Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Sarj cok iyi gercekten

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye

Bosta ram 265l ere kadar cikiyor bu da kaniti :)

• Beğen
Tepkiler: tcfb
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Kardesim bir sey soracam bu ayarlar/depolama tiklayinca ayarlar malesf durdu diyor

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
romu kullanan biri detaylı bi ekran görüntüsü verebilirmi acaba konuyu açan arkadaş baya üşenmiş olacakki xda dakinin aynısını vermiş. ayarlar fln türkçemi bildirim çubuğunda parlaklık ayarı yok denmiş sonradan koyulabilirmi.

fk555897

fk555897

Üye
Çok şık olmuş.

• Beğen
Tepkiler: tcfb
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bazı arkadslar resim istemiş rom gerçekten güzel

• Beğen
Tepkiler: Alone_Chief

Aalparslan

Üye
Teşekkürler

Son düzenleme:
cadde19

cadde19

Üye
vallaha akşam yatarken deneyeceğim akşam bıraktığım şarj sabah kaça düşecek diye merak ettim greenifiyi kurdum bu sefer

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim bir sey soracam bu ayarlar/depolama tiklayinca ayarlar malesf durdu diyor

Build.prop 'dan Yanlış Bişeyler Değiştirdiysen Sıkıntı Çıkabilir . Sistemi Tekrar At . İlk O Ayarı Yap .Şuan Saydam Bar Yapmaya Çalışıyorum . Parlaklık Kontrolü Ekleyeceğim . En Kısa Sürede Paylaşıcam ama Büyük İhtimalle Hafta Sonuna :)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Build.prop 'dan Yanlış Bişeyler Değiştirdiysen Sıkıntı Çıkabilir . Sistemi Tekrar At . İlk O Ayarı Yap .Şuan Saydam Bar Yapmaya Çalışıyorum . Parlaklık Kontrolü Ekleyeceğim . En Kısa Sürede Paylaşıcam ama Büyük İhtimalle Hafta Sonuna :)
Tamamdir tsk hersyi ilk ayarina getirdim sorun ortadan kalkti :)))

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Dostum bana boyle ses kalitesi guzel bir muzik calar onerirmisinz rica etsem?

asilasil

Üye
merhabalar .Bravia engineyi flashlamak gerekmez mi

lavasoft95

Üye
Romu yapan arkadas gercekten iyi is cikarmissin gercekten guzel bir rom olmus sarj performans filan gayet iyi eger izin varsa 1-2 ufak sarj ve performans tavsiyesi verebilir miyim arkadaslara?
Birde romun ilk kurulumunda bildirim barindaki data simgesi data kapali olsa bile acik gosteriyor fakat 1-2 reboot yiyince duzeliyor
merhabalar .Bravia engineyi flashlamak gerekmez mi
Flashlarsan yine system klasorune girip o permissleri vermek zorunda kalicaksin boyle daha iyi olur diye dusunuyorum cunku o permissler olmadan o kodlar calismmayacaktir
Dostum bana boyle ses kalitesi guzel bir muzik calar onerirmisinz rica etsem?
Ben TTPod uygulamasini iyi buluyorum otomatik ekolayzer ayari var sarki turune gore kendi ayarliyo ayrica sarki sozlerini ve album resminide indirme ozelliginede sahip fakat bunun icin evdeki wifiye baglanmani tavsiye ediyorum mobil veriyi cok tuketir google play storede ucretsiz bulabilirsin

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
sarji cok cok iyiy fakat googleplayden uygulama indiremiyorum?yardım ederseniz minettar kalacağım :)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Aldığın Hatayı Eklersen Daha Rahat Çözüme Ulaşırız . Eğer Hata Almıyorsan Google Uygulamalarının Önbelleğini Ve Verisini Temizle .
Telefonu Yeniden Aç . Sıkıntı Düzelecektir .Bu Arada Yeni Romlar Arıyorum . Hafta Sonuna Daha İyi Bir Rom Gelebilir ;)

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
sorun çözüldü teşekkürler :) ama nedense stock romdaki kadar dayanmıyor sarjı :)

lavasoft95

Üye
sorun çözüldü teşekkürler :) ama nedense stock romdaki kadar dayanmıyor sarjı :)
Kullandigin uygulamalar,telefonu kullanis bicimin vb sarji etkiler bende gayet iyi gidiyor 40'ar dakikadan 5 ders filan wifi acik oyun oynuyorum %20civari kaliyor
İstersn 1-2 performans ve sarj onerisi verebilirim

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
Kullandigin uygulamalar,telefonu kullanis bicimin vb sarji etkiler bende gayet iyi gidiyor 40'ar dakikadan 5 ders filan wifi acik oyun oynuyorum %20civari kaliyor
İstersn 1-2 performans ve sarj onerisi verebilirim

verirseniz memnun olurum cunku wifi kapalı bir şekilde 5 dakika oyun oynadım şarj 86dan 73e indi.acaba bendemi sorun var yoksa cmlerin hepsi böylemi?

Üst Alt