GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

deadhero

Üye
galaxy w'nin diğer romlarında da gelmiyor aramalarda ses :(

slvestre-99

Üye
benim simdi duzeldi kendisi kardes diger romlarda calismiyorsa sesi bozulmustur hoparlor patlamistir

deadhero

Üye
ses sadece biri arayınca gelmiyor şarkı çalıyor birde cm9 deniyorum

- - - Eklendi - - -

cm9 da düzeldi

spazmol

spazmol

Üye
bende sorunuz çalışıyor

cemaltr18

cemaltr18

Üye
çalışanlar kısmında wifi yazıyor o halde ben eksik birşeyler yaptım sanırım çünkü bende çalışmadı.ilk yüklediğim rom oldugu için tecrübesizim sanırım ondan oldu. telefonun kendi bildirim cubugunda wifi ikonuna bastıgımızda war olan wfi aglarını buluyor ve baglanıyorduk. bunda öyle birşey yok wifi işareti yanıyor ama modem i görmuyor bağlantı kurulmuyor. son olarak wifi ayarları da yok ya da ben göremedim en azından.eger yanlıs birşey yaptıysam lütfen düzeltmem gereken yeri söyleyin aksi taktirde wifi yi cok kullandıgım için eski roma geçicem

maygel

Üye
bende ses geliyor 4.0.4 sürümünden sonra buiyi geldi o sürümde çok eksiklik wardı.. bunda şimdilik iyi gibi eksik görürsem yazarım.. şimdilik yapamadıgım tek şey ana ekranda widget yüklemedim ve boş olan widget menulerini kaldıramadım... yapanlar anlatırsa sevinirim.

-Emre

-Emre

Üye
radyo programi tune in dir

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bende ses geliyor 4.0.4 sürümünden sonra buiyi geldi o sürümde çok eksiklik wardı.. bunda şimdilik iyi gibi eksik görürsem yazarım.. şimdilik yapamadıgım tek şey ana ekranda widget yüklemedim ve boş olan widget menulerini kaldıramadım... yapanlar anlatırsa sevinirim.
yapanlar varmı bilmiyorum ama rom daha alfa aşamasında küçük teferruatlara takılmayın şu an için normal :) olabilir

cemaltr18

cemaltr18

Üye
çalışanlar kısmında wifi yazıyor o halde ben eksik birşeyler yaptım sanırım çünkü bende çalışmadı.ilk yüklediğim rom oldugu için tecrübesizim sanırım ondan oldu. telefonun kendi bildirim cubugunda wifi ikonuna bastıgımızda war olan wfi aglarını buluyor ve baglanıyorduk. bunda öyle birşey yok wifi işareti yanıyor ama modem i görmuyor bağlantı kurulmuyor. son olarak wifi ayarları da yok ya da ben göremedim en azından.eger yanlıs birşey yaptıysam lütfen düzeltmem gereken yeri söyleyin aksi taktirde wifi yi cok kullandıgım için eski roma geçicem

yardım lütfen

germir

germir

Üye
pc bağladığımda usb sd card görmüyor sizdede oluyormu

Jok3rxl

Üye
kullandığınız launcher'a root yetkisi veriniz. Apex kullandığınız zaman menü>widgetler den widget eklemeye ilk çalıştığınızda widget yükleme erişimi verilsin diye soruyor zaten

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende şuan cm10 alpha2 kullanıyorum ses gayet düzgün.Birisi aradığı zaman sorun olmuyor.

cemaltr18

cemaltr18

Üye
[h=2]çalışanlar kısmında wifi yazıyor o halde ben eksik birşeyler yaptım sanırım çünkü bende çalışmadı.ilk yüklediğim rom oldugu için tecrübesizim sanırım ondan oldu. telefonun kendi bildirim cubugunda wifi ikonuna bastıgımızda war olan wfi aglarını buluyor ve baglanıyorduk. bunda öyle birşey yok wifi işareti yanıyor ama modem i görmuyor bağlantı kurulmuyor. şöyle söyliyim şarj göstergesinin oldugu yerde bluetooth wifi icon larının oldugu kısımda wifi işareti yanmıyor ama wifi açık gözüküyor.son olarak wifi ayarları da yok ya da ben göremedim en azından.eger yanlıs birşey yaptıysam lütfen düzeltmem gereken yeri söyleyin aksi taktirde wifi yi cok kullandıgım için eski roma geçicem [/h]
Bir yardım lütfen

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

Bildidrim ekranındaki wifi simgesine basılı tutun yada ayarlar altında kablosuz a tıklayın wifi ağlarını bu şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Jok3rxl

Üye
[h=2]çalışanlar kısmında wifi yazıyor o halde ben eksik birşeyler yaptım sanırım çünkü bende çalışmadı.ilk yüklediğim rom oldugu için tecrübesizim sanırım ondan oldu. telefonun kendi bildirim cubugunda wifi ikonuna bastıgımızda war olan wfi aglarını buluyor ve baglanıyorduk. bunda öyle birşey yok wifi işareti yanıyor ama modem i görmuyor bağlantı kurulmuyor. şöyle söyliyim şarj göstergesinin oldugu yerde bluetooth wifi icon larının oldugu kısımda wifi işareti yanmıyor ama wifi açık gözüküyor.son olarak wifi ayarları da yok ya da ben göremedim en azından.eger yanlıs birşey yaptıysam lütfen düzeltmem gereken yeri söyleyin aksi taktirde wifi yi cok kullandıgım için eski roma geçicem [/h]
Bir yardım lütfen

Ayarlar>Kablosuz>Kablosuzu Aç de. Ardından ekranda ağlar sıralanıcak. gir ve bağlan de.

cemaltr18

cemaltr18

Üye
açılmıyor herhangi birşey wifi ibaresi yanıyor sadece ama açılan bir ekran yok stoc rom da böyle değildi halbuki

- - - Eklendi - - -

çalıstırdım teşekkürler

unmark

Üye
Arco's google+ hesabından yayınladığı ekran görüntüsü...

swapl

Üye
öncelikle teşekkür ederiz benim bi sorum olucaktı.ben ilk defa yaptım da acaba telefonu orjinal eski haline döndürmek istersek ne yapmam gerekir yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Üst Alt