GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapak ali hocam galaxy w heryerde üvey evlat muamelesi görüyor :D Daha hala gb kerneliyle cm10.1 çalıştırmaya çalışıyoruz.

PriZm

PriZm

Üye
Ali58_58

Ali58_58

Üye

O de iyiymiş ya :ehe Şahine Bugatti motoru takmak gibi birşey :ehe:D
aynen hocam bende onu demiştim geçen yorumlarda güzelim romuda berbat ediyolar birde artık hava atarlar gb kerneli ile cm10.1 çalıştırdım :pro:

- - - Eklendi - - -

Ne yapak ali hocam galaxy w heryerde üvey evlat muamelesi görüyor :D Daha hala gb kerneliyle cm10.1 çalıştırmaya çalışıyoruz.
aynen hocam herkesten beklerdimde bu işi arco ile ivendordan beklemezdim banane abi yapsınlar kerneli :D

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S e dualboot geldi acaba size ne zaman gelecek :ehe

taner011

Üye
gençler bu romu indirmeye çalışıyorum dosya bir müddet iniyor sonra inme işlemi duruyor. evde, iş yerinde, cep telefonunda indirmeye çalıştım hep aynısı oldu. mediafire dışında başka bir yere örneğin yandex disk, dropbox gibi bi yere yüklesenizde ordan indirmeye çalışsak. bi yardımcı olacak arkadaş yokmu? bi omuz atsanızda bizde şu jelibonu yüklesek telefona arkadaşlar.

spazmol

spazmol

Üye
gençler bu romu indirmeye çalışıyorum dosya bir müddet iniyor sonra inme işlemi duruyor. evde, iş yerinde, cep telefonunda indirmeye çalıştım hep aynısı oldu. mediafire dışında başka bir yere örneğin yandex disk, dropbox gibi bi yere yüklesenizde ordan indirmeye çalışsak. bi yardımcı olacak arkadaş yokmu? bi omuz atsanızda bizde şu jelibonu yüklesek telefona arkadaşlar.

yükleme bence bi ay daha bekle ics kullan şimdilik

blackcat67

blackcat67

Üye
boot.img dosyasını açabilsem kernel işine girişicem bende :D

unmark

Üye
Bekleme derdinden çok peşpeşe birbirinin kopyası romları görmekten sıkıldım xda sayfasında..

blackcat67

blackcat67

Üye
cm10.1 çıksa ya ben uğraşıyorum portlamaya da kernel sıkıntı işte :D dün bir tane daha rom portladım çalışıp çalışmadığını denemedim cm 10.1 di bu akşam deniyecem :)

spazmol

spazmol

Üye
şu yazılım bölümüne bi gireyim bende el atacağım :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm10.1 çıksa ya ben uğraşıyorum portlamaya da kernel sıkıntı işte :D dün bir tane daha rom portladım çalışıp çalışmadığını denemedim cm 10.1 di bu akşam deniyecem :)
hocam portlama çok kolaydır şartlarda uygunsa tabi ama bu telefona kernel portlanamıyor uyumsuzluk oluyor bildiğiim kadarıyla ve driverde zaten yok arco ve ivendor resmen adamlar linüxün en zor işlerinden biri olan driver yazıoyorlar ama bu ikisi işlerinde baya iyi bitirmeleri lazımdı çalışmalarınızda gerçekten güzel bunu belirteyim sitemizde böyle istekli kişilerin bulunması güzel

extremetr14

Üye
Arkadaşlar fazla heveslendirmek istemem. Tam olarak bende bilmiyorum Arco herhalde kernelini bitirmiş durumda tabi bu eski kernel mi yeni kernel mi hiç haberim yok. Sadece tek bildiğim daha önce jb 3.0 diye kerneli yoktu github profilinde arconun. inş beklediğim kernel budur ve en kısa zamanda elimize geçer :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Arkadaşlar fazla heveslendirmek istemem. Tam olarak bende bilmiyorum Arco herhalde kernelini bitirmiş durumda tabi bu eski kernel mi yeni kernel mi hiç haberim yok. Sadece tek bildiğim daha önce jb 3.0 diye kerneli yoktu github profilinde arconun. inş beklediğim kernel budur ve en kısa zamanda elimize geçer :)

yeni rom geliyor :D 12 saat önce eklenmiş dosyalar :D

- - - Eklendi - - -

beyler cm10 da chainfire çalıştırabilen varmı ??

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet baya gelişmeler var sadık hocamız güzel ingilizcesiyle ne olmuş bitmiş yazar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kernel henüz hazır değil sadece arco jb kernelini github üzerinde yayınladı.JB ve ICS için birçok rom aynı kernel kaynağını kullansada arconun kaynağında kernel kodlaması farklı.ICS kaynağı ile oluşturulan jb3.0 kernellerinde vsync aktif olmuyor.Bu yüzden jb kernel kaynağı farklı.JB kerneli daha önceden arconun bitbucket hesabında kapalı kaynak olarak tutuluyordu.Github üzerinde kapalı kaynaklar ücretlendirmeye tabii olduğu için kapalı kaynak için bitbucket kullanıyordu.Büyük ihtimalle cm10.1 kaynağıda bitbucket hesabı üzerinde kapalı kaynak olarak duruyordur.Evet yapılan gelişmeler var.Genel bir açıklama yapmak gerekirse eski kernelle ilgili bazı güncellemeler var kamera ve wifi alıcısı konusunda.Yeni kernelle ilgili olarak wifi alıcısı konusunda bazı ufak güncellemeler var.Şuan için çokda önemli bir gelişme yok yani.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Tesekkurler hocam bizi bilgilendirdiğiniz için ics kernelide dediğiniz gibi 3.0.58e güncellenmiş kamera ile.ilgili bir sey goremedim ama küçük güncelleelerd.vardı artık bekleyemiyorum Allah`a şükür baya memnunum hatta arkadaşlarım bile note 2ye gecicem diyorum gereksiz bence butelefon seni 2 sene daha götürur diyolar acsi olan arkadasimin teleronun yuzune bakmiyolar zamaninda aralarinda 100-150lirq fark vardi halada.oyle ama wondgorun ve dahada sikayet etmeyin

Üst Alt