WoodPecker
Üye
yardım lütfen
Ayarlara gir kablosuz acik kapali secenegine tikla karsina cikar.
yardım lütfen
diğer sadık hocam xxlml6 yı paylaşma zamanın geldi orjinal rom için geri dönüş kısa zamanda eklenecektiröncelikle teşekkür ederiz benim bi sorum olucaktı.ben ilk defa yaptım da acaba telefonu orjinal eski haline döndürmek istersek ne yapmam gerekir yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
diğer sadık hocam xxlml6 yı paylaşma zamanın geldi orjinal rom için geri dönüş kısa zamanda eklenecektir
Selamun aleykum hocam forumdaki konularda bulunan furuko1231'in paylastiği rom mu yani gb s3 hizli stabil konusundaki rom mu yoksa cm9beta3 mu su anda cm9beta3 kullaniyorum cevabinizi bekliyorum
Neeeyyyy kernel 3 müüü![]()

kernel3 muhabbeti 1 aydır var neredeyse nu kadar şaşırmaya gerek yok![]()
Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş biliyom üstad da gelmesi çok mutlu ettiHayır kies yedeğinizi unutun.Bu romla yada cm9 ile kiesi kullanamazsınız.Kies telefonunuzu görse dahi kies yedeğini yüklemek uygulama datalarınıda geri yüklemek anlamına gelir ve buda uygulamalar eski sürümde(2.3.6da) yüklenmiş olduğu için sorun oluşturur.Bu yüzden tavsiye etmem.
- - - Eklendi - - -
kernel3 muhabbeti 1 aydır var neredeyse nu kadar şaşırmaya gerek yok![]()

şu garibe söyleyin sevinsin 3le kalsa 3.52

bir aydır muhabbet var ama sadece var yani. Neyse biliyoruz zaten bu işler zor baya. Biraz daha beklersek çok güzel şeyler çıkacak eminimNe demişler sabreden derviş muradına ermiş
![]()

Hergün hadi bugün çıkıcak yarın çıkıcak muhabbetinden sıkıldım.cm10 alpha2 olmaycak yeni kernelle beta sürümlere geçecek diyorum alpha2 çıkıyor.CM9 beta4 değil yeni kernelle birlikte nighly sürüm çıkacak diyorum beta4 çıkıyor.Ben beklemeyi kestim artık çıkarsa yükleriz![]()

herşey açık takıldığın yer olursa bana yada sadık hocaya sorabilirsinya ben bu işlerde çok yeniyimde bana özelden yardım edebilecek biri var mı ? :/![]()
aynen hocam yalancı olduk çıktıkHergün hadi bugün çıkıcak yarın çıkıcak muhabbetinden sıkıldım.cm10 alpha2 olmaycak yeni kernelle beta sürümlere geçecek diyorum alpha2 çıkıyor.CM9 beta4 değil yeni kernelle birlikte nighly sürüm çıkacak diyorum beta4 çıkıyor.Ben beklemeyi kestim artık çıkarsa yükleriz![]()

herşey açık takıldığın yer olursa bana yada sadık hocaya sorabilirsin
- - - Eklendi - - -
aynen hocam yalancı olduk çıktık![]()

3. maddeyi anlamadım mesela. cwmyi yaptım dosyaları sd kartıma attım ama sonrasında takıldım kaldım işte zipten çıkarıp atıyım dedim bi sürü dosya var bulamadım bir türlü ne 3. maddedekileri nede diğerlerini![]()