GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
Arkadaslar alpha 2 de kamera nasil ve sarj nasil yukleyenler bilgilendirirse cok guzel olcak. Simdiden tesekkurler ;)

karacocuk86

Üye
arkadaşlar tel cyanogmod da kaldı 3 saat oldu nerdeyse ne yapayım.?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
romu en baştan yeniden kurun.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar dıer baslıklara neden kımse cevap vermıyor ? yardımcı olurmusunuz ? s2 imei klonlu cıhazda xeo yazan durum var 4.0.4 orjınal rom yuklersek imei kaydımız gıdermı ?

BU KONU GALAXY W KULLANICILARI İÇİN LÜTFEN GALAXY W CM10 ROMUNU İLGİLENDİRMEYEN SORU SORMAYIN.GENEL BÖLÜMÜNE KONU AÇIN YADA MODERATÖRLERE DANIŞIN.

slvestre-99

Üye
bilgisayardanda indirdim sd carda attim dosyayi acmadan wipe islemlerini yaptim yukledim installion aborted diyor 2 gunden beri yapamiyorum sorun neyden kaynaklaniyot

spazmol

spazmol

Üye
Arkadaslar alpha 2 de kamera nasil ve sarj nasil yukleyenler bilgilendirirse cok guzel olcak. Simdiden tesekkurler ;)

Kamera hakkında birsey diyemem ama telefonu gece 12de sarjdan çıkardım şu an şarj %53de

deadhero

Üye
bende bi sdvard doluluk sorunu vardı mounth a girince format sdcard da dedim bir baktım cmw yedeğim silinmiş :( artk elimde hiç orjinal rom yok internetten indirdiğim orjinal romlar garanti kapsamına girer mi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Zaten cwm ile yedek yükleseniz dahi bu sadece stock roma dönmenizi sağlar.Cwm recoveryden dolayı garanti dışı olur yine.Tekrar garantili olması için sammobile sayfasından orjinal türkiye romunu indirip odin ile yüklemeniz gerekir.

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
şu an cm9 yüklü onun üstüne direk kurulurmu? ben yüklü olan uygulamaların ve oyunların silinmesini istemiyorum...

Kerim.336

Üye
Arkadaslar sizde chrome duzgun calisiyo mu?bende duzgun calismadi.sinir oldum cm9a dondum.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
şu an cm9 yüklü onun üstüne direk kurulurmu? ben yüklü olan uygulamaların ve oyunların silinmesini istemiyorum...
Böyle bir şansınız yok.Wipe işlemlerini yapmazsanız birçok sorun çıkar.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar sizde chrome duzgun calisiyo mu?bende duzgun calismadi.sinir oldum cm9a dondum.

Tabikide sizin seçminiz ama bence google chrome a gerek yok.Cm10un kendi tarayıcısı gayet stabil ve hızlı.

erdi_s

erdi_s

Üye
Kamera hakkında birsey diyemem ama telefonu gece 12de sarjdan çıkardım şu an şarj %53de

Eyvallah kardesim. Suan derken yani mesaji yazdigin saate bakarsak bayagi iyi. Kamera cm9a gore nasil yani tabi kullandiysan cm9 :)

deadhero

Üye
chrome bende çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Birde sanırım bir hata buldum ama tekrar deniyim emin olıyım sprit ul ile radyo dinledikten sonra (kulaklık ile) kulaklığı çıkardığımızda ses gelmiyor aramalarda

spazmol

spazmol

Üye
Eyvallah kardesim. Suan derken yani mesaji yazdigin saate bakarsak bayagi iyi. Kamera cm9a gore nasil yani tabi kullandiysan cm9 :)

Kamerayı pek kullanmadığım için birsey diyemeyeceğim

deadhero

Üye
sanırım ses sorunlu biri arayınca ses çıkmıyor?

slvestre-99

Üye
gercekten biri arayinca ses gelmiiyormu

deadhero

Üye
bende gelmiyor

slvestre-99

Üye
ewet ya simdi bende denedim bendede gelmiyor o kadar heweslenmistim 4.1 e

deadhero

Üye
çok güzelde sessizde olmaz birkaç şey denedim ses değiştirdim ama olmadı

germir

germir

Üye
arkdaşlar kulaklık takmadan dinlenebilen fm radyo proğramı vardı tam olarak adını bilen varmı

slvestre-99

Üye
ya arkadaslar bir cozumu varmi bu problemin birisi ararken ses gelmiyor

Üst Alt