iskader
Üye
Arkadaşım 3 sisteme ait dosyalar var sen hangisi için soruyorsunArkadaslar degerleri yazili oldugu gibi yapip kaydediyorum ama degisek bisey yok nasil olacak yardimci olur musunuz.?
Arkadaşım 3 sisteme ait dosyalar var sen hangisi için soruyorsunArkadaslar degerleri yazili oldugu gibi yapip kaydediyorum ama degisek bisey yok nasil olacak yardimci olur musunuz.?
Arkadaşım 3 sisteme ait dosyalar var sen hangisi için soruyorsun
Dostum neredeyse en kolayı jb için olan dosya değiştirmene bile gerek yok
/storage/sdcard yazısının sonundaki 0-1 değerlerinin yerlerini değiştireceksin o kadar. 2 yerde var zaten 1 yazanı 0, sıfır yazanı 1 yapıcaksın kaldı ki dosyasını da paylaştım. Tekrar denemeni tavsiye ediyorum.
dosyayı etc ye atamıyorum uyarı veriyor root explorer kullanıyorum ama yine olmuyor
- - - Eklendi - - -
telefonumda ıcs yüklü fakat dosyayı etc ye attığım zaman uyarı veriyor ve atmıyor lütfen yardımcı olun root explorer kullanıyorum
JB'de onların isimlerini değiştirmene izin vermiyor başta 0 ve 1 bunlar, diyelim ki önce 0'ı 1 yapacaksın 1 yaparsan ismi diğeriyle aynı olacağı için izin vermiyor. Eee etc klasorunun ıcınde devices ve uzantıları da yokk. Nasıl yapabilirim ben bu işi? CM10A2 JB 4.1.2 yuklu telde
- - - Eklendi - - -
JB'de onların isimlerini değiştirmene izin vermiyor başta 0 ve 1 bunlar, diyelim ki önce 0'ı 1 yapacaksın 1 yaparsan ismi diğeriyle aynı olacağı için izin vermiyor. Eee etc klasorunun ıcınde devices ve uzantıları da yokk. Nasıl yapabilirim ben bu işi? CM10A2 JB 4.1.2 yuklu telde
ya bn bunu yaptm 2.3.6 da kulandm ama telefnu yenıdn baslatnca ne telefn hafzasi nede dahili hafza goruyordu bunun çozumu warmi
arkadaslaaaaaaar sakin denemeyin (anlamayan arkadaslar) ben ace 2 me aynen islemi yaptim res attim sd kart ve tel hafizasi yok oldu. Format attim her sey yaptim gene olmadi bu yuzden bende servise goturdum telefonumu. 4 gun icinde geri verdiler ve telefonum aynen eskisi gibi. Sakin denemeyin telefonunuza yazik olmasin
kendine güvenmeyen zaten yapmasın. Demişsin sistem görünmüyor. Herhalde bu telefonun stock rom u var. Açarsın download modu kurarsın uyumlu odini atarsın orjinal romu sıfır gibi olur.arkadaslaaaaaaar sakin denemeyin
arkadaslaaaaaaar sakin denemeyin (anlamayan arkadaslar) ben ace 2 me aynen islemi yaptim res attim sd kart ve tel hafizasi yok oldu. Format attim her sey yaptim gene olmadi bu yuzden bende servise goturdum telefonumu. 4 gun icinde geri verdiler ve telefonum aynen eskisi gibi. Sakin denemeyin telefonunuza yazik olmasin
Arkadasim yedek aldim ama nereye aldim?????? Hafiza kartina. Sen bana nereye yedek alacagimi soylememissinki. Bilgisayara yedek al diyosun bilgisayara da aldim. İslemi tamamladiktan sonra res attim ahada sd karti ve tel hafizasi yok olmus. Sd kart yok oldugundan voldfstab kopyasida sd kartta oldugu icin yok oldu. Telefonu bilgisayarada baglayamiyorum. Telefon halloldu cok sukur. Fakat nereye yedek alacaklarini iyi sole derim.