GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Berk E.

Üye
Arkadaşlar mobil veri yok APN Turkey programından yapıyorum yok elle giriyorum yine boş kalıyor sorun nedir ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu uçak moduna alın ynidn başlatın.Açılınca tekrar normal moda alın düzelir.

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler hocam bizi bilgilendirdiğiniz için ics kernelide dediğiniz gibi 3.0.58e güncellenmiş kamera ile.ilgili bir sey goremedim ama küçük güncelleelerd.vardı artık bekleyemiyorum Allah`a şükür baya memnunum hatta arkadaşlarım bile note 2ye gecicem diyorum gereksiz bence butelefon seni 2 sene daha götürur diyolar acsi olan arkadasimin teleronun yuzune bakmiyolar zamaninda aralarinda 100-150lirq fark vardi halada.oyle ama wondgorun ve dahada sikayet etmeyin

Ics 2.6.35 kerneli için kamera driverları güncellendi.Yeni kernel çözüm arayışları esnasında arco birçok 2.6.35 eskiklik ve hatalarına çözüm buluyor.Yani her ne kadar yeni kernel hazırlıkları bitmek bilmesede yeni kernel için çözüm arayışları 2.6 kernelinede yarıyor.

yusufkrz

yusufkrz

Üye
Berk kardeş uçak modunu aç kapa düzelir,bende çok ugraşmıştım sinir olmuştum

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Telefonu uçak moduna alın ynidn başlatın.Açılınca tekrar normal moda alın düzelir.

- - - Eklendi - - -

Ics 2.6.35 kerneli için kamera driverları güncellendi.Yeni kernel çözüm arayışları esnasında arco birçok 2.6.35 eskiklik ve hatalarına çözüm buluyor.Yani her ne kadar yeni kernel hazırlıkları bitmek bilmesede yeni kernel için çözüm arayışları 2.6 kernelinede yarıyor.
bu 3x kerneli gerçekten çok değişik bir şey olucak sadık hocam da umudumuz şaban gelemedi :D

- - - Eklendi - - -

ama gerçekten süper bir kernel olucak

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Elbette yeni kernel birçok açıdan devrim niteliğinde olacak.Stabil ve eksiksiz çalışan bir cm9 ve cm10 ve dahada önemli olarak galaxy w için cm10.1 ilk sürümü anlamına geliyor.

hakan572123

Üye
peki tahmini olarak ne zaman gelecek

- - - Eklendi - - -

Elbette yeni kernel birçok açıdan devrim niteliğinde olacak.Stabil ve eksiksiz çalışan bir cm9 ve cm10 ve dahada önemli olarak galaxy w için cm10.1 ilk sürümü anlamına geliyor.
peki ne zaman gelir

blackcat67

blackcat67

Üye
cm10 kurcam telefonda donanımsal hata falan yaparmı acaba daha önceden kullandım performansı ics den iyi bana göre

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır donanımsal hataya sebeb olmaz.

Lütfen yeni sürümler hakkında soru sormayın bu konuda tahmin yürütülemez.Şuan için kernel ve romları kendisi geliştiren arco68 dahi doğru bir tahminde bulunamaz.Sadece bekleyin.

potdehid

Üye
Yeni kernel ısınmaya sebep oluyor, donanımsal olarak sorun çıkartmaz mı ? :bilmm

basri111

basri111

Üye
arkadaşlar galaxy w telefonuma cm10 yükledim şarjı hemen bitiyor ve youtube dışında genellikle videolar açılmıyor bunların bir çözümü varmı? Yoksa cm9 a tekrar nasıl geçebilirim?

byloji

Üye
Sadık hocam bunları görüp nasıl sinirlenmiyor ben cılıdıryorum burda arkadasım hicmi okumuorsunuz suanlık cm10 yüklenmesin denilior yapmayın şoyle şeyler cm10u nasıl yüklediysen aynı şekilde cm9uda yükle

• Beğen
Tepkiler: sadikbircan

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni kernel ısınmaya sebep oluyor, donanımsal olarak sorun çıkartmaz mı ? :bilmm

Yeni kernel ısınmaya mı sebeb oluyor? Daha 3.0 kernelli bir yazılım bile yokken nasıl ısınmaya sebeb olabilirki? Eğer cm10 kernel3.0 diyorsanız benim hatalara sebeb olmaz dediğim o değil.Cm10 hatalara sebeb olmaz dedim ben.Cm10 kernel2.6 kullanmanız gerek zaten 3.0 kullanılsın diye değil kullanıcı fikir sahibi olsun diye yayınlanmış bişey.

basri111

basri111

Üye
Byloji sana noluyo arkadaşım

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen burada birbirimize laf söylemeyelim.Arkadaş sadece görüşünü dile getirmiş.Birde cm9 altında yazdım buradada yazayım kurulumlar yada orjinal roa dönme hakkında ve ekstra olarak cm10 sorunları hakkında soru sormayın.Kurumlar açık ve net anlatılmıştır.Sorunların sebebi ise cm10un henüz kullanıma hazır olmamasıdır.Şuan için cm10u bir demo sürüm gibi düşünün ve asıl stabil sürüm çıkana kadar bekleyin.

sparrov61

Üye
titreşim çalışmıyor ayrıca ses de cok kötü oldu ???

Ali58_58

Ali58_58

Üye
titreşim çalışmıyor ayrıca ses de cok kötü oldu ???
tüh yakıştımı nighytly bir sürüme bunlar nasıl hatalar bu rom yapım aşamasındamı acaba :D yaw hocam sayfalardır cm10 yapım aşamasında şu na için yazıyoruz yani herşey olabilir ya kullanmayın yada kullanın yazmayın

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hocam ben geliştirici değilim yada buradaki sorunlar geliştiriciye iletilmiyor ve yazılan sorunların birçoğunun çözümü sadece yeni sürümlerde.Yani burayı sorunlarla yığmanın bir anlamı yok.

blackcat67

blackcat67

Üye
Beyler yeni kernel gelmiş galiba forumda gezerken gördüm

potdehid

Üye

Üst Alt