GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler cm10 alpha 3 kernel 2 olan sürümünü kullanıyorum ve hiç bir hata ile karşılaşmadım ayrıca cm10 rom da düzenlemeye başladım gayet stabil orjinal samsung jelly bean rom'u gibi yapmaya çalışcam samsung apps falan çalışırsa

blackcat67

blackcat67

Üye
Galaxy Wonder İçin 5-6 Mb lık kernel gördünüzmü hiç tartıştığınız konuya bakın !

knight97

knight97

Üye
arkadaslar zaten simdye kadar galaxy w ya attgm tum kerneller 2-3 mb'dı. 5-6 mb olanını hic gormedim ali hocam.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ya o kernele göre değişebilir.Ama galaxy w zaten rom hafızası üzerindeki kernel bölümlemesi 8mb.Boyuta takılmayın.

- - - Eklendi - - -

Birde bence yeni kernel diye paylaşılan kernelleri yüklemeyin.Çünkü 3.0 kerneli daha hazır değil.Bu konuda arco68 3.0 kernelli bir sürüm çıkarana kadar bekleyin ve diğer kaynaklara pek güvenmeyin sorunlsra sebeb olabilir.

alprnx

alprnx

Üye
Arkadaşlar telımde cm9 yüklü çok memnunum ancak cm10 a geçmek ıstıyorum.cm9 kurulumu gıbı deılmıiş kerneller felan devreye girmiş galiba bu kernelleri yüklemek sakıncalı felan deılmı sonuçta çekirdek sürümüyle oynucaz telefonun ayrıca bi arkadaş orjınal kernelleri deiştirirsen ımıe numaran felanda deişir dedi bi yardımcı olursanız bu konuda.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bide diyelim begenmedim cm10 romunu en eskı 2.3.6 ya stock rom geri döncem o zaman o eski ilk kernellerimiz geri gelirmi acaba ?

knight97

knight97

Üye
Arkadaşlar telımde cm9 yüklü çok memnunum ancak cm10 a geçmek ıstıyorum.cm9 kurulumu gıbı deılmıiş kerneller felan devreye girmiş galiba bu kernelleri yüklemek sakıncalı felan deılmı sonuçta çekirdek sürümüyle oynucaz telefonun ayrıca bi arkadaş orjınal kernelleri deiştirirsen ımıe numaran felanda deişir dedi bi yardımcı olursanız bu konuda.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bide diyelim begenmedim cm10 romunu en eskı 2.3.6 ya stock rom geri döncem o zaman o eski ilk kernellerimiz geri gelirmi acaba ?

Kardes ben belki 20-30 kere kernel yuklemisimdir. Hic bir zararı yok telefona cwmden yuklenen 3 mblik bir sey. 2.3.6 gb romuna donersen tabiki orjinal kernelin yuklenir otomatik. Ama bence cm10 yukleme su an stabil degil sadik hocam bunun uyarısını 1000 defa yaptı zaten. Gerisi size kalmıs.

alprnx

alprnx

Üye
1-Çok teşekkürler kardeş peki ama kernel nasıl yükleniyor cok cok kısa bi açıklarmısınız rica etsem.gene dosyayı sd kart ıcıne atıp güç tuşu+ses tuşu+orta tuşa basıp o konumdamı yüklüyoruz kerneli.
2-Bide cm10 ne zaman tam kullanılabilir duruma gelır?
3-Telefonun orjınal rom olan 2.3.6 sitemizde mevcutsa link paylaşırsanız çok memnun olurum.
4-telefonum şu anda garanti dışı cm9 nedenıyle geri 2.3.6 orjınal roma geçersem geri garanti kapsamına girer mi ?
Şimdiden teşekkürler....

