yusufdj
Üye
Xda Developers'ta.
Link atabilirmisin kardeş
Xda Developers'ta.
Link atabilirmisin kardeş
yaw aammaaaan çokta tın şu 4.2.2 offical yayınlancak bi yayınlansa zatenarkadaslar samsng 4.2 alacak telefonlari soylemis ve gelenek bozulmadi wonder yine yok aralarinda ace 2 s3mini advance fln var ve 5.0 guncellemesinide almayacak wonder iste burada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızü kurdum ama otg desteği çalışmıyor. siz nasıl yaptınız?
Siz ve sizin gibilerin amacı nedir ? konu başlığına bakıyormusunuz hiç ????? alakası varmı burayla
cm10.1 kullanan arkadaşlar system/app bölümünden trebuchet'in apk sını verebılırmısın çok acil..
dogukan hocam 4.1.2 konusunda 4.2.2 çıktı demişsiniz baktım ınceledım ama daha kurmadım ? sizin görüşlerınız nelerdir ? sizinkınden farklı yonlerı varmı

henüz kurmadım onu![]()
reyiz hazır pc başındayken senın cm10.1dekı trebuchet'in apksını verebılırmısın ya lütfenn

tamam vericem biraz beklemen gerekiyor![]()
bu arada kralsın çok saolhenüz kurmadım onu![]()

Yalnız DH'de bu güncelleme haberinin sızıntı olduğu ve bazı cihazların eklenip cıkarılabileceği yazıyor.Galaxy w güncelleme almayacak ama maşallah fiyat 900 dü bi sitede böyle bişe olmaz la
- - - Eklendi - - -
Güncelleme Diye Ortalığı Yıkıyoruz adamlar takmıyor bile bizi
İşte Samsung'un Android 4.2.2 Jelly Bean güncelleme vereceği cihazlar:
- GT-I9080 – Galaxy Grand
- GT-I9082 – Galaxy Grand DUOS
- GT-I8160 – Galaxy Ace 2
- GT-I8190 – Galaxy S III mini
- GT-I8530 – Galaxy Beam
- GT-I8730 – Galaxy Express
- GT-I9070 – Galaxy S Advance
- GT-I9100 – Galaxy S II
- GT-I9105 – Galaxy S II Plus
- GT-I9260 – Galaxy Premier
- GT-N7000 – Galaxy Note
- GT-S6310 – Galaxy Young
- GT-S6312 – Galaxy Young DUOS
- GT-S6810 – Galaxy Fame
- GT-S7710 – Galaxy X Cover 2
Galaxy Young Ne ya bu resmen bir küfürdür olacak iş değil böyle bişe olmaz yaw arco yapabiliyorsa samsung niye yapamayacak o kadar parayı boşunamı saydık bu cihaza lanet olsun hakkımı arayacam o aldığım yerdeki adam bana güncelleme gelecek demişti bi yakalarsam onu