Cwmdem romun kurulumu nasıl yapıyosun?tek tek adımları yazarmısın?
yaw kerim hocam dalgamı geçiyorsun
wipe data wipe cache adbanced wipe dalvik cache wipe batterty stats mauntstroge format system cm9 ve cm10da yaptıklarım zaten bunda ayrı bir şey mi yapıyoruz 
wipe data wipe cache adbanced wipe dalvik cache wipe batterty stats mauntstroge format system cm9 ve cm10da yaptıklarım zaten bunda ayrı bir şey mi yapıyoruz
- - - Eklendi - - -
sonrada tabi romu yüklüyorum telefon açılıyor cm şeyi dönerken donuyor birden
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
denedim kardeş herşeyi sildim sd kartı bile biçimlendirdim ne yapıcam bilmiyorumhocam ercan demirci hocamızın hazırladığı videoda format systemden sonra format cache de yapıyordu birde öyle deneyin isterseniz bilmiyorum calısırmı ama ben videodaki gibi yüklediğimde çalışıyordu

- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
öylede denedim kardeşmound and strogeden format system/format data / format cache yi dene ali hocam.bıde romu kurduktan sonra fix permıssıon felan yapıonmu dıcem ama rom kurmayı sen bizden daha iyi bilirsin.cihazda sorun olabilir.bide benım fikrim hem cmw menuden hem hafıza kartını hemde telefonun hafızasını bi biçimlendir öyle dene belkı ondanda olabilir.
hafıza kartını çıkardım hattı çıkardım gappsı kurmadan denedim tekrar indirdim denedim olmuyor bir türlü cm ekibi offical yapacak dedi doğukan kardeş onu deniyicem sıkıldım artık 4.2 yüklemekten orjinal romada seeder 2.0 apk şeklinde olan tabi onu yükledim biraz adam oldu onla takılıcam teşekkürler desteğiniz içinSondakika Arco CM10 Alpha 7 yi paylaştı...
Nerde paylastı kardeş?
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -

yapmışsındır ama sorayım yinr
sormayın hocam onuda denedim
Hocam kurduktan sonra wipe data ve wioe cache yaptın mı?yapmışsındır ama sorayım yinr
![]()
hatta wipe dalvik cache bile yaptım ama arconun yaptığı romlarda hiç sorun olmadı arcoyu yada cm ekibini bekliyicem bildiğim kadarıyla romu yapan zaten offical olduğunda 4-5 kişi yapıyor bunların arasında arcoda olması lazım ama yinede doğukan kardeşime teşekkür ediyorum romu için 
sormayın hocam onuda denedimhatta wipe dalvik cache bile yaptım ama arconun yaptığı romlarda hiç sorun olmadı arcoyu yada cm ekibini bekliyicem bildiğim kadarıyla romu yapan zaten offical olduğunda 4-5 kişi yapıyor bunların arasında arcoda olması lazım ama yinede doğukan kardeşime teşekkür ediyorum romu için
![]()
hocam ilginc valla
Arkadaşlar acil Galaxy W Stock Rom için Ram
Arttıran Kernel lazım
xda da cow kernel var ama root ve cwm lazim