Ali58_58

Ali58_58

Üye
1-Çok teşekkürler kardeş peki ama kernel nasıl yükleniyor cok cok kısa bi açıklarmısınız rica etsem.gene dosyayı sd kart ıcıne atıp güç tuşu+ses tuşu+orta tuşa basıp o konumdamı yüklüyoruz kerneli.
2-Bide cm10 ne zaman tam kullanılabilir duruma gelır?
3-Telefonun orjınal rom olan 2.3.6 sitemizde mevcutsa link paylaşırsanız çok memnun olurum.
4-telefonum şu anda garanti dışı cm9 nedenıyle geri 2.3.6 orjınal roma geçersem geri garanti kapsamına girer mi ?
Şimdiden teşekkürler....
1-kernel rom yükler gibi yükleniyor ama wipe işlemlerini yapmayın :D
2-bu biraz zor tahmin ama kernel hazır olduktan 1 ay sonra gayet kullanışlı olur belkide daha erken
3-odinle yüklenen cm9 konusunda var
4-evet garantiye kapsamına girer

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar CyanogenMod 10 ALPHA (Build 4)​çıktı hepimize hayırlı olsun. Yanlız 2.6 kerneli indiremiyorum. 3.0 da kamera yine yok.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sdswap için cwm yöntemi eklenmiştir.
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/galaxy-w-i8150-gb-ics-ve-jb-icin-vold-fstab-swap-cwm-yontemi-eklenmistir-694393.html#post5231618

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürümü konuya ekliyorum.

- - - Eklendi - - -

2.6 sürüm linkinde sorun var.Linkler düzeltilince konuyu tekrar güncelleyeceğim.

basri111

basri111

Üye
Hocam Şimdi bu sürüm hazırsa yükleyebilirmiyiz yani

potdehid

Üye
Stabil sürüm şubat boyu gelmeyecek sanırım. "Alın siz o sırada bununla oyalanın" demek gibi oldu bu yeni sürüm somuru:

- - - Eklendi - - -

hocam picasa ekli gapps paketi 3mb görünüyor,ekli olmayan 80mb. picasa ekli sürümün dosyası hatalı sanırım?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arakadaşlar beta sürüm çıkana kadar günlük kullanıma hazır olmayacak ve sorunlar devam edecektir.Lütfen soru sormayın sadece gelişmeleri takip edin.Gapps içinse yanlış yazmışım düzelttim.Picasa ekleme paketi sadece.Yani sadece picasa içeren bir ekstra gapps paketi.Xda forumundaki asıl konuda paylaşıldığı için konuya eklemek istemedim.

potdehid

Üye
Yeni sürüm bende çalışmıyor, format atıp yüklüyorum, açılışta CyanogenMod ekranındaki animasyon 10 saniye kadar döndükten sonra bir 20 saniye kadar takılıyor. Telefon kendini baştan başlatıyor ve aynı döngü devam ediyor.

Aynı sorunu yaşayan var mı? :dry:

slvestre-99

Üye
Yeni sürüm bende çalışmıyor, format atıp yüklüyorum, açılışta CyanogenMod ekranındaki animasyon 10 saniye kadar döndükten sonra bir 20 saniye kadar takılıyor. Telefon kendini baştan başlatıyor ve aynı döngü devam ediyor.

Aynı sorunu yaşayan var mı? :dry:

ewt aynisi bendede oldu eski toma donmeden once son defa custom rom deniyim dedim oda hep takildi yeniden baslatti

potdehid

Üye
ewt aynisi bendede oldu eski toma donmeden once son defa custom rom deniyim dedim oda hep takildi yeniden baslatti

xda forumunda da aynı sorundan bahsedilmiş, demin okudum yorumları. Boot yapmama sorununu bir halletsek iyi de henüz işe yarayan bir çözüm getiren olmamış sanırım. Ben bir şeyler deniyorum bakalım olursa buraya yazarım :D

- - - Eklendi - - -

Sorunun çözümünü buldum arkadaşım xda forumundan.

Formatı ve kurulumu tamamladıktan sonra
1.şunu indirip system e atın:
https://www.dropbox.com/s/116bl1sjgzgv198/Arco_CM10_3.0_22-01-2013%20compiled%20by%20miki2o.zip
2.tekrar boot menüsüne gelin(Clockword mode mu ne var ya, işte o.)
3."choose zip from bilmemne" seçeneğine tıkalyıp systemden yeni zip dosyasını kurun.

Takılma sorunu çözülüyor. İlk açılış biraz uzun sürecektir.

Kerim.

Kerim.

Üye
3x kernel cikmis galiba:biggrin:

Üst Alt