercekten denildgi kadar var. Guzel. Kucuk hatalara gelirsek. 2g ve 3g arasi geciste bi problem var sanirim hizli gecmiyor. birde duvar kagidi ayarlarken sabitleyemiyosun duvar kagidini. baslatici ayarlarini bulamadim. buyuk ihtinalde yok. onun disinda gayet iyi. tavsiye ederim.
Wallpaper wizard uygulamasını kullan sorun düzelir;)

alp_akalin

Üye
Ben rom'u çok başarılı buldum. Şimdiye kadar kullandığım en iyi rom diyebilirim. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: tcfb
ali.clay

ali.clay

Üye
dun soylediğim sorun büyüdü. telefon suan 3g ile nete baglanmıyo. acsamda kapatsamda simge gelmiyor hiç. değiştircem romu.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Onun Ayarlarını Yapmalısın . Bulup Atarım Eğer Silmediysen :)
Ben rom'u çok başarılı buldum. Şimdiye kadar kullandığım en iyi rom diyebilirim. Teşekkürler
:rica:Daha Stabil Bir Rom İçin Ayarlar Eklendi .Bravia Engine 2 Eklendi .

burak_909

burak_909

Üye
Fifa 14'ü kasmadan oynadım :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve tcfb
hasaneness

hasaneness

Üye
Abi harbiden galaxy w den farjli telefon zannediyorum harika sarj nedir oyle :D

en-sel

en-sel

Üye
Arkadaşlar ilk rom denemem de bu romu kurmuştum ancak müziklerde donma yapıyordu vs. Şuan kurdum ve müzik çaları değiştirdim gayet güzel ve şarjı da çok çok iyi geldi bana şuan 3. gün ve %22 de :) ileride bi sorun çıkarmaz sa depiştirmeyi düşünmüyorum. Benim eksik gördüğüm yanı bildirim çobuğunda parlaklık sürgüsü yok okadar da önemli değil ufak tefek bazı eksiklikleri de alternatif launcher le giderilebilir bence...

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye

Üst Alt