Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

ardagunes

Üye
Arco ne zaman cikarcak bilgisi olan?

okan1100

okan1100

Üye
denedim hocam yapmadığım kalmadı ama bak upload beklerim senden :)

ben kullanıyorum, birde bunu dene istersen CWM ile olmuyorsa. hem bu daha iyi bence backupları falan ayrı klasörlere alıyor yedekler birbirine karışmıyor yani.

Edit:

Ayrıc arom çok iyi bence dünden beri kullanıyorum, sorun yaşamadım. wifi paylaşım özelliğini de dediğiniz gibi programla yapıyorum, memnunum yani rom dan, hem daha alpha 1 yani. buna rağmen iyi olmuş. video çekerken biraz takılma yapıyor özellikle telefonu çevirirken yatay/dikey olarak, ama zaten video çekmiyorum sadede meraktan baktım. Ayrıca ben , bravia engine 2 ve seeder 2.00 kurdum. oyun konusunda temple runlarda takılma yapıyor ama NFS Most wanted falan takılmadan oynanıyor. şarjı diğer romlardan iyi gibi göründü bana.
Umarım sorunlar çözülür ve beklediğimiz rom son halini alır.

yusufdj

Üye
Wifi neden çalışmıyor?

Kerim.

Kerim.

Üye
Hocam arco kendi hazirladigi 4.2 romunu hangi adla paylasacak?
Rom kalsin harika rom ama bence romun adini degitirin.cunku 4.0 ve 4.1 romlarini arco cyanogenmod olarak paylasti ve bence 4.2 romunuda cyanogenmod10.1 olarak bu adi o kullansin bence.yani seriyi o devam ettirsin.yanlis anlamayin romun adi degissin sadece diyorum:)

hocam bence bunu düşünun arcoya çok ayıp olcak çünkü

erdi_s

erdi_s

Üye
Dogukan hocam. Soyleyen oldu mu bilmiyorum ama sarj hic bi zaman %100 olmuyo sarj ederken. %99da kaliyo hep. Bilgin olsun diye dedim :D belki sadece bende oluyodur

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Dogukan hocam. Soyleyen oldu mu bilmiyorum ama sarj hic bi zaman %100 olmuyo sarj ederken. %99da kaliyo hep. Bilgin olsun diye dedim :D belki sadece bende oluyodur
Cm10'da da öyle oluyor.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Arkadaşlar bu romun bir bölümü ingilizceymis galiba tamamen türkçe değil mi ki

pionner

pionner

Üye
Benim hoşuma gitti oyun falan oynamadığımdan yükleyip de denemedim. Ellerine, emeğine sağlık doğukan..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bence en büyük hatayı xda'da paylaşmakla yaptım baştan demiştim paylaştığıma pişman ederler diye dilimden anlamayan çok insan var anlatmaya çalışıyorum onlara hırsızlığın falan olmadığını ama anlamk istemiyorlar ben iyilik yaptığıma inaniyorum ama insanlar yaptığım iyiliğe ahmak cevaplar veriyorlar ben olmasaydım hala daha arcoyu bekliyecektiniz o cm10 ve cm9 bitmeden cm10.1 çıkartmayacak kendisi söyledi çıkmasına bayağı zaman var bundan sonra daha iyilik yok camcory bana değilde bir başkasına vermiş olsaydı rom'u hava atacaktı örneğin xda daki gibi kendiside camcory'nin vermiş olduğu romu kullanıyor geliştirsin oda görelim onuda en kolayından wifi sorununa çözüm getirsin benim romu kurmuş bide hırsızlık yaptı diyor ayrıca xistance kendisi türk ve bana bu konuda yardım etmiş olsaydı daha güzel şeyler ortaya çıkabilirdi

calmdown

Üye
bence en büyük hatayı xda'da paylaşmakla yaptım baştan demiştim paylaştığıma pişman ederler diye dilimden anlamayan çok insan var anlatmaya çalışıyorum onlara hırsızlığın falan olmadığını ama anlamk istemiyorlar ben iyilik yaptığıma inaniyorum ama insanlar yaptığım iyiliğe ahmak cevaplar veriyorlar ben olmasaydım hala daha arcoyu bekliyecektiniz o cm10 ve cm9 bitmeden cm10.1 çıkartmayacak kendisi söyledi çıkmasına bayağı zaman var bundan sonra daha iyilik yok camcory bana değilde bir başkasına vermiş olsaydı rom'u hava atacaktı örneğin xda daki gibi kendiside camcory'nin vermiş olduğu romu kullanıyor geliştirsin oda görelim onuda en kolayından wifi sorununa çözüm getirsin benim romu kurmuş bide hırsızlık yaptı diyor ayrıca xistance kendisi türk ve bana bu konuda yardım etmiş olsaydı daha güzel şeyler ortaya çıkabilirdi

