GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

aslanalp75

Üye
value pack galaxy w ye verilmeyen icsnin bazi ozelliklerini getiriyor turkiyeye henuz gelmedi gelmezde zaten kac aydir gelmiyor

O zaman heyecana gerek yok :) cm serilerine devam,champion manager gibi oluyor buda

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Value pack güncellemesi türkiye geleli aylar oldu.Tüm dünyada 2012 yılı içerisinde yayınlandı Türkiye dahil.

erdi_s

erdi_s

Üye
Beyler markette game booster diye bi program var. Onu yukleyince temple run 2 kasmiyo. Hem de stock romda :D gerci value pack benimki

aslanalp75

Üye
oldu olacak şu valuepackin linkini versenizde indirip denesem :)

- - - Eklendi - - -

oldu olacak şu valuepackin linkini versenizde indirip denesem :)

alprnx

alprnx

Üye
original stock romda oldugumuzu farzedelim.value pack nasıl kurcaz ? kiesdenmı yoksa ayarlardan yazılım güncelleştırmı diyicez ?
erdi_s kardeşim value pack lınkını burdada paylaş bide stock rom yukluyken value pack ' in nasıl kurulcagınıda belirtirmisiniz.

slvestre-99

Üye
original stock romda oldugumuzu farzedelim.value pack nasıl kurcaz ? kiesdenmı yoksa ayarlardan yazılım güncelleştırmı diyicez ?
erdi_s kardeşim value pack lınkını burdada paylaş bide stock rom yukluyken value pack ' in nasıl kurulcagınıda belirtirmisiniz.

hocam google dan olcay ertas galaxy w walue pack yaz ilkine gir bulursub

erdi_s

erdi_s

Üye

Buyrun beyler value packli orjinal rom. Stock roma value pack ayrica nasil yukleniyo bilmiyorum

Ali58_58

Ali58_58

Üye

Buyrun beyler value packli orjinal rom. Stock roma value pack ayrica nasil yukleniyo bilmiyorum
link gitmiş ama sammobileden türkiye için en son romun linkini verseniz on numara olur :)

Kurt.AdaM

Kurt.AdaM

Üye
beyler ben size yardımcı olmaya çalışıyorum siz de bana yardımcı olsanız soruyorum size oyunlarda sorun varmı diye cevaplayan yok bana mesaj atanada cevap yazmicam bundan sonra bi oyunu denemek bu kadar zormu :D beach buggy blitz çalışıyormuu ?

Biz senin için 50 mb lık oyun indirdik.yükledik insan bir teşekür eder.bide kalkmiş sitemkar konuşuyosun..

bilen19

bilen19

Üye
ben alpha 6 ya güncelledim. oyunlarda sıkıntı yok max payne, fifa 12, pes 12 gayet stabil çalışıyor. benim çözemediğim tek şey şu lanet olası lucky patcher programı .

potdehid

Üye
Millet gerçekten stock rom a dönmekten bahsediyor,şaka gibi :D cm10'un yanında stock rom halt etmiş. Biraz dişinizi sıkın, şu an Galaxy wonderdaki tüm driver kodlamalarını bitirdi arco. Geriye sadece pürüzleri giderip varolan birkaç basit sorunu çözmek kaldı. stabil CM10'un pil ömrü ve performansı galaxy S'leri kıskandıracak haberiniz olsun.

erdi_s

erdi_s

Üye
Ben upload edeyim mediafiredan suan bilgisayarin yaninda degilim. Bilgisayarin basina gecince halletcem

erdi_s

erdi_s

Üye
Millet gerçekten stock rom a dönmekten bahsediyor,şaka gibi :D cm10'un yanında stock rom halt etmiş. Biraz dişinizi sıkın, şu an Galaxy wonderdaki tüm driver kodlamalarını bitirdi arco. Geriye sadece pürüzleri giderip varolan birkaç basit sorunu çözmek kaldı. stabil CM10'un pil ömrü ve performansı galaxy S'leri kıskandıracak haberiniz olsun.

Kardesim biz de o sorunsuz surumu bekliyoruz. O zamana kadar stock roma devam. Ben suan stock romdan memnun degilim ama yapcak bisey yok. Skldm habire guncelleme yuklemekten. Stock rom tabi ki cmnin yanina bile yaklasamaz

- - - Eklendi - - -

buyrun arkadaşlar linki ölen value packli orjinal romu upload ettim. Ücretsiz üye olduğum için iki part yapmak zorunda kaldım

part1
part2

cabır

Üye
google play i kendimiz yukleyince calisiyo mu

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Kardesim biz de o sorunsuz surumu bekliyoruz. O zamana kadar stock roma devam. Ben suan stock romdan memnun degilim ama yapcak bisey yok. Skldm habire guncelleme yuklemekten. Stock rom tabi ki cmnin yanina bile yaklasamaz

- - - Eklendi - - -

buyrun arkadaşlar linki ölen value packli orjinal romu upload ettim. Ücretsiz üye olduğum için iki part yapmak zorunda kaldım

part1
part2
kardeşim backup heralde :)

- - - Eklendi - - -

Kardesim biz de o sorunsuz surumu bekliyoruz. O zamana kadar stock roma devam. Ben suan stock romdan memnun degilim ama yapcak bisey yok. Skldm habire guncelleme yuklemekten. Stock rom tabi ki cmnin yanina bile yaklasamaz- - - Eklendi - - -buyrun arkadaşlar linki ölen value packli orjinal romu upload ettim. Ücretsiz üye olduğum için iki part yapmak zorunda kaldımpart1 part2
kardeşim backup heralde :)

erdi_s

erdi_s

Üye
yok yok backup değil rom bu :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yok yok backup değil rom bu :)
:D kardeşim birde şu nasıl yükleniyor vidodaki gibimi malum unutmuşum ancoradan ancorayı seçiyoduk tamam altındakileri neler yapıoyuk en sonundada one packagaye tıklıyoduk başka hatırlamıyorum :D

Üst Alt