GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

halil7294

Üye
arkadaslar samsung galaxy w 4.2.1 surum cıkmıs yuklemek isteyenler yuklesin

HCK42

HCK42

Üye
Arladaşlar Alpha 6 sürümü için bu linkten indirmeniz yeterli: http://www.mediafire.com/?xiy87mtqyalca5d
Yeni Sürüme Geçiş:Daha önceki cm10 sürümlerinden yenisine geçerken sadece rom dosyasını indirip yüklemeniz yeterlidir.wipe ve format işlemlerini yapmanıza ve gapps dosyasını yüklemenize gerek yoktur.

blackcat67

blackcat67

Üye
cm 10 bu , biraz editlemişler sanki ?

cm10 ile 10.1 arasında hiç bir fark göremiyorum sadece görsel yenilikler falan var

Keşke Galaxy S Plus Olsaydı Bendede adam 3.4 x kernel yapmış

blackcat67

blackcat67

Üye
Arcodan Bi Haber

I don't think there's so much benefit in it, as it's very rarely something is merged in CM for jellybean these days. All the work is being done on 4.2, so every nightly would just be the same for many days or weeks even.

Çevirisi iyi olan yazsın ne yazdığını ben çeviremedim

slvestre-99

Üye
way be 3.4 kernel cikmis arkadasa attim harika birsey

Heroata

Heroata

Üye
galaxy wonder için çıkmadı bi çıksa

Google amca bole dedi
Arcodan Bi Haber

Ben bir şey jellybean bu gün için CM birleştirilir çok nadiren olduğu gibi o kadar çok, o da kazançlı olduğunu sanmıyorum. Tüm çalışmalar 4.2 yapılıyor, her gece bile sadece kaç gün veya hafta için aynı olurdu.

Çevirisi Iyi Olan yazsın ne yazdığını ben çeviremedim. :zong:

blackcat67

blackcat67

Üye
4.2 rom için uğraşıyorum yaptığım çalışmaları kendim test edemiyorum :D zamanım olmuyor bana test edecek bir kişi lazım

alprnx

alprnx

Üye
Google amca bole dedi
Arcodan Bi Haber

Ben bir şey jellybean bu gün için CM birleştirilir çok nadiren olduğu gibi o kadar çok, o da kazançlı olduğunu sanmıyorum. Tüm çalışmalar 4.2 yapılıyor, her gece bile sadece kaç gün veya hafta için aynı olurdu.

Çevirisi Iyi Olan yazsın ne yazdığını ben çeviremedim. :zong:

lise son sınıf ögrencisiyim o google amcanın türkçe çevirisini okudum okudum anlıyamadım :D :D

HCK42

HCK42

Üye
Arkadaşlar eski yorumlara bakıyorum herkes şikayetci fakat ben en son alpha6 yukledim ve cok memnunum ön kamerayida halletmisler cok akici olmus.bence herkes yuklemeli 107.sayfada link verdim

blackcat67

blackcat67

Üye
Arkadaşlar eski yorumlara bakıyorum herkes şikayetci fakat ben en son alpha6 yukledim ve cok memnunum ön kamerayida halletmisler cok akici olmus.bence herkes yuklemeli 107.sayfada link verdim

adreno sürücüleri güncellensin kuracam bende oyunlarda sorun yaratıyor

bartowski24

Üye
Arcodan Bi Haber

I don't think there's so much benefit in it, as it's very rarely something is merged in CM for jellybean these days. All the work is being done on 4.2, so every nightly would just be the same for many days or weeks even.

Çevirisi iyi olan yazsın ne yazdığını ben çeviremedim

bu amerikan ingilizcesi ben ingiltere ingilizcesi biliyorum :D

slvestre-99

Üye
arkadaslar benim arkadasim samsung USA da calisiyor samsung baskanina 50 kisilik roportaj hazirlamislar wondera neden guncelleme gelinmediu sorulmus baskan lee.cyul da surpriz gelebilir demis

• Beğen
Tepkiler: alprnx
Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaslar benim arkadasim samsung USA da calisiyor samsung baskanina 50 kisilik roportaj hazirlamislar wondera neden guncelleme gelinmediu sorulmus baskan lee.cyul da surpriz gelebilir demis

gelse nolcak arco sağolsun baya ilerletti :)

blackcat67

blackcat67

Üye

şaka yapma yaw :D

Üst Alt