Her türlü yazılım alanında etik herşeyden önce gelir. Özellikle bu tarz open source yazılımlarda kaynaklar eksiksiz bir şekilde belirtilmelidir. Mümkün olduğunca kullanılan her detayda nereden alıntı yapıldıysa belirtilmelidir. Senin iyi niyetle bir paylaşım yaptığından şüphem yok, fakat bu tarz durumlarda eğer herhangi bir yerde kaynak belirtmeyi unutursan adın hırsıza çıkar. Bizim Türk forumlarında bırakın kaynak belirtmeyi tamamen kendi yazmış gibi göstermek bile normal hale geldi artık, fakat o tarz ciddi yerlerde buna dikkat edilir. Yani kendini mümkün olduğunca geri planda tutmalısın. Diğer türlü adın editçiye çıkar, hırsıza çıkar, emeğe saygı göstermeyen birine çıkar. Öte yandan ingilizce bir forum olduğu için gördüğüm kadarıyla kendini burada ifade ettiğin kadar rahat ifade edemiyorsun, diğer bir sorun da buradan kaynaklanıyor.

Benim tavsiyem niyetinin emeğe saygısızlık olmadığını belirterek konuyu editleyip paylaşımını silmen yönünde.. Ama ne yapmak istediğini ve neden yanlış anlaşıldığını belirtmende fayda var. Tabi bunlar birer başlangıç, daha ileride yapacağın işlerde ortaya daha profesyonel ve daha eksiksiz işler çıkaracağına inanıyorum, başarılarının devamını diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: blackcat67
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ben kaynakları belirttim :) kernel xistance rom camcory düzenlemeler bana ait kernel romla uyum sağlamıyordu wifi sorunlu masstorage çalışmıyordu wifi şimdi daha iyi çalışıyor masstorage de sorunsuz şuan ön kamera sorunu ile uğraşıyorum yakın zamanda sonuca varıcama inaniyorum

sizden tek isteğim beni xda da desteklemeniz sorun yaşayanlar söylesin yaşamayanlarda olumlu yorumlar yapsın resim paylaşın xda da bu çok önemli

• Beğen
Tepkiler: pionner
spazmol

spazmol

Üye
arkandayız devam et sen :)

pionner

pionner

Üye
aga Allah rızası için birisi bana backup felan atsın bir türlü yükleyemedim böyle
doğukan kardeş sen yaparsan çok sevinirim benim telefonda bir sorun var heralde cm10.1 defalrca indirdim cm9 ve 10 kuruluyor senin cm10.1de o dönen cyanogen yerinde takılıyor kalıyor
Dostum telefona attığın data kablosunu denermisin.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler

Thank you camcory !
not doing anyone a favor then

Not really sure what this all means. Blackcat has asked me several questions about building. I had built this for my device (exhibit) in tandem with other people (xisitance,smartguy) I made a build at a user (hotheabilly) request who has helped me hammer some issues out on other roms and I value his opinion and thoughts so when that was built it I also shared the build with blackcat. I dont feel that I was in anyway disrespected it just was always my opinion that if anyone was going to release this rom for the w it would be the one who has done all the work for all 3 devices w,S+,and exhibit, Arco. Pretty much all device, vendor, and kernel files flow from his git and this being open source any work based off his which would be almost everything should give credit to him just my opinion. I hate to see development come to a screeching halt due to disrespect or perceived disrespect. Just my 2 cents which is pretty much worthless.

camcory yazdı çevirisi iyi olan acilen çevirebilirmii

pionner

pionner

Üye
ben kaynakları belirttim :) kernel xistance rom camcory düzenlemeler bana ait kernel romla uyum sağlamıyordu wifi sorunlu masstorage çalışmıyordu wifi şimdi daha iyi çalışıyor masstorage de sorunsuz şuan ön kamera sorunu ile uğraşıyorum yakın zamanda sonuca varıcama inaniyorum

sizden tek isteğim beni xda da desteklemeniz sorun yaşayanlar söylesin yaşamayanlarda olumlu yorumlar yapsın resim paylaşın xda da bu çok önemli

Uploaded with

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: blackcat67

Üst Alt