Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
romdan hemen sonra atinca bilmiyorum
ama hani haporlerin calistigi anlasilir hafif ses cikarya ondan oyle oluyoreal racing 3 u actigmdada arkadan o ses cikiyor
Tekrar Kurun Sistemi Belliki Bir Sorun Olmuş Yaptığınız Ayarlardan Kaynaklanabilir .
CMW 'den kurun ve yeniden başlatın

Neleri Değiştirdiniz ? Çözünürlülüğü Arttırdınmı ?

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Evet .
romdan hemen sonra atinca bilmiyorum
ama hani haporlerin calistigi anlasilir hafif ses cikarya ondan oyle oluyoreal racing 3 u actigmdada arkadan o ses cikiyor

Romu Atar Atmazmı Attınız . Telefon Açıldıktan Sonra Mevcut Ses Yöneticisini Kaldırın Sonra Atın .

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Yaptım buildpropları hala gözükmüyor :)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyin O Zaman Ben Build.prop Dosyası Hazırlayayım .

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Konuya Ekledim . Eğer Sensör Çalışmazsa Alttaki İşlemi Uygulayın .

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Evet oldu çok sağol

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Evet .

Romu Atar Atmazmı Attınız . Telefon Açıldıktan Sonra Mevcut Ses Yöneticisini Kaldırın Sonra Atın .

Yok kardes orda sikinti yok romu attim ses yoneticisini link2sd den kaldirdim cwm den attim

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Kendi Romumu Yapmaya Başlıyorum Arkadaşlar . İnşallah 2 Hafta Sonra Ya Bitmiş Olacak .

• Beğen
Tepkiler: bilen19 ve Silinen Üye 988579
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Kolay gelsin hocam bilgin olsun apk düzenleme, türkçeleştirme filan romla ilgili çoğu işten anlarım. kaynak kod ile rom yapma hakkındada bilgim var. İstediğin zaman Ö.M atarak yardımcı olabilir.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Benim Tek Sıkıntı Flashlanabilir Dosya Yapma . Daha Önce Hiç Denemediğim İçin Bilmiyorum . 10.1 Alt Yapı Alıcam . İstersen Beraber Yapalım .

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Tabi ki hocam olur. Flaşlanabilir dosya yaparız o sorun değil.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
İki programda denedim dosyanın adı değiştirilmiyor :(

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Dosyanın Adı ?Arkadaşlar Yeni Rom Lite Olacak Yani Çoğu Uygulama Kaldırılmış Slim Bir Rom . İlerleyen Zamanlarda Basit Birde Bootanimation Yaptıkmı V1 Konusunu Açarım :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Hangi Dosyanın Adı ?Arkadaşlar Yeni Rom Lite Olacak Yani Çoğu Uygulama Kaldırılmış Slim Bir Rom . İlerleyen Zamanlarda Basit Birde Bootanimation Yaptıkmı V1 Konusunu Açarım :)
Şu serbest sensor için olan ;)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Root Explorer'ı Açınca Üstten Mount r/o yap Olur .Arkadaşlar Romu Yedek Olarak Paylaşmayı Düşünüyorum . V1 Çok İyi Olmayabilir Sonuçta İlk Çalışma :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Root Explorer'ı Açınca Üstten Mount r/o yap Olur .Arkadaşlar Romu Yedek Olarak Paylaşmayı Düşünüyorum . V1 Çok İyi Olmayabilir Sonuçta İlk Çalışma :)
Öyle birsey gözükmüyor :(

Üst Alt