Cevap gelmeyince cwm recovery yükledim öyle açtım.Yine de teşekkür ederim ilgin için.Android ve kutu simgesini görünce menü tuşuna basılı tutun recovery açılır.
Slimbeanda camera yok yada ben gormedim
Birde wireless agimi bulamadi
Şuan telefonum serviste olduğu için cm9 ve 10 ile ilgilend bile zor oluyor.Birde üstüne başka konu ile ilgilenebileceğimi sanmıyorum. Ama bu işi yapabilecek başka arkadaşlarda var forumda onlardan yardım isteseniz daha iyi.
Slimbean'i deneyip açmayı planlıyordum o zaman bu görevi üstüme alıyorum. Bu gece büyük ihtimalle denemiş olurum rom'u.

Yapıcam yapmasına da indirme hızı çok yavaş sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa diğer taraftan mı bilmiyorum
Yok sorun sende değil paylaşım yapılan site çok ağır. Ben telefondan indirdim 5 dakika sürdü :-) zippyshare ile paylaşım yapılmış sorun orada. Bu arada gaps indirirken fuul olanı indir. Boyut 128 mb olmasi lazim.
CWM'yi yükledikten sonra yedek alabilirsin. Ama bu yedekle garanti kapsamına girmez telefon firmware yani Samsung'un yayınladığı rom'u odin'le yüklemen lazım ki garanti kapsamına geri girsin. Diğer soru içinse CM9 ve CM10'da yeterince stabil ama CM10 olur olmadık yerde hata verip insanı deli edebiliyor. Sabrın varsa CM10 derim ama sabırsız bi insansan CM9 yüklemen daha iyi. Ve evet Türkçe dil desteği var
- - - Eklendi - - -
indirdiğini başka bi yerden upload yapabilir misin? İki saattir daha %10 inmiyor valla
Bilgisayardan hiç inmiyor mobil indirmeye çalışıyorum. 10 dk'da %6 indi bu nedir arkadaş ya. Neyse insin artık dener yarın açarım konuyu
Birsey soracağım bu 2.3.6 daki gorev yoneticisi ics veya jb da yokmu yani kullanilan rami gosteren ve temizleyebildigimiz o acilan pencere digerlerinde yokmu
yok malesef.sadece resent ekrani var fakat disardan yukleyebiliriz.