yapanlar varmı bilmiyorum ama rom daha alfa aşamasında küçük teferruatlara takılmayın şu an için normalbende ses geliyor 4.0.4 sürümünden sonra buiyi geldi o sürümde çok eksiklik wardı.. bunda şimdilik iyi gibi eksik görürsem yazarım.. şimdilik yapamadıgım tek şey ana ekranda widget yüklemedim ve boş olan widget menulerini kaldıramadım... yapanlar anlatırsa sevinirim.
olabilirçalışanlar kısmında wifi yazıyor o halde ben eksik birşeyler yaptım sanırım çünkü bende çalışmadı.ilk yüklediğim rom oldugu için tecrübesizim sanırım ondan oldu. telefonun kendi bildirim cubugunda wifi ikonuna bastıgımızda war olan wfi aglarını buluyor ve baglanıyorduk. bunda öyle birşey yok wifi işareti yanıyor ama modem i görmuyor bağlantı kurulmuyor. son olarak wifi ayarları da yok ya da ben göremedim en azından.eger yanlıs birşey yaptıysam lütfen düzeltmem gereken yeri söyleyin aksi taktirde wifi yi cok kullandıgım için eski roma geçicem
kullandığınız launcher'a root yetkisi veriniz. Apex kullandığınız zaman menü>widgetler den widget eklemeye ilk çalıştığınızda widget yükleme erişimi verilsin diye soruyor zatenbende ses geliyor 4.0.4 sürümünden sonra buiyi geldi o sürümde çok eksiklik wardı.. bunda şimdilik iyi gibi eksik görürsem yazarım.. şimdilik yapamadıgım tek şey ana ekranda widget yüklemedim ve boş olan widget menulerini kaldıramadım... yapanlar anlatırsa sevinirim.
yokmu cevap vericek yetkili bir kişiyardım lütfen
çalışanlar kısmında wifi yazıyor o halde ben eksik birşeyler yaptım sanırım çünkü bende çalışmadı.ilk yüklediğim rom oldugu için tecrübesizim sanırım ondan oldu. telefonun kendi bildirim cubugunda wifi ikonuna bastıgımızda war olan wfi aglarını buluyor ve baglanıyorduk. bunda öyle birşey yok wifi işareti yanıyor ama modem i görmuyor bağlantı kurulmuyor. son olarak wifi ayarları da yok ya da ben göremedim en azından.eger yanlıs birşey yaptıysam lütfen düzeltmem gereken yeri söyleyin aksi taktirde wifi yi cok kullandıgım için eski roma geçicem
[h=2]çalışanlar kısmında wifi yazıyor o halde ben eksik birşeyler yaptım sanırım çünkü bende çalışmadı.ilk yüklediğim rom oldugu için tecrübesizim sanırım ondan oldu. telefonun kendi bildirim cubugunda wifi ikonuna bastıgımızda war olan wfi aglarını buluyor ve baglanıyorduk. bunda öyle birşey yok wifi işareti yanıyor ama modem i görmuyor bağlantı kurulmuyor. şöyle söyliyim şarj göstergesinin oldugu yerde bluetooth wifi icon larının oldugu kısımda wifi işareti yanmıyor ama wifi açık gözüküyor.son olarak wifi ayarları da yok ya da ben göremedim en azından.eger yanlıs birşey yaptıysam lütfen düzeltmem gereken yeri söyleyin aksi taktirde wifi yi cok kullandıgım için eski roma geçicem [/h]
Bir yardım lütfen
oleeeyy bizede gelmesi yakındırArco's google+ hesabından yayınladığı ekran görüntüsü...
sabırsızlıkla bekliyorum