Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

cavciv

Üye

Uploaded with

- - - Eklendi - - -

sana helal olsun kardeşim. çalışmalarını heyecanla takip ediyorum. teşekkürler...

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler mod falan yok iptal uğraşmıyorum daha.

pionner

pionner

Üye
sana helal olsun kardeşim. çalışmalarını heyecanla takip ediyorum. teşekkürler...

Antutu değerleri çok düşük çıktı. Ayarları değiştirip tekrar deneyeceğim test etmeyi. dogukangncti arkadaşımız elindeki ölüyü diriltmek için çaba sarfetmiş bizlerde belki ona faydalı oluruz.

- - - Eklendi - - -

beyler mod falan yok iptal uğraşmıyorum daha.

Dostum bu forumda paylaşılan her romu yükledim denedim. Ama bir Türk'ün elinden geçmiş olan bir romun bir şeyler fark ettirmesi için senin çabanın belki de milyonda biri kadar çaba göstermeye karar verdim sen şimdi pes ediyorsun. Üzüldüm..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sadece arco yapacak i8150 rom sadece onun çıkarttığı kullanılcak ve sadece o eleştirilmeyecek çok eleştiri aldım ben boşa zamanımı harcamışım çıkartsın arco görelim emek hırsızıymışım onla suçlanıyoruz xda da ve kimsede istemiyor benim yapmamı arcoyu bekliyor herkes yapacak bişe yok beyler üzgünüm.

mnyak94

Üye
Doğukan kardeş kız gibi tribe girmişsin kusura bakma bilmiyorsan bırak kendini rezil etme biliyorsan da yap işini bunca insan sana haksızlık etmez ve emeğinin karşılığını verir bence sen bu işi bırak yeterli bilginin olduğunu düşünmüyorum.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Doğukan kardeş kız gibi tribe girmişsin kusura bakma bilmiyorsan bırak kendini rezil etme biliyorsan da yap işini bunca insan sana haksızlık etmez ve emeğinin karşılığını verir bence sen bu işi bırak yeterli bilginin olduğunu düşünmüyorum.

sende haklısın xistance soğuttu beni hapse falan girebilrsin dedi yazısı şu

Burada "iyilik" aranmiyor. Burada sadece bir development(gelistirme) cabasi var. Open Source'un kurallarina gore su andaki yaptigin seni hapise atabilecek duzeyde ama tabiiki boyle sorunlarda oyle bir sey olmaz, sadece soylemek istedim. XDA, maxicep gibi yok "aa guzel rom bunu kullanin falan filan" gibi arkadaslik havasi yok. Ciddi ciddi herkes her turlu seyi deniyor ki ROM'da bir hata bulayim diye ve biz bunu hos karsiliyoruz cunku bunlarin hepsini duzeltmek istiyoruz ve gelistiriyoruz oldugu kadariyla. Istersen bak, sen tamam cikarttin, cogu sey calisiyor ama halen yazanlarin yarisi "yine de arco'yu bekliyecem" yazdi. XDA'deki olanlar bekler, sizin maxicep'te yaptiklarinizi burasi ile karsilastirma. Hic kimse de baskasina hava atmaz. Turk degil bunlar. Ben de ayrica Turk degilim. Amerika'da dogdum, buyudum. Sadece Turkiye'de yasiyorum su anda.
Ayrica, hothebility cok iyi bir kullanici. Sen ne yaptiysan, onun da yapabileceginden hic suphem yok.

sefa__54

Üye
kamerayı açtığımda bekletmeye nasıl alacam?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
geliştirmeye devam.

• Beğen
Tepkiler: alprnx
spazmol

spazmol

Üye
adamsın :D

• Beğen

slvestre-99

Üye
alpha 2 cikmis cm10.1 hayirli olsun

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Alpha 2 Ufak Tefek iyileştirmeler var el feneri yani torch ekledim küçük küçük güncellemeler yapcam build.prop optimizasyonu falan alpha 3 te bluetooth sorunu çözülürse çıkartcam

oyunlar konusuna gelince ilk kez fifa 12 kasmadan oynayabildim aynı şekilde rr3 hiç kasmadı şarj sorununa gelince sorun yok aslında ilk yüklemede şarj çabuk çabuk gidiyor :D panik yok şarjı tamamen bitirip şarj ediyoruz ve normal kullanımımıza devam ediyoruz

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Ooo hocam alpha 2 çıkarmışsınız YGS ye kadar çıkarmıcam demiştiniz dayanamamışsınız herhalde :) :)

• Beğen

1.2.3.4.5.

Üye
samsung 5620için aksesuarlar varmı

hakan572123

Üye
Cok cok tesekkur ederim harika denedikten sonra yorum aticam

alprnx

alprnx

Üye
ygs den önce dogukan hocam böyleyse lys den sonra bombayı patlatır bence yapmıcam dedı yaptı :D başarıların devamını dilerizz :)

pionner

pionner

Üye
geliştirmeye devam.

12.03.2013 DE

14.03.2013 DE

Azure tema kullanıyorum, ram neden düşük yada ne yükleniyor bulamadım. Ayrıca sd card yazma ve okuma da da eksiklik var. Denemeye devam edelim bakalım.. Sana da kolay gelsin dogukangncti..
Uploaded with

alprnx

alprnx

Üye
12.03.2013 DE

14.03.2013 DE

Azure tema kullanıyorum, ram neden düşük yada ne yükleniyor bulamadım. Ayrıca sd card yazma ve okuma da da eksiklik var. Denemeye devam edelim bakalım.. Sana da kolay gelsin dogukangncti..
Uploaded with

kardeş 1.4mhz ilemi aldın bu sonucu ?

- - - Eklendi - - -

Alpha 2 Ufak Tefek iyileştirmeler var el feneri yani torch ekledim küçük küçük güncellemeler yapcam build.prop optimizasyonu falan alpha 3 te bluetooth sorunu çözülürse çıkartcam

oyunlar konusuna gelince ilk kez fifa 12 kasmadan oynayabildim aynı şekilde rr3 hiç kasmadı şarj sorununa gelince sorun yok aslında ilk yüklemede şarj çabuk çabuk gidiyor :D panik yok şarjı tamamen bitirip şarj ediyoruz ve normal kullanımımıza devam ediyoruz

hocam 3.4.xx kerneline geçmeyi düşünüyormusunuz ???

Üst Alt