GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
öncelikle teşekkür ederiz benim bi sorum olucaktı.ben ilk defa yaptım da acaba telefonu orjinal eski haline döndürmek istersek ne yapmam gerekir yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
diğer sadık hocam xxlml6 yı paylaşma zamanın geldi orjinal rom için geri dönüş kısa zamanda eklenecektir

WoodPecker

Üye
diğer sadık hocam xxlml6 yı paylaşma zamanın geldi orjinal rom için geri dönüş kısa zamanda eklenecektir

Selamun aleykum hocam forumdaki konularda bulunan furuko1231'in paylastiği rom mu yani gb s3 hizli stabil konusundaki rom mu yoksa cm9beta3 mu su anda cm9beta3 kullaniyorum cevabinizi bekliyorum

erdi_s

erdi_s

Üye
Neeeyyyy kernel 3 müüü :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Selamun aleykum hocam forumdaki konularda bulunan furuko1231'in paylastiği rom mu yani gb s3 hizli stabil konusundaki rom mu yoksa cm9beta3 mu su anda cm9beta3 kullaniyorum cevabinizi bekliyorum

Arkadaşlar bu konuda yada cm9beta3 konusunda bumu yoksa o mu diye sormayın.Burada karşılaştırma yada hangi rom daha iyi tartışması yapmıyoruz.Eğer cm9beta3 performansından memnun değilseniz değiştirin.Memnunsanız bırakın kalsın.Bu kadar basit.

WoodPecker

Üye
Tamam

swapl

Üye
merhaba tekrardan acaba kies e yedeklediğimiz şeyleri yükleyebilir miyiz?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kies yedeğinizi unutun.Bu romla yada cm9 ile kiesi kullanamazsınız.Kies telefonunuzu görse dahi kies yedeğini yüklemek uygulama datalarınıda geri yüklemek anlamına gelir ve buda uygulamalar eski sürümde(2.3.6da) yüklenmiş olduğu için sorun oluşturur.Bu yüzden tavsiye etmem.

- - - Eklendi - - -

Neeeyyyy kernel 3 müüü :D

kernel3 muhabbeti 1 aydır var neredeyse nu kadar şaşırmaya gerek yok :D

Jok3rxl

Üye

bir aydır muhabbet var ama sadece var yani. Neyse biliyoruz zaten bu işler zor baya. Biraz daha beklersek çok güzel şeyler çıkacak eminim :D Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş ;)

swapl

Üye
teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
şu garibe söyleyin sevinsin 3le kalsa 3.52

erdi_s

erdi_s

Üye
Hayır kies yedeğinizi unutun.Bu romla yada cm9 ile kiesi kullanamazsınız.Kies telefonunuzu görse dahi kies yedeğini yüklemek uygulama datalarınıda geri yüklemek anlamına gelir ve buda uygulamalar eski sürümde(2.3.6da) yüklenmiş olduğu için sorun oluşturur.Bu yüzden tavsiye etmem.

- - - Eklendi - - -

biliyom üstad da gelmesi çok mutlu etti :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
bir aydır muhabbet var ama sadece var yani. Neyse biliyoruz zaten bu işler zor baya. Biraz daha beklersek çok güzel şeyler çıkacak eminim :D Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş ;)

Hergün hadi bugün çıkıcak yarın çıkıcak muhabbetinden sıkıldım.cm10 alpha2 olmaycak yeni kernelle beta sürümlere geçecek diyorum alpha2 çıkıyor.CM9 beta4 değil yeni kernelle birlikte nighly sürüm çıkacak diyorum beta4 çıkıyor.Ben beklemeyi kestim artık çıkarsa yükleriz :D

Jok3rxl

Üye
Hergün hadi bugün çıkıcak yarın çıkıcak muhabbetinden sıkıldım.cm10 alpha2 olmaycak yeni kernelle beta sürümlere geçecek diyorum alpha2 çıkıyor.CM9 beta4 değil yeni kernelle birlikte nighly sürüm çıkacak diyorum beta4 çıkıyor.Ben beklemeyi kestim artık çıkarsa yükleriz :D

Aynen hergün bu umutla konuya bakıyorum ama elden ne gelir. Bunada şükür 2.3.6ya takılıp kalmaktansa :D

erdi_s

erdi_s

Üye
tamam sevinmiyom :hih:

Undinex3

Üye
ya ben bu işlerde çok yeniyimde bana özelden yardım edebilecek biri var mı ? :/ :(

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya ben bu işlerde çok yeniyimde bana özelden yardım edebilecek biri var mı ? :/ :(
herşey açık takıldığın yer olursa bana yada sadık hocaya sorabilirsin

- - - Eklendi - - -

aynen hocam yalancı olduk çıktık:evet:

Undinex3

Üye
herşey açık takıldığın yer olursa bana yada sadık hocaya sorabilirsin

- - - Eklendi - - -

aynen hocam yalancı olduk çıktık:evet:

3. maddeyi anlamadım mesela. cwmyi yaptım dosyaları sd kartıma attım ama sonrasında takıldım kaldım işte zipten çıkarıp atıyım dedim bi sürü dosya var bulamadım bir türlü ne 3. maddedekileri nede diğerlerini :(

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
3. maddeyi anlamadım mesela. cwmyi yaptım dosyaları sd kartıma attım ama sonrasında takıldım kaldım işte zipten çıkarıp atıyım dedim bi sürü dosya var bulamadım bir türlü ne 3. maddedekileri nede diğerlerini :(

CWM recovery e girin(tel kapalıyken ses açama+home+power basılı tutun.)Orada seçenekleri görünce anlarsınız.

Üst Alt