GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Jok3rxl

Üye
OC yi Rom gibi Recoveryden flashlayacaksın. Wipe Cache ve Wipe dalvik cache yapıp flashla

ahmetalp1

Üye
k.b kardes ama biraz daha acarmısın rica etsem

Jok3rxl

Üye
Dosyayı sd karta at. Recovery moda gir. Wipe Cache yap. Ardından Advenced>Wipe dalvik cache yap. Instal from sd karttan dosyayı seç ve yükle. Ardından system reboot yap. Telefon açılınca Ayarlar>Geliştirici>İşlemciden frekansları ayarla max 1800 iyidir

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar build.prob dosyası bir mod gibi birşey değil çünkü build.prob zaten orjinal android sisteminin bir parçası.Nasıl performans artışı yaptığı konusunda ise bu dosya arco nun kodladığı dosya üzerindeki bazı eksikliklerin ve hataların giderilmiş bir hali.Genelde çoğu mod zaten yazılıma yeni birşey katmaz elde olanı düzenleyerek değişim yapar.Şuan arco ne kullanıyor bir fikrim yok ama arco romu güncellerken tek dosya için güncelleme yapmıyor.Gördüğü ve o an için çözebileceği sorunların hepsini çözüp bir güncelleme yayınlıyor.Ancak bu konuda uzman olan diğer gelistiricilerde kendileri düzenlemeler yapıp yeni sürümlerde sorun giderilene kadar bir yada birkaç dosya düzenlemesi ile çözümler üretiyorlar.Yani build.prob sadece arco yapılan değişimlerin getirilerini yeni sürüme entegre edene kadar geçici bir çözüm o kadar.Bu şu demek arco zaten bu düzenlemeyi başkası yayınlamasa bile ileriki sürümlerde yapacaktı.

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Hergún bır umutla bakyorum kaç zaman oldu gelmeyecek mı yeni sûrüm

Jok3rxl

Üye
Her işi kamera bozuyor. Millette bu kadar kamera sevdası olmasa bence çoktan yayınlanmıştı. 3.x kernel şuan kamerayı desteklemiyormuş heralde ona çabalıyor arco. Kısa bi zaman var ama kesin tarih belli değil malesef

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Cm nin kamerası stock tan iyi olmaya bilir belki ama bana daha güzel gelyor. Suan yeni sürûmü bekliyorum ama inşallah flash player ve oyun performansı düzelir aksi taktirde büyük hayal kırıklgı yaşayacagım

spazmol

spazmol

Üye
Arkadaşlar dosyayı daha systeme atmadim daha görünen ayarlar bu
Yapacağımız işlem bunu systeme atacağız sonra recoveryden fix permissions yapacağız sonra ne olacak... :D

Jok3rxl

Üye
Flash gelmeyebilir ama kernel güncellenirse oyun performansı artacak kesinlikle

hakan572123

Üye
kamera uygulaması fotoğraf ve video çekerken tam ekran olmuyor yeni güncelleme ile tam ekran olucak mı? Birde FM Radyo uygulamasıda olucakmı yeni sürümde

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kamera uygulaması fotoğraf ve video çekerken tam ekran olmuyor yeni güncelleme ile tam ekran olucak mı? Birde FM Radyo uygulamasıda olucakmı yeni sürümde
fm radyo hiç olmuyucak ama bu sorunu çözdük hamd olsun spripit diye bi uygulama var konun ana sayfasındad bahsedilmesi lazım ordan onu yükle ayarını yap ala sana fm radyo.Kamerada ram ekran olmuyucak android 4.0.4 ve 4.1.2 de kameranın görseli böyle ama tavsiye olarak google playda çeşitli kamera uygulamaları var onlarıda kurabilirsin :)

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Bu kadar bekledikten sonra betaya geçmeyip alpha 3 adında bir rom çıkarırsan döverim seni arco :D

masacre4588

Üye
hocam bu xda da pacman rom var kerneli 3.048 sizce iimidir

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet 3.48 kernelini kullanıyo ama bize gelicek kernel şu an için 3.53'e güncellenmiş

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ama o pacman romu şarj konusunda başarısız ve gpuyu çok zorluyor yeniden başlatmalar meydana gelebiliyor gpunun zorlanmaması için tabi kernelin stabil olması lazım yüksek ihtimal stabil değil çünkü stabil olsa arco çoktan paylaşmıştı

masacre4588

Üye
tamamdır kardes olmadı EHNDROIX II yi bi deniyim

BaBaCaN2172

Üye
Beta4 ü yükledim telefonun performansı baya bi arttı test sonuçlarına göre 3 katı puanlar aldım.Yanlız görüntülü konuşmanın olmaması ve bir kaç nedenden ötürü orj rom a dönmek istedim ama söylenenleri uygulamama rağmen başarılı olamadım samsung logosunda kalıyor açılmıyor telefon 2 kez denememe rağmen.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Recovery moduna girin ve wipe data ve wipe cache yapın.Ardından telefonunuzu yeniden başlatın ve bekleyin açılacaktır.

- - - Eklendi - - -

Recovery moduna girin ve wipe data ve wipe cache yapın.Ardından telefonunuzu yeniden başlatın ve bekleyin açılacaktır.

BaBaCaN2172

Üye

- - - Eklendi - - -

Denedim ama recovery mod a girmiyor.Android logusuna (Kutu yanındaki ufak android logosu) kadar geliyor reset atıyor.Menüleri hiç bir şekilde görmüyorum.

Üst Alt