Bu sürümde uygulama ekranında klasör oluşturma yok, ancak ana ekranlarda uygulama iconlarını sürükleyip birbirlerinin üzerine bırakarak klasör oluşturabiliyorsunuz.
Alpha2den sonra alpha5 kurdum. 2de yaptiklarimin hepsini 5de de yaptim. Acikcasi gozle gorulur baya bir gerileme tespit ettim. Alpha2nin benchmark sonucu 5700 kusurken alpha5deki sonuc 5100 gibi berbat bir sonucla hayalkirikligi yaratti. Surumu guncellemek isteyenlere tavsiyem: Alpha5e gecmeyin. Zaten yoon kernel yuklemesinde de sorun var
arco cm10 ile yani 4.1.2 ile boşuna uğraşıyor final sürümü yayınlayıp bırakması lazım çünkü bu sürümde hangi cihazda olursa olsun bir şarj sorunu var 4.2 de hiç bir sorun yok gayet kullanışlı ve akıcı yani nasıl anlatsam arconun cm9 ve 10 ile uğraşmaması gerekiyor hazır 4.2 için sürücüde çıkmışken 3.4x kernel üzerinde uğraşırdım arconun yerinde olsam kendim zaman ayıramıyorum
WEP ağlarına bağlanamıyor, WPA kullanmıyorsanız kablosuz internette sorun var yani. Onun dışında çok iyi durumda. USB üzerinden hızlı şarj özelliği de gelmiş.
WEP ağlarına bağlanamıyor, WPA kullanmıyorsanız kablosuz internette sorun var yani. Onun dışında çok iyi durumda. USB üzerinden hızlı şarj özelliği de gelmiş.