kardesim zaten her kernel 2-3 mb olur.
?Galaxy Wonder İçin 5-6 Mb lık kernel gördünüzmü hiç tartıştığınız konuya bakın !

yaa bu bence telefonun donanımına göre roma göre değişebilir
Arkadaşlar telımde cm9 yüklü çok memnunum ancak cm10 a geçmek ıstıyorum.cm9 kurulumu gıbı deılmıiş kerneller felan devreye girmiş galiba bu kernelleri yüklemek sakıncalı felan deılmı sonuçta çekirdek sürümüyle oynucaz telefonun ayrıca bi arkadaş orjınal kernelleri deiştirirsen ımıe numaran felanda deişir dedi bi yardımcı olursanız bu konuda.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bide diyelim begenmedim cm10 romunu en eskı 2.3.6 ya stock rom geri döncem o zaman o eski ilk kernellerimiz geri gelirmi acaba ?
1-kernel rom yükler gibi yükleniyor ama wipe işlemlerini yapmayın1-Çok teşekkürler kardeş peki ama kernel nasıl yükleniyor cok cok kısa bi açıklarmısınız rica etsem.gene dosyayı sd kart ıcıne atıp güç tuşu+ses tuşu+orta tuşa basıp o konumdamı yüklüyoruz kerneli.
2-Bide cm10 ne zaman tam kullanılabilir duruma gelır?
3-Telefonun orjınal rom olan 2.3.6 sitemizde mevcutsa link paylaşırsanız çok memnun olurum.
4-telefonum şu anda garanti dışı cm9 nedenıyle geri 2.3.6 orjınal roma geçersem geri garanti kapsamına girer mi ?
Şimdiden teşekkürler....
Yeni sürüm bende çalışmıyor, format atıp yüklüyorum, açılışta CyanogenMod ekranındaki animasyon 10 saniye kadar döndükten sonra bir 20 saniye kadar takılıyor. Telefon kendini baştan başlatıyor ve aynı döngü devam ediyor.
Aynı sorunu yaşayan var mı?![]()
ewt aynisi bendede oldu eski toma donmeden once son defa custom rom deniyim dedim oda hep takildi yeniden baslatti

ewt aynisi bendede oldu eski toma donmeden once son defa custom rom deniyim dedim oda hep takildi yeniden baslatti