arkadaslar samsung galaxy w 4.2.1 surum cıkmıs yuklemek isteyenler yuklesinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cm 10 bu , biraz editlemişler sanki ?
Üstüneüstlük kamera ve gps çalışmıyor.arkadaslar samsung galaxy w 4.2.1 surum cıkmıs yuklemek isteyenler yuklesinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
way be 3.4 kernel cikmis arkadasa attim harika birsey
cm10 da öyle bir sıkıntı yok farklı bi rom'mu kullanıyorsun ?
calisiogalaxy wonder için çıkmadı bi çıksa

Google amca bole dedi
Arcodan Bi Haber
Ben bir şey jellybean bu gün için CM birleştirilir çok nadiren olduğu gibi o kadar çok, o da kazançlı olduğunu sanmıyorum. Tüm çalışmalar 4.2 yapılıyor, her gece bile sadece kaç gün veya hafta için aynı olurdu.
Çevirisi Iyi Olan yazsın ne yazdığını ben çeviremedim.![]()

lise son sınıf ögrencisiyim o google amcanın türkçe çevirisini okudum okudum anlıyamadım![]()
![]()

Arkadaşlar eski yorumlara bakıyorum herkes şikayetci fakat ben en son alpha6 yukledim ve cok memnunum ön kamerayida halletmisler cok akici olmus.bence herkes yuklemeli 107.sayfada link verdim
Arcodan Bi Haber
I don't think there's so much benefit in it, as it's very rarely something is merged in CM for jellybean these days. All the work is being done on 4.2, so every nightly would just be the same for many days or weeks even.
Çevirisi iyi olan yazsın ne yazdığını ben çeviremedim

adreno sürücüleri güncellensin kuracam bende oyunlarda sorun yaratıyor
arkadaslar benim arkadasim samsung USA da calisiyor samsung baskanina 50 kisilik roportaj hazirlamislar wondera neden guncelleme gelinmediu sorulmus baskan lee.cyul da surpriz gelebilir demis

arkadaslar benim arkadasim samsung USA da calisiyor samsung baskanina 50 kisilik roportaj hazirlamislar wondera neden guncelleme gelinmediu sorulmus baskan lee.cyul da surpriz gelebilir demis