GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Android ve kutu simgesini görünce menü tuşuna basılı tutun recovery açılır.

nsren

nsren

Üye
arkadaslar aradigim romu buldum ben. firindan yeni cıktı taptaze android slimbean. süper ötesi birsey. ben konuyu paylasirim ama ilgileneme. o yuzden sadikbircan arkadasım konuyla ilgilenirse sevinirim. su anda kulkaniyorum sorun yok. forvivonun paylastigi karnel ile birlikte kullaninca bos ram 398 mb. özellestirme acisindan gercekten harika bir rom. saydam statubar ,saydam gezinme ekrani ve saydam kilit ekrani bunlardan sadece birkacı.

- - - Eklendi - - -

rom boyutu sadece 77 mb :)

serhat14

Üye
Slimbeanda camera yok yada ben gormedim

Birde wireless agimi bulamadi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Şuan telefonum serviste olduğu için cm9 ve 10 ile ilgilend bile zor oluyor.Birde üstüne başka konu ile ilgilenebileceğimi sanmıyorum. Ama bu işi yapabilecek başka arkadaşlarda var forumda onlardan yardım isteseniz daha iyi.

nsren

nsren

Üye
Şuan telefonum serviste olduğu için cm9 ve 10 ile ilgilend bile zor oluyor.Birde üstüne başka konu ile ilgilenebileceğimi sanmıyorum. Ama bu işi yapabilecek başka arkadaşlarda var forumda onlardan yardım isteseniz daha iyi.

Benim is temposu biraz yoğunluk geçiyor o yüzden çok cevap veremem. Yoksa ben açarım yeni konuyu. :-)

Jok3rxl

Üye
Slimbean'i deneyip açmayı planlıyordum o zaman bu görevi üstüme alıyorum. Bu gece büyük ihtimalle denemiş olurum rom'u.

nsren

nsren

Üye
Slimbean'i deneyip açmayı planlıyordum o zaman bu görevi üstüme alıyorum. Bu gece büyük ihtimalle denemiş olurum rom'u.

Görev senin :-) romda sorun yok. Şu anda kullaniyorum.

Jok3rxl

Üye
Yapıcam yapmasına da indirme hızı çok yavaş sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa diğer taraftan mı bilmiyorum

tuna0

Üye
telefon garanti kapsamında olduğu için hiç düşünmemiştim root atmaya ama root atınca da garanti kapsamına döndürebiliyormuşuz anladığım kadarıyla rica etsem rootsuz telefonda yedek almayı nerde bulabilirim göremedim de. Ve tavsiyeniz nedir sürüm olarak hangisi daha stabil ve çalışmayanı az :)

- - - Eklendi - - -

sormak istediğim bişey daha var dil olayını Türkçe olarak değiştirebiliyor muyuz?

nsren

nsren

Üye
Yapıcam yapmasına da indirme hızı çok yavaş sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa diğer taraftan mı bilmiyorum

Yok sorun sende değil paylaşım yapılan site çok ağır. Ben telefondan indirdim 5 dakika sürdü :-) zippyshare ile paylaşım yapılmış sorun orada. Bu arada gaps indirirken fuul olanı indir. Boyut 128 mb olmasi lazim.

Jok3rxl

Üye
CWM'yi yükledikten sonra yedek alabilirsin. Ama bu yedekle garanti kapsamına girmez telefon firmware yani Samsung'un yayınladığı rom'u odin'le yüklemen lazım ki garanti kapsamına geri girsin. Diğer soru içinse CM9 ve CM10'da yeterince stabil ama CM10 olur olmadık yerde hata verip insanı deli edebiliyor. Sabrın varsa CM10 derim ama sabırsız bi insansan CM9 yüklemen daha iyi. Ve evet Türkçe dil desteği var

- - - Eklendi - - -

Yok sorun sende değil paylaşım yapılan site çok ağır. Ben telefondan indirdim 5 dakika sürdü :-) zippyshare ile paylaşım yapılmış sorun orada. Bu arada gaps indirirken fuul olanı indir. Boyut 128 mb olmasi lazim.

indirdiğini başka bi yerden upload yapabilir misin? İki saattir daha %10 inmiyor valla

nsren

nsren

Üye
CWM'yi yükledikten sonra yedek alabilirsin. Ama bu yedekle garanti kapsamına girmez telefon firmware yani Samsung'un yayınladığı rom'u odin'le yüklemen lazım ki garanti kapsamına geri girsin. Diğer soru içinse CM9 ve CM10'da yeterince stabil ama CM10 olur olmadık yerde hata verip insanı deli edebiliyor. Sabrın varsa CM10 derim ama sabırsız bi insansan CM9 yüklemen daha iyi. Ve evet Türkçe dil desteği var

- - - Eklendi - - -

indirdiğini başka bi yerden upload yapabilir misin? İki saattir daha %10 inmiyor valla

Su anda zor. Mobil olduğum için. Ama eger istersen yarın olabilir. Gerci yarına kadar seninki de inmiş olur zaten.

Jok3rxl

Üye
Bilgisayardan hiç inmiyor mobil indirmeye çalışıyorum. 10 dk'da %6 indi bu nedir arkadaş ya. Neyse insin artık dener yarın açarım konuyu

nsren

nsren

Üye
Bilgisayardan hiç inmiyor mobil indirmeye çalışıyorum. 10 dk'da %6 indi bu nedir arkadaş ya. Neyse insin artık dener yarın açarım konuyu

O zaman sen bekle yarın rpit ile paylaşıp sana linki özelden atarım.

tuna0

Üye
Jok3rxl cevabın için teşekkürler aceleci değilim beklerim 10un stabilini bi sorum daha olacak çalışmayanlar bölümünde ekranla alakalı bişey var o sorun oluyor mu çok ?

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Birsey soracağım bu 2.3.6 daki gorev yoneticisi ics veya jb da yokmu yani kullanilan rami gosteren ve temizleyebildigimiz o acilan pencere digerlerinde yokmu

Kerim.

Kerim.

Üye
Birsey soracağım bu 2.3.6 daki gorev yoneticisi ics veya jb da yokmu yani kullanilan rami gosteren ve temizleyebildigimiz o acilan pencere digerlerinde yokmu

yok malesef.sadece resent ekrani var fakat disardan yukleyebiliriz.

Üst Alt