Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
wipe işlemini önce yap sonra romu yükle sonra birdaha yap Cm yükle :D ops için birsey diyemeyecegim aklımda olmadığı için :D

merhaba_-

Üye
yaptim yukledim kullaniyorum eline saglik kardes, destek yerine kostek verenler buyursun daha iyisini kendileri yapsınlar da onları kullanalım.. Anca laf anca laf yaptıkları iş yok ya..

yalnız bende gelen cagrilarda ses cikmiyor, mesaj sesinde sorun yokta. Ayarlarla ilgili bir sorun mu acaba; sizlerde de var mi ayni sorun..
zamanla sorun ve eksiklerde duzelirse tadından yenmez..

- - - Eklendi - - -

birde mesaj yazarken sadece klavye var, sayısal tuş takımını nasıl yukleyebiliriz ya da geri getirebiliriz acaba..
google playden baktım onunla ilgili bir program bulamadım.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya offf yok artık xxlml6 orjinal romu yükledim cmwyide yükledim cm9 ve 10da sorun yok bu roma gelince yine aynı şey oluyor ne saçma bir işdir arkadaşlar birisi fikir yürütsün ne yapıcam ben garantiye yollasam samsung bile yapamaz

Kerim.

Kerim.

Üye
Cwmdem romun kurulumu nasıl yapıyosun?tek tek adımları yazarmısın?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Cwmdem romun kurulumu nasıl yapıyosun?tek tek adımları yazarmısın?
:D yaw kerim hocam dalgamı geçiyorsun :D wipe data wipe cache adbanced wipe dalvik cache wipe batterty stats mauntstroge format system cm9 ve cm10da yaptıklarım zaten bunda ayrı bir şey mi yapıyoruz :D

- - - Eklendi - - -

sonrada tabi romu yüklüyorum telefon açılıyor cm şeyi dönerken donuyor birden

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
:D yaw kerim hocam dalgamı geçiyorsun :D wipe data wipe cache adbanced wipe dalvik cache wipe batterty stats mauntstroge format system cm9 ve cm10da yaptıklarım zaten bunda ayrı bir şey mi yapıyoruz :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hocam ercan demirci hocamızın hazırladığı videoda format systemden sonra format cache de yapıyordu birde öyle deneyin isterseniz bilmiyorum calısırmı ama ben videodaki gibi yüklediğimde çalışıyordu

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam ercan demirci hocamızın hazırladığı videoda format systemden sonra format cache de yapıyordu birde öyle deneyin isterseniz bilmiyorum calısırmı ama ben videodaki gibi yüklediğimde çalışıyordu
denedim kardeş herşeyi sildim sd kartı bile biçimlendirdim ne yapıcam bilmiyorum :D

alprnx

alprnx

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

mound and strogeden format system/format data / format cache yi dene ali hocam.bıde romu kurduktan sonra fix permıssıon felan yapıonmu dıcem ama rom kurmayı sen bizden daha iyi bilirsin.cihazda sorun olabilir.bide benım fikrim hem cmw menuden hem hafıza kartını hemde telefonun hafızasını bi biçimlendir öyle dene belkı ondanda olabilir.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
mound and strogeden format system/format data / format cache yi dene ali hocam.bıde romu kurduktan sonra fix permıssıon felan yapıonmu dıcem ama rom kurmayı sen bizden daha iyi bilirsin.cihazda sorun olabilir.bide benım fikrim hem cmw menuden hem hafıza kartını hemde telefonun hafızasını bi biçimlendir öyle dene belkı ondanda olabilir.
öylede denedim kardeş :D hafıza kartını çıkardım hattı çıkardım gappsı kurmadan denedim tekrar indirdim denedim olmuyor bir türlü cm ekibi offical yapacak dedi doğukan kardeş onu deniyicem sıkıldım artık 4.2 yüklemekten orjinal romada seeder 2.0 apk şeklinde olan tabi onu yükledim biraz adam oldu onla takılıcam teşekkürler desteğiniz için

• Beğen
Tepkiler: alprnx
JohanGielen

JohanGielen

Üye
Arkadaşlar şu an stock rom kullanıyorum fakat bu romu deneme istiyorum recovery modda yedek alsam denesem sonrasında yine backup geri yuklesem bir kaybım olur mu

Birde yükleme sırasında recover modda Wipe vs seçenekleri var hangilerini yapmam lazım Teşekkürler

HCK42

HCK42

Üye
Sondakika Arco CM10 Alpha 7 yi paylaştı...

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

:ehe
Hocam kurduktan sonra wipe data ve wioe cache yaptın mı?:D yapmışsındır ama sorayım yinr:ehe

Ali58_58

Ali58_58

Üye

:ehe
Hocam kurduktan sonra wipe data ve wioe cache yaptın mı?:D yapmışsındır ama sorayım yinr:ehe
sormayın hocam onuda denedim :D hatta wipe dalvik cache bile yaptım ama arconun yaptığı romlarda hiç sorun olmadı arcoyu yada cm ekibini bekliyicem bildiğim kadarıyla romu yapan zaten offical olduğunda 4-5 kişi yapıyor bunların arasında arcoda olması lazım ama yinede doğukan kardeşime teşekkür ediyorum romu için :)

Kerim.

Kerim.

Üye
sormayın hocam onuda denedim :D hatta wipe dalvik cache bile yaptım ama arconun yaptığı romlarda hiç sorun olmadı arcoyu yada cm ekibini bekliyicem bildiğim kadarıyla romu yapan zaten offical olduğunda 4-5 kişi yapıyor bunların arasında arcoda olması lazım ama yinede doğukan kardeşime teşekkür ediyorum romu için :)
:allalla:hocam ilginc valla:D

alprnx

alprnx

Üye
dogukan hocam 3.4.xx kerneli geçme imkanınız varmı ? siz geliştirirsiniz o kerneli.sadece wifi çalışmıyor.

jereax

Üye
Arkadaşlar acil Galaxy W Stock Rom için Ram
Arttıran Kernel lazım

Üst Alt