Ali58_58
Üye
denedim hocam yapmadığım kalmadı ama bak upload beklerim sendenhocam atabilsem atarim ama bu aralar cok mesgulum k.bakma bide hocam telden indir wifi ile oyle kur

denedim hocam yapmadığım kalmadı ama bak upload beklerim sendenhocam atabilsem atarim ama bu aralar cok mesgulum k.bakma bide hocam telden indir wifi ile oyle kur

denedim hocam yapmadığım kalmadı ama bak upload beklerim senden![]()
Arco ne zaman cikarcak bilgisi olan?
Wifi neden çalışmıyor?
Hocam arco kendi hazirladigi 4.2 romunu hangi adla paylasacak?
Rom kalsin harika rom ama bence romun adini degitirin.cunku 4.0 ve 4.1 romlarini arco cyanogenmod olarak paylasti ve bence 4.2 romunuda cyanogenmod10.1 olarak bu adi o kullansin bence.yani seriyi o devam ettirsin.yanlis anlamayin romun adi degissin sadece diyorum![]()
hocam bence bunu düşünun arcoya çok ayıp olcak çünkü
Cm10'da da öyle oluyor.Dogukan hocam. Soyleyen oldu mu bilmiyorum ama sarj hic bi zaman %100 olmuyo sarj ederken. %99da kaliyo hep. Bilgin olsun diye dedimbelki sadece bende oluyodur
Arkadaşlar bu romun bir bölümü ingilizceymis galiba tamamen türkçe değil mi ki
bence en büyük hatayı xda'da paylaşmakla yaptım baştan demiştim paylaştığıma pişman ederler diye dilimden anlamayan çok insan var anlatmaya çalışıyorum onlara hırsızlığın falan olmadığını ama anlamk istemiyorlar ben iyilik yaptığıma inaniyorum ama insanlar yaptığım iyiliğe ahmak cevaplar veriyorlar ben olmasaydım hala daha arcoyu bekliyecektiniz o cm10 ve cm9 bitmeden cm10.1 çıkartmayacak kendisi söyledi çıkmasına bayağı zaman var bundan sonra daha iyilik yok camcory bana değilde bir başkasına vermiş olsaydı rom'u hava atacaktı örneğin xda dakiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgibi kendiside camcory'nin vermiş olduğu romu kullanıyor geliştirsin oda görelim onuda en kolayından wifi sorununa çözüm getirsin benim romu kurmuş bide hırsızlık yaptı diyor ayrıca xistance kendisi türk ve bana bu konuda yardım etmiş olsaydı daha güzel şeyler ortaya çıkabilirdi
kernel xistance rom camcory düzenlemeler bana ait kernel romla uyum sağlamıyordu wifi sorunlu masstorage çalışmıyordu wifi şimdi daha iyi çalışıyor masstorage de sorunsuz şuan ön kamera sorunu ile uğraşıyorum yakın zamanda sonuca varıcama inaniyorumDostum telefona attığın data kablosunu denermisin.aga Allah rızası için birisi bana backup felan atsın bir türlü yükleyemedim böyle
doğukan kardeş sen yaparsan çok sevinirim benim telefonda bir sorun var heralde cm10.1 defalrca indirdim cm9 ve 10 kuruluyor senin cm10.1de o dönen cyanogen yerinde takılıyor kalıyor
ben kaynakları belirttimkernel xistance rom camcory düzenlemeler bana ait kernel romla uyum sağlamıyordu wifi sorunlu masstorage çalışmıyordu wifi şimdi daha iyi çalışıyor masstorage de sorunsuz şuan ön kamera sorunu ile uğraşıyorum yakın zamanda sonuca varıcama inaniyorum
sizden tek isteğim beni xda da desteklemeniz sorun yaşayanlar söylesin yaşamayanlarda olumlu yorumlar yapsın resim paylaşın xda da bu çok önemli