GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
arkadaslar benim arkadasim samsung USA da calisiyor samsung baskanina 50 kisilik roportaj hazirlamislar wondera neden guncelleme gelinmediu sorulmus baskan lee.cyul da surpriz gelebilir demis
Nasıl la? Doğru mu bu?

blackcat67

blackcat67

Üye
şaka kaldırcak durumda değlim harbimi diyonuz la ?

yorumlara bakın baştan aşağıya sadece güncelleme istenmiş tek eksik bu samsungun bi kıyak geçmesi gerekmiyormu artık :D

• Beğen
Tepkiler: alprnx
Kerim.

Kerim.

Üye
Ace2 test romunu galaxy w'ye portluyorlar.su anda %50 tamamlandi rom:D
Birde sense rom cikacak yakinda:D

- - - Eklendi - - -

arkadaslar benim arkadasim samsung USA da calisiyor samsung baskanina 50 kisilik roportaj hazirlamislar wondera neden guncelleme gelinmediu sorulmus baskan lee.cyul da surpriz gelebilir demis

:aha::hmmm:aha::allalla:

burhan_4

Üye
telefoncular yapmıyormu :D

slvestre-99

Üye
ya wallaha billaha diyorum sakam yok arkadas bana ingilizce ses kayitlarini dinletti ben niye durduk yere yalan konusuyum ki gelecekse gelir gelmezse gelmez

• Beğen
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
ya wallaha billaha diyorum sakam yok arkadas bana ingilizce ses kayitlarini dinletti ben niye durduk yere yalan konusuyum ki gelecekse gelir gelmezse gelmez
Bugün duyduğum en güzel haber buydu. Gerçi çıksa bile Cm'yi bırakamayabilirim.

slvestre-99

Üye
arkadaslar rom cikarmaya karar verdim galaxy s3 4.2.1 test surumu modunu wonder a port edecegim kamera calismayabilr ilk surumde

Kerim.

Kerim.

Üye

Bence gelmez gelse onceden haber verirlerdi cunku ics veya jb guncellemesi almadi diye bu telefonu almaktan vazgecen bir cok kisi var ama insAllah gelir:)

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
arkadaslar rom cikarmaya karar verdim galaxy s3 4.2.1 test surumu modunu wonder a port edecegim kamera calismayabilr ilk surumde
çok zor biş iş işin içinden çıkamassın diyim :)

- - - Eklendi - - -

cm9 da kullandım cm10 da kullandım yanlız ikisindede şarj 1 gün zor ediyorum yanlız stok romda öyle sorun yok akşama kadar nette geziniyorum oyun falan bitmiyor şarj hep %20 de falan takıyorum şarja cm9 iki dakka oyna şarj yarılamış

slvestre-99

Üye
suan 4.2.1 in %10 unu port etmis sayiliri:D

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
beyler :( galaxy s plus için 3.4x kernel çıkmış bu wonderı niye aldım ben :off:

blackcat67

blackcat67

Üye
stok romda durduk yere hafıza kartım sıfırlandı varmı böyle bişe samsung senin ben yapacağın işe nediyeyim

slvestre-99

Üye
stok romda durduk yere hafıza kartım sıfırlandı varmı böyle bişe samsung senin ben yapacağın işe nediyeyim

bendede aynisi oldu ya value pack kullaniuodum yataktan kalktim telefonu sabah actim bibaktim hafiza karti dolu alan 0 bu ikinci defa oldu hocam sen hangi romu kullaniyodun

blackcat67

blackcat67

Üye
bendede aynisi oldu ya value pack kullaniuodum yataktan kalktim telefonu sabah actim bibaktim hafiza karti dolu alan 0 bu ikinci defa oldu hocam sen hangi romu kullaniyodun

stok romdayım lanet olsun ya lanettttt olmaz böyle bişe kabul edilemez bişe la bi dünya videolarım vardı müziklerim la ilaheee

slvestre-99

Üye
way senin ben....... ya cm10 u denemek icin kurdum begenmedim sonra odinden stock rom flashladim flashlamadan oncede hafiza kartini CİKARMAMA ragmen gitti hersey birsuru apk dosyalarim vardi port ettigim bi rom.vardi birsey yukluyorum bidaha takiyorum tele dolu alan 0 ama galaxy s3 ume taktigimda dolu olarak gosteriyor lanet olsun cm side stock romuda wonderda zaten satiuorum yarin

blackcat67

blackcat67

Üye
way senin ben....... ya cm10 u denemek icin kurdum begenmedim sonra odinden stock rom flashladim flashlamadan oncede hafiza kartini CİKARMAMA ragmen gitti hersey birsuru apk dosyalarim vardi port ettigim bi rom.vardi birsey yukluyorum bidaha takiyorum tele dolu alan 0 ama galaxy s3 ume taktigimda dolu olarak gosteriyor lanet olsun cm side stock romuda wonderda zaten satiuorum yarin

nerede hata yaptım ben yaw nasıl gitti uygulamalarda vardı onların apk si bidaha nasıl incek şimdi

Üst Alt